Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 294
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, а как се сдобихте с Istanbulkart ? Не знам колко киоска проверихме и навсякъде беше изчерпано предния път ... Сега сме до Момарт и идея нямам тук от къде може да се купи такава 🤔

# 406
Момичета,
Правих последния ми ЗЕТ преди 2+ години у явно съм забравила бая неща, но все пак да питам.
Бях на преглед на втори ден, сега ми казаха следващия преглед да е след 10дни. Това бе е ли много дълъг период?

# 407
Момичета,
Правих последния ми ЗЕТ преди 2+ години у явно съм забравила бая неща, но все пак да питам.
Бях на преглед на втори ден, сега ми казаха следващия преглед да е след 10дни. Това бе е ли много дълъг период?
Здравей, Semana!
Аз също бях на 2-ри и след това на 10-ти ден, и явно това е практиката в “нормалните” случай (след като сме стигнали всъщност до там нищо нормално няма, но…) На 10-ти ден видяха един огромен фоликул от 19мм, което никой не очакваше, защото по пронцип съм с цикъл от 30-32дни и късна овулация. На следващия ден отново трябваше да отида на лекар + кръвни и същия ден си поставих овитрила, а трансферът беше на 18-ти ден.
Това е практиката предполагам в повечето случай, защото с няколкото момичета, с които се запознах процедираха по същия начин.
Успех! 🍀🍀🍀

# 408
Здравейте! Искам да задам малко страничен въпрос , но вярвам , че някоя от вас може да ми помогне. Изписано ми е да вземам DHEA  преди стимулация. В България е изтеглен от мрежата и искам да го закупя от Турция /турски сайт. Как може да ми се достави до България?
Благодаря предварително!

# 409
Здравейте! Искам да задам малко страничен въпрос , но вярвам , че някоя от вас може да ми помогне. Изписано ми е да вземам DHEA  преди стимулация. В България е изтеглен от мрежата и искам да го закупя от Турция /турски сайт. Как може да ми се достави до България?
Благодаря предварително!

Здравей, можеш да звъннеш на телефона на този сайт от Турция внасят:
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEw … JKCJgQ0Qx6BAgDEAE

# 410
Доколкото разбрах викат един ден по-рано за трансфер, за да се направи тест за ковид.
В колко часа се прави този тест, в Мемориал ли и каква е цената?
Също и на двамата ли се прави или само на жената?

# 411
Доколкото разбрах викат един ден по-рано за трансфер, за да се направи тест за ковид.
Сутринта се прави ПСР тест и ако е отрицателен следобед ви изпращат съобщение с час и подробности за следващия ден, денят на трансфера. И се прави и на двамата доколкото знам, защото аз на трансфера бях сама.

# 412
Аз имам спомен,че си я взехме от автомата,където директно се зареждат тези карти.Тъкмо бяхме пристигнали на гарата и бяхме помолили един дюнерджия за помощ,но това беше октомври миналата година.Сега като си ходим само си ги зареждаме.
Момичета, а как се сдобихте с Istanbulkart ? Не знам колко киоска проверихме и навсякъде беше изчерпано предния път ... Сега сме до Момарт и идея нямам тук от къде може да се купи такава 🤔

# 413
Задължително и на двамата се прави, ако мъжът ти е с теб в Истанбул.

# 414
Задължително и на двамата се прави, ако мъжът ти е с теб в Истанбул.

Здравейте.
Аз си правих PCR тест ден преди трансфера (няма значение в колко часа ще отидеш, може и в 14 часа. За 2 часа, максимум 3 излизат резултатите).
Когато е за ЗЕТ само жената си прави PCR, за стимулацията искат и на двамата.

# 415

( ЗЕТ, информация от януари 2021) Ние пътувахме през нощта, защото ни викаха за Ковид теста при тях в 9:00. На следващия ден беше трансфера. Цената тогава беше 260 т.л. за двамата. Искаха и на двамата тест. Все пак Вие сте заедно там, мъжа Ви ще часа във стаята в която ще сте преди и след трансфер. Това си им е политика, винаги и на двамата да се прави тест.  Носете си бялата карта, паспортите и акта за сключен брак, на нас ни го искаха и за трансфера.

# 416
Аз си купих от автомат на гарата близо до Египетския пазар... Marmaray, ако не се лъжа.
Вижте по жп, метро или морските спирки.

# 417
Моята информация е от юни. Искаха ни в 8 сутринта за PCR. Казаха само за мен,но ние направихме и за мъжа ми заради границата навръщане. Цената тогава беше 175 TL. На мъжа искат PCR само ако седи с вас в стаята.

# 418
Може ли някой да ми каже цената на ин витро пакета в  Аджибадем, Маслак?

# 419
Цените за İVF за 2021 са:

(Цените са с 5% отстъпка, при плащане с карта не може да се възползвате от тази отстъпка)

Пакетна цена за инвитро-оплождане 17.400 лири (вкл.кръвните изследвания, контролните прегледи до трансфера, спермограма, пункция и трансфер)

2.Микрочип (за избор на най качествени сперматозоиди при необходимост според резултата от спермограмата) 3208 лири

плазмотерапия при жени с намален яйчников резерв 9.860 лири

Предимство на PRP при лечение на инвитро оплождане (яйцата се подмладяват и подновяват с PRP)

Лечението с богата на тромбоцити плазма (PRP)  дава шансове за бременност на жени, които са загубили надежда да забременнеят поради възрастта си, намален яйчников резерв или диагностицирани с менопауза в ранна възраст

Ако се наложи: Цветна снимка (850 лири) за да се види състоянието на матката и проходимостта  на тръбите

Осигурен е безплатен транспорт от автогара, летище,хотел до болницата и обратно и преводач по време на посещенията в болницата.

Ако се наложи колекциониране на ембриони, т.е няколко стимулации цените са както следва:
Втора стимулация 14.600 лири
ако се извърши и трета стимулация тогава втора и трета стимулация са по 10.040 лири

Цена на втори опит 14.600 лири
Цена на трети опит 12.900 лири

Забележка: Опит е когато се стигне до трансфер

Ако НЕ се извърши свеж трансфер се плаща 3750 лири за размразяване

Ако има останали ембриони се плащат 3750 лири за замразяване на ембрионите

Ако трансфера се извърши една година след стимулацията цената за размразяване е 12.970 лири

Ако се наложи биопсия на ембрионите цената е 2600 лири

Генетика на ембрионите 430 USD на ембрион

Общи условия

Активация на акаунт