Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 285
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте на всички силни и неуморни жени.  След четири стимулации в България, три неуспешни трансфера без имплантация и четвърти трансфер, настъпи бременност, но завърши в 17-та седмица поради малоформации на плода, тежки скелетни увреждания😔…разочарованието и болката от тукашните светила не е нужно да споделям! Изчетох цялата тема за инвитро в Турция, но съм на кръстопът между д-р Карликая и д-р Тургут. Моля Ви за помощ и съвет, защото този опит ще ми бъде и последен. На 37год. съм с установен мъжки фактор диагноза олигозооспермия. Благодаря от сърце на всички Ви❤
Аз имах подобен път … - започна се с аненцефалия , после неуспешни инвитро и тн. На 38 г. забременях в Мемориал с ПИД . Препоръчвам тях … Провери си вит Д .
При мен само мъжкият фактор не беше проблем.
благодаря за отговора, вит. Д почти винаги ми е бил на горна граница.

# 481
На мен в България лекаря ми каза, че нямам овулация на 26 години бях, мъжо с проблем... оревах света.. След години забременях ествествено, на 30 бях, само че извънматочна. След това години не сме говорили на темата деца. 2020 се насочихме директно към Турция. В Мемориал първи опит, мъжо 6+, аз - 8 яйцеклетки, 6 оплодени, 4 стигнаха до ПИД, 1 с много добро качество. 8 г.с. съм сега. На 36 години съм. Успех на всички!

# 482
Момичета, въпрос към тези, които са правили ЗЕТ. Тези от вас, които са ги викнали в България на три ехографски прегледи. Колко дни след третия преглед ви извикаха?

# 483
Здравейте на всички силни и неуморни жени.  След четири стимулации в България, три неуспешни трансфера без имплантация и четвърти трансфер, настъпи бременност, но завърши в 17-та седмица поради малоформации на плода, тежки скелетни увреждания😔…разочарованието и болката от тукашните светила не е нужно да споделям! Изчетох цялата тема за инвитро в Турция, но съм на кръстопът между д-р Карликая и д-р Тургут. Моля Ви за помощ и съвет, защото този опит ще ми бъде и последен. На 37год. съм с установен мъжки фактор диагноза олигозооспермия. Благодаря от сърце на всички Ви❤

Изобщо не си губете време с тях.Един и същи протокол на работа и нищо по различно!Аджибадем Маслак може би е по добър вариант!
Това с протоколите не вярно, и в Бахчеджи и при Тургут ползват различни протоколи на стимулацията за различните пациенти. Не успяхме в Бахчеджи и отидохме при Тургут при който успяхме от първият път. Не правя реклама на Тургут, но мога да гарантирам, че подхода е различен и индивидуален към всеки един пациент. В Бахчеджи, когато бяхме (септември) всичко вървеше на конвейер, чакане за преглед въпреки часа, много хора и доктора не успява да ти обърне внимание, така стават грешки и съответно провалят стимулацията и опита като цяло, разбира се първоначалният преглед е доста дълъг за да може да те хванат за техен клиент но до там. След нашият неуспех Карликая вдигна рамене и каза "Вие сте специфичен случай, елате пак", и това беше края с Бахчеджи за нас. За стимулациите в Бахчеджи не мога да кажа дали да еднакви или подобни за повечето момичета, но при Тургут нещата стояха коренно различно, всички двойки които бяхме по време на стимулацията бяхме с различни дози и лекарства, вероятно имахме късмет и нещата се случиха от първият път но и в момента една позната е при него и пак всичко е индивидуално спрямо състоянието на пациента. За другите клиники нямам наблюдение защото не сме ходили в тях. Който тепърва е тръгнал към Турция, трябва да направи избор след първоначалния преглед или онлайн консултация, да отдели поне два дни в Истанбул и да посети клиниките и направи преглед и реши на кой доктор ще се довери. Не искам да рекламирам, който и да е било доктор но това да кажеш, че протоколите на работа в Бахчеджи и Тургут са еднакви звучи несериозно. Приятна вечер и успех на всички дами.

# 484
Здравейте на всички силни и неуморни жени.  След четири стимулации в България, три неуспешни трансфера без имплантация и четвърти трансфер, настъпи бременност, но завърши в 17-та седмица поради малоформации на плода, тежки скелетни увреждания😔…разочарованието и болката от тукашните светила не е нужно да споделям! Изчетох цялата тема за инвитро в Турция, но съм на кръстопът между д-р Карликая и д-р Тургут. Моля Ви за помощ и съвет, защото този опит ще ми бъде и последен. На 37год. съм с установен мъжки фактор диагноза олигозооспермия. Благодаря от сърце на всички Ви❤

Изобщо не си губете време с тях.Един и същи протокол на работа и нищо по различно!Аджибадем Маслак може би е по добър вариант!
Това с протоколите не вярно, и в Бахчеджи и при Тургут ползват различни протоколи на стимулацията за различните пациенти. Не успяхме в Бахчеджи и отидохме при Тургут при който успяхме от първият път. Не правя реклама на Тургут, но мога да гарантирам, че подхода е различен и индивидуален към всеки един пациент. В Бахчеджи, когато бяхме (септември) всичко вървеше на конвейер, чакане за преглед въпреки часа, много хора и доктора не успява да ти обърне внимание, така стават грешки и съответно провалят стимулацията и опита като цяло, разбира се първоначалният преглед е доста дълъг за да може да те хванат за техен клиент но до там. След нашият неуспех Карликая вдигна рамене и каза "Вие сте специфичен случай, елате пак", и това беше края с Бахчеджи за нас. За стимулациите в Бахчеджи не мога да кажа дали да еднакви или подобни за повечето момичета, но при Тургут нещата стояха коренно различно, всички двойки които бяхме по време на стимулацията бяхме с различни дози и лекарства, вероятно имахме късмет и нещата се случиха от първият път но и в момента една позната е при него и пак всичко е индивидуално спрямо състоянието на пациента. За другите клиники нямам наблюдение защото не сме ходили в тях. Който тепърва е тръгнал към Турция, трябва да направи избор след първоначалния преглед или онлайн консултация, да отдели поне два дни в Истанбул и да посети клиниките и направи преглед и реши на кой доктор ще се довери. Не искам да рекламирам, който и да е било доктор но това да кажеш, че протоколите на работа в Бахчеджи и Тургут са еднакви звучи несериозно. Приятна вечер и успех на всички дами.

Дозата не лекарства не означава нищо по различно като протокол!

# 485
Не виждам смисъл да споря, всеки има глава на раменете си и може да избере кое е по-добро за него или не. Приятна вечер и успех на всички.

# 486
Здравейте,пиша за първи път,но Ви следя.
На 30г.по думите на лекарите съм с поликистоза. Амх 5.8 . Имам 4 ин витро процедури в България , три от които в Адела клиник. При всеки опит се вадят над 20 яйцеклетки,но до качествени ембриони така и не се стига.Казват ми,че проблема е в мен,понеже съм с поликистоза и от там увредени яйцеклетки.При мъжът ми няма проблем поне така казват.Морфология 2% астенотератозооспермия.  До трети ден едвам искарват някой ембриони и загиват понеже са с много аномалии. Дразни ме това,че виждат,че съм с хиперактивни яйчници и ме блъскат с хормони,уж всеки опит с различни дози и препарати,но аз винаги стигам до хиперстимулация ,даже единия път лежах в болницата с отказ на бъбреците. Имала съм положителен тест два пъти ,но 5 седмица чхг си пада .  Даже лекарите ми говорят за донорски яйцеклетки.
Мисля другата година да се обърна към Турция. Моля Ви, знам,че определена болница е добра в някои насоки,но за моя проблем наистина не знам към, Мемориал, Аджибадем или Бахчеджи. Чета Ви и наистина не съм срещнала някой с моя проблем. Количество за сметка на качество.

Здравей! Аз съм с ПКЯ, Хашимото и ИР, плюс мъжки фактор. След две стимулации (хипер), пункции на много яйцеклетки и уж достатъчно ембриони, уж качествени, 5 трансфера в БГ, 3 миседа и една извънматочна и нас взеха да ни бутат към донорска.
Не се примирихме и се насочихме към Мемориал. Въпреки, че извадиха доста яйцеклетки,  веднага взеха мерки да не получа гадните ефекти на хиперстимулация и с 1-2 инжекции, за два дни бях топ. А в БГ по 2 седмици бях зле и даже ми теглиха течност от корема.
Направихме ПИД и от всички ембриончета 6 замразихме. Сега едното спи до мен (впрочем благодарение и целият екип там, и особено на д-р Емре Тургут, който ни подейства много позитивно през цялата процедура и на трансфера ми каза "Честито, вече си бременна!", както и Хафизе, с която продължават съвместната си работа), а друго "зрее" от миналата седмица в корема ми и дано му хареса там. Simple Smile
Смело напред и ще стане!

# 487
Някой връщал ли се е без тест и каква е процедурата тогава? До колкото съм наясно имам 24, за да им пратя тест, но все пак актуална информация би ми била полезна. Като цяло предпочитам да не рискувам с тест в Турция, който при евентуален положителен резултат, би ме затворил за още две седмици тук.

# 488
  • София
Прясна информация от няколко поредни ходения, като последното беше вчера. Гледам никой не ми иска ангигенен, пср август месец искаха и се чудя какво става само нашите на влизане в Бг искат. Попитах и ми казаха да турците от известно време не изискват нищо само на българската граница искат, който няма там има лекарски кабинет и го правят на момента напълно безплатно. Евентуално се случвало да свършат консумативите някой път и слагат хората под карантина до 24ч. Да направиш тест и го изпращаш на мейла им и махат карантината.
Това си е супер оферта, защото всеки път плащам по 30лв за ангигенен, а можело и без ама няма кой да ни каже.

# 489
Аз също се интересувам и се надявам някой да коментира

Здравейте,
Има ли сред вас жена на 40+,която да е успяла да гушне бебче в Мемориал? Интересувам се от протокола им, за по-възрастни дами като мен.
Ще ми е интетесно какъв е той и за др болници също.
Аз забременях на 40г. в Мемориал от първия път, преди това в Бг. имах 4 инсета, и 4 инвитро опита... Не знам какво Ви интересува, но да възможно е, всичко е толкова индивидуално... Ако нещо Ви интересува ще отговоря. Успех на всички, моето истанбулско чудо е факт, не се отказвайте от мечтите си!

# 490
На българската граница правят бърз тест, незплатен, ако нямаш. Аз за трансфера правих пср и пътувах с него.

Някой връщал ли се е без тест и каква е процедурата тогава? До колкото съм наясно имам 24, за да им пратя тест, но все пак актуална информация би ми била полезна. Като цяло предпочитам да не рискувам с тест в Турция, който при евентуален положителен резултат, би ме затворил за още две седмици тук.

# 491
Момичета, има ли сред вас такива, които са 40+ и с мъжки фактор, на които им е препоръчан ПРП на тестисите. Търся някой да ми разкаже подробности от личен опит, не бяхме чували досега за тази процедура.. Препоръчват я и на мен за яйчниците, но знам за доста противоречиви резултати при жените.

# 492
Здравейте, а hes code трябва ли за посещение на молове и ресторанти или за чужденците са над нещата

# 493
Здравейте, а hes code трябва ли за посещение на молове и ресторанти или за чужденците са над нещата

Трябва, да!

# 494
Трябва за моловете и ако искаш да ползваш Istanbulkart. Има опция за билет за еднократно пътуване или такъв за две пътувания, но само от жълтите машини .. които не са навсякъде Simple Smile А киното е само за ваксинирани срещу показа сертификат 😉

Общи условия

Активация на акаунт