Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 295
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Аз минах от мускулен прогестерон на подкожен. Изрично питах няколко пъти кога да поставя подкожния и ми казаха от следващия ден. Аз съм в Мемориал.
[/quote]

Благодаря! И аз съм в Мемориал и ми отговориха, че от днес.

# 466
Здравейте на всички силни и неуморни жени.  След четири стимулации в България, три неуспешни трансфера без имплантация и четвърти трансфер, настъпи бременност, но завърши в 17-та седмица поради малоформации на плода, тежки скелетни увреждания😔…разочарованието и болката от тукашните светила не е нужно да споделям! Изчетох цялата тема за инвитро в Турция, но съм на кръстопът между д-р Карликая и д-р Тургут. Моля Ви за помощ и съвет, защото този опит ще ми бъде и последен. На 37год. съм с установен мъжки фактор диагноза олигозооспермия. Благодаря от сърце на всички Ви❤

# 467
Здравейте на всички силни и неуморни жени.  След четири стимулации в България, три неуспешни трансфера без имплантация и четвърти трансфер, настъпи бременност, но завърши в 17-та седмица поради малоформации на плода, тежки скелетни увреждания😔…разочарованието и болката от тукашните светила не е нужно да споделям! Изчетох цялата тема за инвитро в Турция, но съм на кръстопът между д-р Карликая и д-р Тургут. Моля Ви за помощ и съвет, защото този опит ще ми бъде и последен. На 37год. съм с установен мъжки фактор диагноза олигозооспермия. Благодаря от сърце на всички Ви❤
За мъжкият фактор препоръчвам проф. Мурад Башар, като е предимство и, че координаторката му работи и с д-р Тургут. Ние сме доволни и от двамата специалисти. Blush
Заминаваме в понеделник или вторник.

# 468
Здрасти Kokorcho,

Ние сме при д-р Тургут, не сме се срещали с други лекари/клиники в Турция, просто първата среща ни беше с него и на момента го харесахме и двамата със съпругът ми и решихме, че това е нашия лекар. И двамата с Хафизе са страхотни Simple Smile

Ние се срещнахме за първи път през Август месец, на 22 септември дойдохме за стимулация за инвитро, като преди това имаше месец подготовка с противозачатъчни един месец. Днес е вече 8ми ден от стумилацията, минава гладко, без проблеми. Хафизе ми обясни как се поставят инжекциите и без проблем се справям сама, въпреки че тя каза че мога и до кабинета да ходя, но аз реших, че няма смисъл от всекидневни разходки до там. Всички до момента ни е доста добре обяснено, както и защо слагаме такива дози лекарства и защо ги запазваме.

При нас ситуацията е следната - аз съм с една тръба и един яйчник след операция от ендеометриоза, имам АМХ 0.76 (като преди 7-8 месеца беше 1.42.. ), имам ИР. Правихме само една инсеминация в БГ и то след две години губене на нерви и просто веднага решихме да се насочваме към Турция 😩 Аз като цяло след операцията си през много лекари съм минала и се нагледах на какво ли не и прецених, че явно вече всичко е печалбарство и просто нямат изгода да те лекуват адекватно и навреме .. имат изгода да ходиш често и да оставяш все повече пари ….

Ако се интересуваш, пиши на лично, ще разкажа повече Simple Smile

# 469
Здравейте, предстои ми стимулация в Мемориал. Не разбрах само след прегледа на втори ден от МЦ всеки ден ли се ходи в клиниката на прегледи Simple Smile

# 470
Здравейте на всички силни и неуморни жени.  След четири стимулации в България, три неуспешни трансфера без имплантация и четвърти трансфер, настъпи бременност, но завърши в 17-та седмица поради малоформации на плода, тежки скелетни увреждания😔…разочарованието и болката от тукашните светила не е нужно да споделям! Изчетох цялата тема за инвитро в Турция, но съм на кръстопът между д-р Карликая и д-р Тургут. Моля Ви за помощ и съвет, защото този опит ще ми бъде и последен. На 37год. съм с установен мъжки фактор диагноза олигозооспермия. Благодаря от сърце на всички Ви❤

Изобщо не си губете време с тях.Един и същи протокол на работа и нищо по различно!Аджибадем Маслак може би е по добър вариант!

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:56 от Iris36

# 471

Изобщо не си губете време с тях.Един и същи протокол на работа и нищо по различно!Аджибодем Маслак може би е по добър вариант!
благодаря за отговора. Препоръчайте ми доктор в тази клиника.🙂

# 472

Изобщо не си губете време с тях.Един и същи протокол на работа и нищо по различно!Аджибодем Маслак може би е по добър вариант!
благодаря за отговора. Препоръчайте ми доктор в тази клиника.🙂

Те работят в екип там , проф.Търаш, Ахмед Ийт ...и др.дано съм ги написала правилно !

# 473
Здравейте, предстои ми стимулация в Мемориал. Не разбрах само след прегледа на втори ден от МЦ всеки ден ли се ходи в клиниката на прегледи Simple Smile
Моята стимулация беше по дълъг протокол, като се започна с инжекции 10-тина дни преди цикъла ….На 2-ри ден беше прегледът в Мемориал и продължи 2 седмици, като през първата седмица мисля бяха 2 прегледа и от втората регулираха дозите на  медикаментите, добавиха още една инжекция и прегледите зачестиха през ден и 2-3 дни преди пункцията бяха всеки ден. За 14 дни стимулация имам три пъти пускани кръвни изследвания ☺
Успех ви пожелавам
🍀☺

# 474
Може ли да споделите на какво се основава мнението ви, интересно ми е да разбера, защо не ги препоръчвате 🙂

Здравейте на всички силни и неуморни жени.  След четири стимулации в България, три неуспешни трансфера без имплантация и четвърти трансфер, настъпи бременност, но завърши в 17-та седмица поради малоформации на плода, тежки скелетни увреждания😔…разочарованието и болката от тукашните светила не е нужно да споделям! Изчетох цялата тема за инвитро в Турция, но съм на кръстопът между д-р Карликая и д-р Тургут. Моля Ви за помощ и съвет, защото този опит ще ми бъде и последен. На 37год. съм с установен мъжки фактор диагноза олигозооспермия. Благодаря от сърце на всички Ви❤

Изобщо не си губете време с тях.Един и същи протокол на работа и нищо по различно!Аджибадем Маслак може би е по добър вариант!

# 475
Здравейте,пиша за първи път,но Ви следя.
На 30г.по думите на лекарите съм с поликистоза. Амх 5.8 . Имам 4 ин витро процедури в България , три от които в Адела клиник. При всеки опит се вадят над 20 яйцеклетки,но до качествени ембриони така и не се стига.Казват ми,че проблема е в мен,понеже съм с поликистоза и от там увредени яйцеклетки.При мъжът ми няма проблем поне така казват.Морфология 2% астенотератозооспермия.  До трети ден едвам искарват някой ембриони и загиват понеже са с много аномалии. Дразни ме това,че виждат,че съм с хиперактивни яйчници и ме блъскат с хормони,уж всеки опит с различни дози и препарати,но аз винаги стигам до хиперстимулация ,даже единия път лежах в болницата с отказ на бъбреците. Имала съм положителен тест два пъти ,но 5 седмица чхг си пада .  Даже лекарите ми говорят за донорски яйцеклетки.
Мисля другата година да се обърна към Турция. Моля Ви, знам,че определена болница е добра в някои насоки,но за моя проблем наистина не знам към, Мемориал, Аджибадем или Бахчеджи. Чета Ви и наистина не съм срещнала някой с моя проблем. Количество за сметка на качество.

# 476
Ако разбирате английски език, препоръчвам тази онлайн книга. Обясняват защо всяка жена има некачествени яйцеклетки и какво можем да направим ние самите, за да намалим техният брой и подобрим качеството им. Смятам, че би била полезна на всички дами, които имат затруднения.
Няма лекар, който да може помогне така, както ние сами бихме помогнали на телата ни.

# 477
Не съм съгласна с мнението на повечето лекари, че когато са много яйцеклетките са некачествени. Има много случаи на малко извадени яйцеклетки и да са пак некачествени. Това ми хареса в Мемориал, че нито един път не ми казаха, че високия АМХ ще доведе до некачество, дори за тях количеството увеличава шансовете. Това си е до организъм. При мен 46 фоликула, 37 яйцеклетки, 35 оплодени всички достигнали до 3 ден. До 5ти не знам колко са стигнали, но ми казаха, че ще замразят само най хубавите- 22 бр. Направен ПИД на 12, от които 11 здрави. Бременна от 1ви трансфер с тях. Сериозен мъжки фактор- азооспермия, в последствие криптозооспермия.

# 478
В Мемориал при поликистоза и високо АМХ ми казаха, че имам голям риск от хиперстимулация дори при минимални дози на лекарствата. Не се допуска свеж трансфер при риск от хиперстимулация (ако настъпи Б, хиперстимулацията може да е животозастрашаваща). След пункцията имах доста лекарства изписани. Около 5-6 дни след пункцията ми дойде цикъл с което се приключи леката хиперстимулация, която все пак получих. Яйцеклетките бяха качествени, това с лошото качество е само оправдание на Бг лекарите.
И други момичета имаше с мен, при тях по-лека стимулация, по-малко Я, но в крайна сметка по-добри ембриони в сравнение с Бг.

# 479
Аз имах подобен път … - започна се с аненцефалия , после неуспешни инвитро и тн. На 38 г. забременях в Мемориал с ПИД . Препоръчвам тях … Провери си вит Д .
При мен само мъжкият фактор не беше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт