Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 300
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Никога не са ни правили проблем за лекарствата. Питали са ни къде сме ходили, казваме, че сме били на лечение и са ни пускали, въпреки лекарствата.

# 451
... но ако ще ми правят проблеми на митницата с инжекции и лекарства, май ще е по-добре със самолет.
Инжекциите се съхраняват в хладилна чанта или с ледени блокчета, така че имайте в предвид и това. Blush
Нашите съхранявахме в жабката на колата (хладилна е), заедно с всички ледени блокчета, които ни дадоха от аптеката, но им махнахме кутиите, тъй като не се събраха.
При условие, че имате рецепта, не би трябвало да Ви направят проблеми.

# 452
  • София
Ако имате малко лекарства може да не ви закачат. Но аз носех 2 големи чанти с лекарства и инжекции, едната моята, а другата на една жена. Те докаопаха хладилната кутия с хормона на растежа и направиха проблем, явно за него има някаква забрана не зная, но слава богу оправих се. Така, че не носете по много лекарства.

# 453
... но ако ще ми правят проблеми на митницата с инжекции и лекарства, май ще е по-добре със самолет.
Инжекциите се съхраняват в хладилна чанта или с ледени блокчета, така че имайте в предвид и това. Blush
Нашите съхранявахме в жабката на колата (хладилна е), заедно с всички ледени блокчета, които ни дадоха от аптеката, но им махнахме кутиите, тъй като не се събраха.
При условие, че имате рецепта, не би трябвало да Ви направят проблеми.

Да уточня, че не всички лекарства се съхраняват в хладилник.
Тези които сега започват стимулация да го коментират с координаторите.

# 454
Здравейте, момичета!💐
Питането ми е към тези от вас, които са използвали лекарството Климен.
Колко дена след приключването му ви е започвало менструалното кървене?

# 455
Момичета, има някакъв проблем с наличностите на Прогестан 25 за пдокожни инжекции. За района около Мемориал става въпрос. Днес обиколих 10 аптеки, за да си намеря 8 кутии. Не оставяйте фарма-шопинга за последния ден като идвате за трансфер.

# 456
Момичета, има някакъв проблем с наличностите на Прогестан 25 за пдокожни инжекции. За района около Мемориал става въпрос. Днес обиколих 10 аптеки, за да си намеря 8 кутии. Не оставяйте фарма-шопинга за последния ден като идвате за трансфер.
Здравейте, доколкото разбрах спира производството на този продукт вече. Каза ми го фармацевт в Одрин.

# 457
  • София

В Аджибадем има 187 лири е кутията, вчера донесох 4 за една жена.

# 458
Момичета, тези от вас, които са били пациентки на Аджибадем Маслак, отсядали ли сте в хотели в района на Шишли?

# 459
Момичета, тези от вас, които са били пациентки на Аджибадем Маслак, отсядали ли сте в хотели в района на Шишли?
Не съм била в Аджибадем Маслак, но сме отсядали в Шишли, точно улицата над Бахчеджи.
Хотел МИМ - доволни сме, близо ( за нашите разбирания с ММ) е до Босфора пешеходно. Има в близост Карфур, Мигрос и понеже е на границата с Бешикташ -там има много заведения- сладкарници, магазинчета за сладки ( в едното е най-вкусната баклава която съм сме яли ), кафенета, ресторанчета, заведения за бързо хранене, дюнерджиници. От Бешикташ си хващаме корабче за Еминьоню. От хотела по баира пък стигаме до един МОЛ ( не се сещам как се казва точно) и площад Таксим.
Около МИМ хотел има и други хотели ( били сме в Семсан, но там не ни хареса и бе по-скъпо).
Пропуснах да кажа, че МИМ и Семсан имат паркинг пред хотела. Не сме имали проблеми с колата и не сме я ползвали по време на престоя ни. Транспорта им е организиран много добре в Истанбул, но както казах ние обиачме да вървим и  ни е на пешеходно разстояние ( по нашите разбирания)

# 460
Ние си взехме еърбнб в Шишли и също сме много доволни от квартала. Зоната Нишантиши е много готина, пълна със заведения за хапване, кафенца и магазини. Има дори такива по-луксозни тип Гучи .. на края на зоната има един готин парк. Заради баирите обаче няма много развит транспорт наоколо. Метрото е на 15тина минути - едната станция до Нишантиши, другата до въпросния Cevahir мол, който е доста голям, но до него се стига поне от Момарт пеша по един баир за около 15-20 минути. Ние също много ходим пеша и всяка вечер навъртане около 5км в района Шишли, Нишантиши, а уикендите и по 15 😂 В Бешикташ има също готини ресторантчета, някъде пак на 20тина минути пеша в посока феритата. Ние също сме с кола и паркирахме на улицата без проблем, но не сме в Нишантиши, а по от към страната на Аджибадем Шишили. Има всичко наоколо - магазини, плод зеленчук, заведения, на пешеходно разстояние метро и автобусни спирки 😊 Ние се решихме за еърбнб понеже работим и двамата и искахме повече от една стая и по-възможност да е по-изгодно, защото накрая се оказа че ще останем близо 18 дни .. До колкото знам кординаторите имат отстъпки за хотелите (мисля за хотел Orya е около 90лв нощувката с тяхната отстъпка) така че може да ги питате за съдействие. Ние си намерихме две еърбнб-та, едно за около 60лв на нощувка, но леко захабено и не много готино, сега сме намерили второ понеже ни се удължи престоя, за 70лв. Ще споделя обратна връзка как е. Но наоколо имаше доста и за добри пари 🙃

# 461

Привет, аз си взимах миналата седмица след трансфера и имаше и 50 и 25.
А на границата не са ми правили проблем за лекарствата.
А някой минавал ли е от Прогестан 50 мускулно на Прогестан 25 подкожно? Ако съм била 50 в сряда и утре ми се пада да бия следващата,  тогава ли да започна с 25 подкожно?
Като Клексана ли се бие или техниката е различна?

# 462
Здравейте момичета! От известно време се каня да пиша, но едва сега успях. Бях на ЗЕТ в Мемориал Шишли октомври 2020 г., и сега съм с бебе на два месеца.
Дългият път, който минахме в Турция почна с първичен преглед лятото на 2016 г, последван от лапаро и хистероскопия в Мемориал есента на 2016 г. Преди и след тази операция имах неуспешни спонтанни бременности, които завършваха в първия триместър. Последва дълга ин витро стимулация и ПИД през 2017 г. Само две ембриончета се оказаха генетично здрави след ПИД. От едното ембрионче се роди първото ми детенце 2018 г. Сега гушкам второто ембрионче.
Пиша за да ви вдъхна кураж и да ви пожелая да сбъднете вашата мечта за бебе. Успех на всички!

# 463
Sienna sun- Много благодаря за куража и за споделеното! Дай Боже всяка от нас да сбъдне скоро мечтата си! Бъдете живи и здрави и се радвайте на щастието си!

# 464

А някой минавал ли е от Прогестан 50 мускулно на Прогестан 25 подкожно? Ако съм била 50 в сряда и утре ми се пада да бия следващата,  тогава ли да започна с 25 подкожно?
Като Клексана ли се бие или техниката е различна?
[/quote]
 Аз минах от мускулен прогестерон на подкожен. Изрично питах няколко пъти кога да поставя подкожния и ми казаха от следващия ден. Аз съм в Мемориал.

Общи условия

Активация на акаунт