Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 305
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Ясно, момичета! Ами, от другия месец като почна и аз да ходя, ще помагам с каквото мога ако някой има нужда. Благодаря за отговорите.

# 436
  • София
Майко мила, чета ви и се чудя сега съм в Истамбул, но вече се качих в автобуса тръгвам след 10 мин.
Питах няколко човека трябва ли им нещо, kiti 633373 ми писа на лични попитах я какво и трябва и от кой град е, но тя повече не ми отговори, а сега търси лекарства.
Направо ме е яд можех да ви взема и утре са при вас, но всички мълчат сега пишат

# 437
#shanti Ама ,ако обичаш не ни се карай! Всички знаем ,че в многопрофилните клиники е нормално да има дежурни. Пита се лекуващия доктор ,дали работи и през празниците,както виждаш. Не питаме ,дали през Рамазана е отворено ,а дали ще е възможен преглед

Няма нищо такова, Марая. Винаги има дежурни.
[/quote]

# 438
Майко мила, чета ви и се чудя сега съм в Истамбул, но вече се качих в автобуса тръгвам след 10 мин.
Питах няколко човека трябва ли им нещо, kiti 633373 ми писа на лични попитах я какво и трябва и от кой град е, но тя повече не ми отговори, а сега търси лекарства.
Направо ме е яд можех да ви взема и утре са при вас, но всички мълчат сега пишат
Благодаря за отзивчивостта, въпреки,  че не се засякохме. Аз ти писах, че съм в Плевен, но и от друг град да е ,ще си ги взема . За жалост сега ми пратиха рецептата от клиниката. Симулацията ми ще е след близо месец .
На теб желая успех!
 Успех ти

# 439
  • София
Нищо не съм получила иначе щях да ти взема там поне има всичко

# 440
Момичета в повечето случаи лекарите препоръчват стимулацията да започне в по ранни часове по обяд! Кога препоръчват в по късните часове , има ли значение или според обстоятелствага?

# 441
Сигурно е сложно покрай Ковид , иначе преди време някои отиваха до Одрин за лекарства . И знам , че Турмед тогава можеше да съдейства с поръчка там на лекарствата. Някои не са налични и се чака няколко часа , докато ги доставят в аптеката .

# 442
  • София
Аз също се интересувам и се надявам някой да коментира

Здравейте,
Има ли сред вас жена на 40+,която да е успяла да гушне бебче в Мемориал? Интересувам се от протокола им, за по-възрастни дами като мен.
Ще ми е интетесно какъв е той и за др болници също.

# 443
#shanti Ама ,ако обичаш не ни се карай! Всички знаем ,че в многопрофилните клиники е нормално да има дежурни. Пита се лекуващия доктор ,дали работи и през празниците,както виждаш. Не питаме ,дали през Рамазана е отворено ,а дали ще е възможен преглед

Няма нищо такова, Марая. Винаги има дежурни.
[/quote]

За коя болница питаш? В Мемориал и Аджъбадем са екипи, взаимозаменяеми, а в Бахчеджи ще прегледа или твоя лекар или друг, който го замества.
Тоест има кой да направи преглед за стимулация винаги.

# 444
Здравейте, момичета,

Тези от вас, които сте пътували към Турция в последните седмици, знаете ли дали все още се минава през границата с антигенен тест, или вече е само с PCR?

# 445
kotarana, минава се с антигенен тест.

# 446
  • София
Kotarana - Няма проблем да минеш с антигенен тест, но като отидеш да го правиш си носи задграничния паспорт и кажи, че е за Турция да ти го дадат на английски.

Аз тази нощ се върнах и да се оплача от целия автобус нашите митничари се огледаха в моите инжекции и направиха голям проблем. Но нали не си мълча и ги направих на 2 стотинки, вдигнах им скандал та ми ги оставиха.
Ти кога и с какво ще пътуваш?

# 447
Аз тази нощ се върнах и да се оплача от целия автобус нашите митничари се огледаха в моите инжекции и направиха голям проблем. Но нали не си мълча и ги направих на 2 стотинки, вдигнах им скандал та ми ги оставиха
Ние като се прибирахме им казахме предварително, че носим лекарства и им показахме рецептата и документите от прегледа. Питаха за кого са и нищо повече не ни казаха.

# 448
Някой да е в Мемориал сега и да има нужда от 400 единици Гонал? На нас ни остана от тази стимулация.

Edit: Оставили сме опаковката на Алли - ако някой има нужда, да се свърже с нея. Не знам кога ще я даде на някой.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 08:41 от Kpe10

# 449
Kotarana - Няма проблем да минеш с антигенен тест, но като отидеш да го правиш си носи задграничния паспорт и кажи, че е за Турция да ти го дадат на английски.

Аз тази нощ се върнах и да се оплача от целия автобус нашите митничари се огледаха в моите инжекции и направиха голям проблем. Но нали не си мълча и ги направих на 2 стотинки, вдигнах им скандал та ми ги оставиха.
Ти кога и с какво ще пътуваш?

barabar, благодаря за информацията!
Планираме да пътуваме на 1ви ден от цикъла (предстои ми да останем 2 седмици за стимулация), така че когато се падне Smile Вероятно в следващите 5-8 дни. Все още се двоумим дали да сме с кола, или самолет, но ако ще ми правят проблеми на митницата с инжекции и лекарства, май ще е по-добре със самолет.

Общи условия

Активация на акаунт