Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 240
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
здравейте,ние бяхме в бахчеджи и не останахме очаровани,много претупване и неорганизирано.може ли да ни посъветвате за мемориал дали имат по-добра организация и отношение? не обръщат никакво внимание на мъжа за изясняване на мъжкия фактор,не го преглеждат,хвърлят 1 поглед на изследванията и се чувстваш ,че искат да те изгонят.Може лекарите да са добри нищо не казвам,но нито витамини,нито имунологични изследвания гледат нищо.Знам,че сега много ще ме нахейтите ,но за мен е добре да се пишат и обективни коментари.успех на всички.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 12:11 от Lili222

# 196
здравейте,ние бяхме в бахчеджи и не останахме очаровани,много претупване и неорганизирано.може ли да ни посъветвате за мемориал дали имат по-добра организация и отношение? не обръщат никакво внимание на мъжа за изясняване на мъжкия фактор,не го преглеждат,хвърлят 1 поглед на изследванията и се чувстваш ,че искат да те изгонят.Може лекарите да са добри нищо не казвам,но нито витамини,нито имунологични изследвания гледат нищо.Знам,че сега много ще ме нахейтите ,но за мен е добре да се пишат и обективни коментари.успех на всички.
В Мемориал също не обръщат внимание на витамини и имунология. А относно мъжкия фактор, те правят спермограма, виждат къде е проблема и чрез добър подбор на сперматозоидите го преодоляват. Най много да изпишат някоя добавка, която едва ли ще промени кой знае колко положението. Тук изключвам по сериозните случаи, като азооспермия, където се прави преглед, пускат се хормони, генетични, изписват се инжекции и т.н.

# 197
Момичета, ние се спряхме на Мемориал, ще се радвам да си пиша с момичета , които имат успех там с неизяснен стерилитет. Имам няколко въпроса 🍀
Аз се водих с неизяснен стерилитет , но пък имах предишно заболяване, което също може да е влияело. В Мемориал от първият опит се получи при мен. Но има жени по назад с неуспехи там.
В Мемориал не изписват витамини , изписват метформин при повече кг . Там игнорират по скоро имунологията, но на мен ми дадоха преднизолин.
И в България - бях в Надежда , никой лекар не ми е следил за витамини, още по-зле , че дори за ТСХ не са не питали в норма ли е. За такива неща - вие си питате или следите -сами или с други лекари.
В Бахчеджи знам, че са изписвали - омега и др. добавки на жени с ИЯР.

# 198
Момичета, ние се спряхме на Мемориал, ще се радвам да си пиша с момичета , които имат успех там с неизяснен стерилитет. Имам няколко въпроса 🍀
Аз се водих с неизяснен стерилитет , но пък имах предишно заболяване, което също може да е влияело. В Мемориал от първият опит се получи при мен. Но има жени по назад с неуспехи там.
В Мемориал не изписват витамини , изписват метформин при повече кг . Там игнорират по скоро имунологията, но на мен ми дадоха преднизолин.
И в България - бях в Надежда , никой лекар не ми е следил за витамини, още по-зле , че дори за ТСХ не са не питали в норма ли е. За такива неща - вие си питате или следите -сами или с други лекари.
Те на всички преди трансфер изписват Преднол за сваляне на имунитета.

# 199
Не е вярно, момичето с мен нямаше. Зависи заради какво си отишъл .Ако си млад и се очаква лесно забременяване от първи/втори трансфер, не дават според мен. Вече с история на неуспехи, аборти и заболявания , ще дадат.  В Бахчеджи моята позната също нямаше.

# 200
Не е вярно, момичето с мен нямаше. Зависи заради какво си отишъл .Ако си млад и се очаква лесно забременяване от първи/втори трансфер, не дават според мен. Вече с история на неуспехи, аборти и заболявания , ще дадат.  В Бахчеджи моята позната също нямаше.
В Мемориал дават на всички, това съм абсолютно сигурна, питала съм ги, а и познавам повече от 10 жени, които са били на трансфер и всички имаха изписан. Единствените причини поради, които не се приема е отказ на пациента, защото някой не могат да приемат кортикостероиди или са правили вливки на системи, които пак свалят имунитета. Имунитета няма общо с това дали си млад или стар.

# 201
Могат да пишат жени, които не са взимали. И аз познавам такива...
Моята доза примерно беше 4 дни х16 мг , което си е доста. Мисля, че на други изписват по- малко.

# 202
Да, на всички, които познавам дозата е такава. Сега се сещам за една жена, която беше писала, че са и изписали, но не е приемала, заради непоносимост към лактозата, която съдържат, ако не се лъжа.

# 203
Привет момичета, ползвала ли е някоя эт вас гонал 150, писалка?

# 204
Какво те интересува за Гонал?

# 205
Здравейте, от предходна инвитро процедура имаме останали следните медикаменти, които искаме да дарим за да влязат в употреба.
1.   Кринон гел – 3 бр. гелчета
2.   Progestan ампули от 50 mg – 9 бр.
3.   Lutinus /прогестерон/ 100 mg – 15 таблетки
4.   Oksapar 0.4 Еноксапарин содиум – 5 бр. инжекции
5.   Neofertil M – 5 блистера
6.   Cetrodite – 3 кутии
Моля свържете се с мен на тел. 0898 / 31 – 09 - 11 Милена

# 206
здравейте,отново кой координатор бихте ми препоръчали от мемориал?

# 207
Координаторите работят в екип, защото не всеки е на линия всеки ден, а и си разпределят задачите през деня. Обикновено не се избира координатор, а те те включват в една Вайбър група, където всички координатори следят твоя случай и пишат, а на прегледите идва да те посрещне някой от тях, които е свободен.

# 208
Точно така не си избираш координатор , това да не е лекар. Тяхната задача е да ви превеждат най основно и го прави този който е на работа в съответния момент и който е свободен.

# 209
мерси ,защото се чудих на кой да се обадя

Общи условия

Активация на акаунт