Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 259
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, може ли да ми препоръчате офлайн навигация, защото обмисляме да сме с колата и ще излизаме за първи път в Турция. Малко ще бъдем индианци хахаха.

# 511
Привет привет:) включвам се в групата официално - досега ви следвах и четях единствено. На 44 съм с 11 годишен син и надежда за още една благословия. Предоставила съм всички актуални хормонални изследвания, стари генетични изследвания и спермограма и очаквам новия цикъл и определяне на ден за първи преглед в Мемориал. Предполагам, че ще имат искане за цветна снимка и повторна спермограма по време на прегледа. Надявам се да продължа след прегледа към следващият етап без прекъсване и забавяния. Ще съм признателна да ми съдействате със съветите и мненията си и да сме заедно! Надявам се да мога и аз да споделя и помогна след преминаването на предизвикателството. Ако има някой с когото да сме на подобен етап - ще се радвам да е споделено!
С поздрави и благопожелания,
Тина

# 512
Здравейте
Досега само четях, но реших да споделя и моята история на 30г. съм с 3 операции от ендометриоза почти изчерпан яйчников резерв и 1 малко момиченце на 5г. С голяма надежда за братче
на 1.10 бяхме на преглед в Мемориал мисля , че професорката ни даде надежда, но преди да види ЦС която направихме същият ден.
Резултата лично на мен не ми хареса показва хидросалпинг на лява тръба и отново загубих надежда, че може да стартираме процедурата. Все още никой не ми е върнал обаждане от Мемориал, но вие как мислите дали има някакъв шанс да ни одобрят?

# 513
Здравейте
Досега само четях, но реших да споделя и моята история на 30г. съм с 3 операции от ендометриоза почти изчерпан яйчников резерв и 1 малко момиченце на 5г. С голяма надежда за братче
на 1.10 бяхме на преглед в Мемориал мисля , че професорката ни даде надежда, но преди да види ЦС която направихме същият ден.
Резултата лично на мен не ми хареса показва хидросалпинг на лява тръба и отново загубих надежда, че може да стартираме процедурата. Все още никой не ми е върнал обаждане от Мемориал, но вие как мислите дали има някакъв шанс да ни одобрят?

Привет Добромира,
Според мен професорката е преценила и дала надежда предвид резултатите ви. Една компрометирана тръба не считам за основание за притеснение! Имаш ли наблюдения относно активността на левият ти яйчник? Стискам палци и пожелавам търпение, спокойствие и вяра напред:)

# 514
Здравейте

Привет Добромира,
Според мен професорката е преценила и дала надежда предвид резултатите ви. Една компрометирана тръба не считам за основание за притеснение! Имаш ли наблюдения относно активността на левият ти яйчник? Стискам палци и пожелавам търпение, спокойствие и вяра напред:)
Здравейте

Привет Добромира,

На прегледа на 12 ден от Ц от ляво имаше 2 домининтни и в дясно 1.

# 515
Да, затова и аз бях писала по-рано, да споделят жени, които са правили вече прп в Турция,  какъв е бил резултатът при тях, за може човек да има информация от първа ръка, разбира се че от болницата ще кажат, че ще е само добър ефекта

Не съм съгласна, защото в разяснението не беше допусната опцията за влошаване при добра първоначално прогноза. Съфорумката ме разбра, и съвсем резонно заключи че всъщност всичко си е до организъм, точно така си е.
Изобщо нямах намерение да пиша, но в предвид опита си, смятам че е редно да се знае и този вариант. На мен ми казаха че или ще се подобрят нещата, или не, но категорично не и че ще се влошат, а после категорично ми казаха че не е възможно от прп да е влошаването, въпреки всички данни за това. Изобщо не отричам положителното въздействие при едни, но според мен трябва да се взима в предвид и възможността човек да е изтеглил късата клечка. Това е информация, която е полезна за хората, които обичат да са информирани когато взимат решение. Когато аз тръгнах да правя прп в Турция нямаше на мен кой да ми каже нещо подобно, извън официалната информация в клиниката, тук не се пишеше по въпроса.

# 516
Здравейте, може ли да ми препоръчате офлайн навигация, защото обмисляме да сме с колата и ще излизаме за първи път в Турция. Малко ще бъдем индианци хахаха.

Здрвейте, ние ползваме Гармин навигация за автомобил, за телефон ползвайте HERE Wego има опция за офлайн режим като си изтеглите карта за България и Турция. Друго което ползваме е Google maps но онлайн, интернета на А1 (дневен пакет) е изгоден (200Mb, 200 минути и 200SMS не правя реклама)(3лв на ден, след като се активира веднъж се начислява дневната такса само когато се ползва в роуминг) и поне на нас достатъчен за навигация в Истанбул при пътуване с кола, градският транспорт, търсене на магазини и при разходка пеша. Надявам се информацията ще ви бъде полезна. Успех.

# 517
Много полезна беше информацията, Intel98. Благодаря много! И аз мислех да си пусна роуминг и да съм си най-спокойна (на А 1 съм). Още веднъж Благодаря!

Привет на новите дами! Ще се радвам да споделяме, аз започвам към 20-ти този месец в Аджибаден Маслак. Относно въпроса за тръбите, аз също не мисля, че те са проблем, защото ако са или ще се махнат или прекъснат. Не мога да дам точно мнение, дали може да стартираш. За стимулация няма да има проблем вероятно но трансфер абсурд.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 16:36 от IRusinova

# 518

С гугъл мапс можете да си свалите карта на Истанбул и да си я ползвате офлайн като навигация. Единствено трафика няма да ви го отчита по обективни прични.

# 519
Ползвахме google maps( офлайн) и на другия телефон Here. С двете заедно се оправяхме.

# 520
Момичета, в Мемориал как плащате:
с карта, кеш или по банков път? Кога се заплаща всичко в началото ли, на 2ри ден?

# 521
Здравейте, момичета, имам нужда от помощ.
Ако ви се падне първи ден в събота или неделя къде си правите TSH и Estradiol?
Не мога да намеря работеща лаборатория, взимат кръв, но не работят изследванията, а в Мемориъл казаха, пускате хормоните, пращате ни резултата и ако всичко е ок ви очакваме на 2 ри ден за стимулация.

За София става дума.

# 522
Здравейте, момичета, имам нужда от помощ.
Ако ви се падне първи ден в събота или неделя къде си правите TSH и Estradiol?
Не мога да намеря работеща лаборатория, взимат кръв, но не работят изследванията, а в Мемориъл казаха, пускате хормоните, пращате ни резултата и ако всичко е ок ви очакваме на 2 ри ден за стимулация.

За София става дума.

Токуда,Цибалаб централа.

# 523
Момичета, в Мемориал как плащате:
с карта, кеш или по банков път? Кога се заплаща всичко в началото ли, на 2ри ден?

650 евро в началото, останалото на пункция беше при нас. Плащал съм всичко с карта.

# 524
Рамус-централа и Ангиста,Надежда,Щерев

Общи условия

Активация на акаунт