Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 109
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте! Днес се роди нашето Мемориал чудо! Искам да благодаря на Турмед за носоката. Радвам се че директно се насочихме към Турция, след като направихме прегледи в Бг. От темите тук също научих много. Ако някой все още има съмнение, качеството на услугите, техниката, подхода и отношението е на светлинни години от това в Бг за съжаление. Ние бяхме с мъжки фактор и успяхме от 1вия път (правехме и пид). Пожелавам на всички да си сбъднат тяхното чудо! Вярвайте и ще се случи!
Честито чудо! Да Ви е живо и здраво! Heartbeat

Kpe10, благодаря за информацията. Дано всичко е наред!

# 661
Момичета, къде в Истанбул може да си направи антигенен тест човек? Трябва ми за преминаване на границата

# 662
Момичета, днес ми прималява, притреперва ми тялото, замаено ми е някак. Мерих кръвното и е ок (малко горната е висока но се шашнах и за това вероятно), според мен е ми е паднала кръвната захар от този Метформин. Сега закусих но насила, пих едно мляко с какао но още съм като отнесена. Писах на преводачката и чакам отговор от какво може да е.

# 663
Момичета, днес ми прималява, притреперва ми тялото, замаено ми е някак. Мерих кръвното и е ок (малко горната е висока но се шашнах и за това вероятно), според мен е ми е паднала кръвната захар от този Метформин. Сега закусих но насила, пих едно мляко с какао но още съм като отнесена. Писах на преводачката и чакам отговор от какво може да е.
Хапни нещо сладко - грозде или друг плод и ще се съвземеш. По време на стимулация не е добре да се  хапват неща със захар, за да не влияят на качеството на яйцеклетките.

# 664
shanti-Изпих две чаши чай със захар, хапнах малко локум и малко ми светна но още ми е леко отнесено. Не мога да разбера, като няма човек проблеми с кръвната захар, защо се предполага, че ще понесе хапчета за сваляне на захарта?

# 665
Здрасти,

Мен ме бяха предупредили за този ефект и трябваше с малки дози да започна (половин хапче) и да увеличавам след като се почувствам добре с дозата. Първо се юрнах наведнъж да си я пия и изпаднах като в твоята ситуация, докито ми се скара .. и започнах бавничко - една седмица по половин, после по едно и накрая 1.5 което си ми е и до днес дозата.

Само че не знам при теб как може да стане това плавното като само за 7 дни са ти изписали директно такава доза 🙄

shanti-Изпих две чаши чай със захар, хапнах малко локум и малко ми светна но още ми е леко отнесено. Не мога да разбера, като няма човек проблеми с кръвната захар, защо се предполага, че ще понесе хапчета за сваляне на захарта?

# 666
Искай да ти ги спрат тогава.Ти си решаваш.
Аз се доверих и родих на 42 с помощта на лекарите от тази болница.

# 667
Момичета, някой може ли да сподели впечатления от prp на яйчниците в Аджибадем маслак? Има ли ли сте по-добри резултати след това при стимулация и съответно успешна бременност?

# 668
Момичета, някой може ли да сподели впечатления от prp на яйчниците в Аджибадем маслак? Има ли ли сте по-добри резултати след това при стимулация и съответно успешна бременност?
Aз като на всяко гърне мерудия, но при бг пациентките не е отчетен по-добър резултат.
При турските пациентки - да.
Има добри отзиви от стволовите клетки.

# 669
Butterfly_Lilly-аз съм на половин доза, едно от 1000 го деля но явно не ми понася. Настояват да го пия поне до следващия преглед в понеделник. Не знам какво да правя, едно лекуваш-друго вредиш.
shanti-Ти си ги пила или просто ми казваш да се доверя на лекарите и точка, че аз си падам малко бунтар хаха.
ПрП прави скоро Пепита, ако се включи ще разкаже. Според мен има ефект, но нека тя си каже.

# 670
Butterfly_Lilly-аз съм на половин доза, едно от 1000 го деля но явно не ми понася. Настояват да го пия поне до следващия преглед в понеделник. Не знам какво да правя, едно лекуваш-друго вредиш.
shanti-Ти си ги пила или просто ми казваш да се доверя на лекарите и точка, че аз си падам малко бунтар хаха.
ПрП прави скоро Пепита, ако се включи ще разкаже. Според мен има ефект, но нека тя си каже.
Аз го пия от 2013 за ИР, има тези странични ефекти, както и разстройство. Ти имаш ли обременяване с глюкоза правено?

# 671
Пробвай българския Метфогамма 500 мг. Казаха ми, че е по-пречистен от Метформин. Аз взимам него без странични ефекти.

[/b]

# 672
Правила съм обременяване, правила съм всичко и редовно се изследвам, защото съм наследствено обременена но за сега да чукна на дърво нямам проблем. Имам обаче много излишни килограми. Пия турското Глифор, надявах се, че ще по-пречистено. Днес се сетих, че когато правих преди време кето-диетата се чувствах точно така. Може би действието е същото, сваляш кръвната захар, тялото търси ама няма и почва да гори мазнини. И там ми се виеше свят и все ми се спеше от липсата на захар и въглехидрати. Но да не спамя повече темата със себе си. Благодаря от сърце на всички, които се включиха със съвети.

# 673
Пробвайте Берберин, това е хранителна добавка,  дават я заместител на метформина, но не е медикамвнт. Може по-добре да ви подейства.

# 674
  • София
На мен често ми пада захарта след прием на НАК сутрин на гладно друг път при притеснение или болка стигам до там, че изпадам в колабс всичко ми трепери завива ми се свят, облива ме пот, не мога да мръдна, а пулса ми пада рязко само 1 път успях да стигна до апарата за кръвно и беше 56, но на момента взимам лъжичка мед и го слагам под езика и го смуча до 5 мин се отаврясвам.
Не зная на какво се  дължи това нямам захар тя ми е 4,4 при референтни стойности от 3,3 до 6,3. Пусках и гликиран хемоглубин той ми е 5,3 като референтните стойности са от 4 до 6
Много ме е страх да не се случи когато съм сама и няма да има кой да ми подаде мед тогава вече не зная.
Някой ако има представа защо ми става така да сподели.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:52 от pepita5

Общи условия

Активация на акаунт