🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 810
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Остават още трима: може би Виктория Василева, Марияна Попова и кой може да е десетия?
Виктория Василева не е ли политик?
Да, изпълнителката от Евровизия е Виктория Георгиева.

# 166
Ами да.. Наистина Мариана Попова ще участва. Сега даваха реклама по Нова.

# 167
  • Испания
Тъкмо идвах да пиша за Мариана Попова. Това е положението!

Скрит текст:

Дотук официално обявени: Моню Монев, Руслан Мъйнов, Александър Сано, Есил Дюран, Крисия, Алисия.

+ Дарко и Мариана Попова

Ако са стандартната бройка, вече са 8.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 08:39 от Smileys 🙈🙉🙊

# 168
  • Испания
Иииииииииииииии Краси Радков!!!

Мъжкият каст е чудесен.

# 169
Е, вече е ясно защо не е водещ Joy
Супер, много се радвам за мъжете, ще има добри имитации.
Някои примадони от жените ще ги изтърпим някакси.

# 170
Тази година повечето от участниците са топ. Радвам се, че Краси Радков ще участва. Много ще е интересно да го видим как ще се справя с образите. Нямам търпение да започне.
Интересно защо тази година шоуто започва в средата на февруари, а не в края. Може би за да се конкурира с талантите и Сървайвър. Това означава, че финалът ще е или на 2 - ри май, или на 9 - ти (ако пропуснат седмицата на Великден)

# 171
Да не би десетия участник да е Краси Радков и да го обяват съвсем накрая като изненада. Thinking
Нямам търпение вече аз. Имам усещането, че сезонът ще е интересен.
Хе-хе, как надушвам на Маги номерата. Simple Smile

# 172
По-скоро Талантите ще се конкурират с Капките. Ако греша, ме поправете, но Талантите не започват ли традиционно в неделя. А Капките имат концепция свързана със Св. Валентин и е само една седмица по-рано от обичайното.

# 173
  • Испания
По-скоро Талантите ще се конкурират с Капките. Ако греша, ме поправете, но Талантите не започват ли традиционно в неделя. А Капките имат концепция свързана със Св. Валентин и е само една седмица по-рано от обичайното.

Да, досега винаги са ги излъчвали в неделя.

Не се чудете на надписаните скрийншотове. Така ще бъде. Вчера направих скрийншот на промото на "България търси талант" и го публикувах в съответната тема. Трябваха няколко минути, за да бъде копиран най-нагло и публикуван в друга тема.

# 174
  • Sofia
Уффф, до последно се надявах да ни спестят Марианка...
Скрит текст:
(въпреки че добре ще и се получават чернокожи на визия)
Но Краси ми е някаква компенсация все пак. Супер е всъщност!

# 175
  • Пловдив
Нейното фъфлене, съскане ще я отличи от всяка имитация...

# 176
От мъжкия каст съм доволна, особено за Моню, Сано, Дарко и Краси Радков.

Женския хич не ме въодушевява, а някои участнички са ми направо неприятни. Никоя от жените не ми допада, не очаквам и шоу да стане с тях. За забавлението ще разчитам на мъжката част.

# 177
И аз не харесвам Мариана, но ми хареса това, което каза:"Аз съм си такава-застреляна" 😂
За първи път нямам любимка от жените. Страшен избор са направили тази година.

# 178
  • España
От сега залагам на мъж - победител този сезон!!!! Който и да е… Всичките ги харесвам!
При жените , противно на ширещото се тук мнение, ще стискам палци на Марияна и …от “местен патриотизъм” на Крисия….евентуално!

# 179
Добър мъжки кастинг по мое мнение и противоречив женски такъв. Не харесвам Крисия и Алисия,а Есил хептен Simple Smile.Май само Мариана ми е по-скоро симпатична и ми е чудно защо е толкова мразена и подигравана. Заради мъж ѝ ли?

Общи условия

Активация на акаунт