🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Ще има десети участник който ще бъде съобщен днес Simple Smile
Е, знаех си. Хич не ми се вързваха  9 участника в юбилейния 10-ти сезон. Simple Smile
Ама много чалгарки, бе. Confused Коя по-напред ще четкат, не знам. Thinking

# 271
  • Испания
И без това женският състав, с изключение на Крисия, за нищо не става, та една чалгарка повече или по-малко - все тая. Магърдич само увеличава бройката им, докато не стигне да прави сезон само с тях.

# 272
Знаех си още от самото начало , че точно когато стартира шоуто ще ни изненадат с 10-ти участник 🤯🥳 Само не знам как ще им стигне времето 😃

# 273
Аз смятам, че може и да е в журито. Другият вариант е наистина да са 10 участника.

# 274
И без това женският състав, с изключение на Крисия, за нищо не става, та една чалгарка повече или по-малко - все тая. Магърдич само увеличава бройката им, докато не стигне да прави сезон само с тях.
Опасявам се журЕто да не започне да реже мъжете заради примадоните. Rolling Eyes

# 275
Ще им стигне времето с 10 участника след като съкратят скечовете и лигостите. Simple Smile
Нещо не ми излиза бройката-Руслан,Сано,Дарин,Есил,Марияна,Крисия,Краси,един неизвестен..после?

# 276
  • тук, на мястото си
Руслан,  Сано,  Моньо, Дарин,  Краси
Есил,  Крисия, Марияна,  Алисия
Дано има 10-ти, че така ми се вижда някак незавършено.

# 277
  • Испания
Опасявам се журЕто да не започне да реже мъжете заради примадоните. Rolling Eyes

Всичко е възможно.

# 278
Ако 10-я участник наистина ще е фолк певица, залагам на Камелия. Не знам защо първо за нея се сетих Rolling Eyes

# 279
  • Sofia
Накрая ще вземем да харесаме Мариана при тази конкуренция …

# 280
Ако 10-я участник наистина ще е фолк певица, залагам на Камелия. Не знам защо първо за нея се сетих Rolling Eyes
О, като нищо може да е тя. Нали я изритаха от Гласът.

# 281
Не знам дали са я изритали, но с Галена стана по-зле.

# 282
  • Испания

Но пък има нов нос за показване.

# 283

Но пък има нов нос за показване.
...който много се надявам да не вИри много. Simple Smile

# 284
Цялата мъжка група ме кефи. К. Радков ми е останало впечатлението, че е много добър имитатор, затова мисля, че добре ще се справя. Не знам как е с пеенето.
Жените няма да ги коментирам, няма смисъл да ги хейтя. Може пък да ме изненадат приятно. Скоро ще се разбере. People Dancers

Общи условия

Активация на акаунт