🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 705
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
На Руслан като му се падне Павароти и ще ги разбие... Simple Smile

# 256
На Руслан като му се падне Павароти и ще ги разбие... Simple Smile
Дано да му се падне,дори и да е ,,нагласен,,бутона.Поне ще се насладим на прекрасния му глас и наистина ще ги отвее всички.

# 257
И аз не съм фен на Краси Радков. Но много харесвам Сано и Руслан Мъйнов, те са ми фаворити

Аз харесвам Краси Радков, обаче и на мен Сано и Руслан са ми фаворити този път. Руслан е чудесен актьор и прекрасен певец, а Сано е такъв сладур, че само да го гледам ми е достатъчно - дори и да не се представя добре. Той е страхотен актьор, само не знам с пеенето как е. Но пък знае ли човек - може да ни изненада Simple Smile

# 258
Надявам се да не остана разочарована от Руслан, да не се окаже сърдитко с претенции.

# 259
  • Испания
Аз.очаквам Руслан Мъйнов да се раздаде много.
Те били ли са по едно и също време в актьорския състав на Шоуто на Слави?

Не, Руслан беше по-рано. Познавам го лично. Талантлив е и е голяма скица! Преди години случайно го срещнах на "Раковски" и ми казва: "Изчакай малко, сега се връщам и ще ходим в офиса ти". Имах офис наблизо. Върна се с голяма кофа сладолед и се подухме, докато го изядем. Умирала съм от смях с него. Много читав е като човек.

И аз съм за Руслан. Два пъти съм била на негови концерти, невероятен е. Толкива се раздава, толкова добре пее и руски песни, и арии. Очаквам много от него. Вчера гледах интервю с Деян Неделчев. Каза, че са имали разговор с Ники Априлов за шоуто, но покана не е получил. Него искам да видя в това предаване.

Влади Априлов е сценарист на шоуто. Ники не участва.

Деян има страхотни гласови възможности, но е много лигав и несериозен.

Аз харесвам Краси Радков, обаче и на мен Сано и Руслан са ми фаворити този път. Руслан е чудесен актьор и прекрасен певец, а Сано е такъв сладур, че само да го гледам ми е достатъчно - дори и да не се представя добре. Той е страхотен актьор, само не знам с пеенето как е. Но пък знае ли човек - може да ни изненада Simple Smile

Саното пее от малък. Учи класическа китара и пее в „Хора на момчетата“. Като тийнейджър сформира музикални банди в Русе.

През 2004 г. Александър Сано зад образа на Среброто, започва да пише музика за предстоящия проект: „Братя Мангасариян“, в който участват актьорите Владислав Петров /Кулю/ и Силвестър Силвестров /Зюмбюл/. Така се раждат хитовете „Бай Мангау“, „Тер'о Рер'о“, „Млад, силен, красив“ и „Ромео и Юлия“, които оглавяват първите места на българските музикални класации. Групата има зад гърба си стотици телевизионни участия, интервюта, корици на списания и номинации. Заради широкия възрастов диапазон на феновете (от тийнейджъри до хора над средна възраст) и популярността им, те стават рекламни лица на марки като Globul, GTV, Andrews Fashion, Crunch Chips, Денил и др.

Сано е автор на няколко музикални произведения, които са извън „Братя Мангасариян“, пише музика за реклами и театър. Написва музиката към представлението на Касиел Ноа Ашер – „Ане – мъртви градове“. По покана на същата режисьорка и продуцентите от „АгитПроп“ композира музиката към филма „EXIT“. Филмът е част от омнибус от филми, създадени по проект на вестник „Капитал“.

# 260
  • SF
Бегло познавам Руслан Мъйнов, засичали сме се на събития. Много е сериозен, старателен и отговорен към образите, които създава. Творец е и към всеки свой ангажимент се отнася, сякаш му е един-единствен. Упорит е.
Краси Радков ми е малко в другата крайност - хахо-хихи, не се взимайте на сериозно, бе хора, всичко е точно, ще станат нещата. Разхилва се по време на изпълнения. На всеки му се случва, но при него е по-лигава работата. Нито го харесвам, нито не го харесвам.
И Дарин е талантлив, пее и танцува, но е лигльо от класа. Много си е повярвал, а чак такива големи образи до момента не е създал. Нещата му се получават, но разчита на чар и сексапир.
Мариана, ако не се отпусне и да се забавлява, а само търси кривото, няма да успее да се представи така, както би могла. Та има и подкрепата на Веселин Плачков, който ще й помага да си изгражда образите. Дано да се счупи малко и да го раздава по-ведро в това забавно шоу.

# 261
Я виж ти, порпуснала съм, че ще участва Дарин. Ооо, ама това ми е третия фаворит. Много го обичам това момче - такъв сладур е, толкова усмихнат, позитивен и лъчезарен. Истинско удоволствие е да го гледам, все в ролята на някаква шматка. Скъпи наследници го гледах само и единствено заради него и Койна Русев.

Относно Краси - честно казано мисля, че заради скечовете при Слави изглежда по-лигав. Явно там такива образи трябва да играе. Все си мисля, че ако играе в някоя лека комедия, в която не трябва да се лигави толкова, ще го видим в доста по-добра светлина Simple Smile

Мариана ще ми е най-анти от всички. Ама аз не я понасям от както даде онова малоумно интервю, че Лили Иванова била виновна, че тя се била заразила с ковид на нейн концерт

# 262
  • Sofia, Bulgaria
Това е едно от малкото предавания, на които съм следила всички сезони. Сега обаче да си призная леееко останах разочарована като видях че пак Димитър Рачков ще е водещ. Малко ми омръзна с неговите едни и същи маймунджалъци, та даже се замислих дали да не се прехвърля на конкурентното предаване по съседната телевизия (съжалявам, че ще ги излъчват по едно и също време защото бих гледала и двете). Участниците обаче са ми симпатични повечето, с изключение на Мариана Попова, която ми е кисела и мрънкаща (поне такова впечатление оставя). Фаворити са ми Руслан Мъйнов и Сано.

# 263
  • Козлодуй
Много обичам Капките, но заедно с него ще гледам още три предавания на запис и ще се отпиша от темата защото леееко ми влияете на мнението едва като си създам мое мнение тогава ще сравня с вашето за сега нямам мнение за никой от участниците и имам силно положителни нагласи отрицателните мнения ме ядосват Simple Smile

# 264
За  Краси Радков мисля, че е талантлив, но при Слави нямаше никакво развитие, като актьор.
И според мен за толкова години можеше да създаде чудесни образи и в театъра, и в киното, но уви.

# 265
Аз също съм в групата на Руслан и Сано.
Саното не съм го виждала, но Руслан съм на едно частно парти. Прекрасен човек, много чист изглежда. Мисля, че е и добър актьор. Дарин ми е лигльо. Много му падна реномето покрай Гала и лиготийте при нея. Краси повече ще пародира според мен. Ще видим...
При жените анти са ми повечето. Особено Дюран и Мариана. Интересна ми е Крисия, но при нея или ще е страхотна, или ще разочарова. Ще видим....

# 266
Щяло да има голяма чалга звезда - ще е изненада. Така четох днес.

# 267
Щяло да има голяма чалга звезда - ще е изненада. Така четох днес.
В смисъл, като гост или като още един участник?

# 268
  • Козлодуй
Ще има десети участник който ще бъде съобщен днес Simple Smile

# 269
Може би Ивана Grinning

Общи условия

Активация на акаунт