🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 713
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Като споменаха Брадъра се сетих от кога не харесвам Мариана. Вергов много мил след всичката помия дето Мариана се опита да излее върху него. Казвам опита, защото само стана за смях с опитите си да го обиди. Joy

Дано Дарин не разочарова. С Орлин са много близки като типажи.

Мариана и срещу Вергов да тича, няма как да го стигне. Той е над тези неща.

# 526
Като споменаха Брадъра се сетих от кога не харесвам Мариана. Вергов много мил след всичката помия дето Мариана се опита да излее върху него. Казвам опита, защото само стана за смях с опитите си да го обиди. Joy

Това с Вергов кога и кде е било? Изпуснала съм

# 527
Гримът на Мариана е ужасен.

# 528
Фънки и Есил са си близки, нали са били заедно в Консерваторията. Едва ли с нея ще се заяжда.
Айде и следващия лигльо.
Те май бяха заедно и жури в Мюзик айдъл.

# 529
Мариянчето една тиха, смирена... Повлияна май е от хейта, който се изля по нея във фейсбук групата на предаването.

# 530
  • Пловдив

Къде е имало сблъъсък между тях? Пропуснала съм, но Мариана не изпълни песента по начина, по който очаквах. И на, мен не ми е симпатична, но нямам обяснение защо.

# 531

Това с Вергов кога и кде е било? Изпуснала съм
Във ФБ по време на първия сезон на "Маскирания певец".

# 532
  • Варна
Рекламите ме убиват просто... Е, не може след всеки участник...

# 533
Орлин Павлов ми е много симпатичен и се надявам Дарин да направи добра имитация.
Дарин и Моню за мен са само имена, така че тук съм безпристрастна. Но пък си имам любимец и там съм много пристрастна.

# 534

Къде е имало сблъъсък между тях? Пропуснала съм, но Мариана не изпълни песента по начина, по който очаквах. И на, мен не ми е симпатична, но нямам обяснение защо.

И тя, като Мишето - хубаво пее, но е рядко неприятна. Необяснимо защо - просто и двете са от този тип хора.

# 535
Аз харесвам Мариана като типаж. Тази вечер не особено.
А прическата - същински Мориц с тая лимба.

# 536
Плачков не можа ли да си подари букетя у тях? Сакън да не помисли някой, че вече не са влюбени с жена си.

# 537
  • Испания
Плачков не можа ли да си подари букетя у тях? Сакън да не помисли някой, че вече не са влюбени с жена си.

И двамата са жадни за внимание и да се под светлините на прожекторите.

Браво, Даркооооооооооо! Браво и на гримьорите!

# 538
  • София
Дотук истински се издъни само Крисия според мен. Руслан и Моню много ми харесаха, Саното ще го гледам после. Мариана също не беше зле. Дарин се справя доста добре за моя изненада.

# 539
  • Вестерос
Много добре Дарин, супер

Общи условия

Активация на акаунт