🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 523
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Въпреки недотам добрия английски, за мен най-пълнокръвен образ пресъздаде Краси. Просто перфектно!

# 646
Е, хайде сега, едва говорела български. Не я харесвате, ок. Но си говори нормално. Подполковник певиците,  болшинството, не са особено интелигентни. Но чак пък едва говорела български....

Абе тя, че говори е ясно, ама е голяяяма мъка да я слушаш как се мъчи и се напъва да сглоби едно сложно изречение. Но пък е много красива - като визия аз много я харесвам. Просто, ако може, да не я слушам, когато говори.

# 647
Моят топ 3 е Моню, Краси, Сано.
Трите точки не мога да преценя на кой да ги дам, претендентите са множко.

# 648
  • София
Да се наредя и аз в темата. Нито една от жените не ми е поне малко приятна. Дано ме изненадат, въпреки че не очаквам. Крисия беше много зле.

# 649
Еее браво, най-накрая се сетиха да пускат първо участниците да си разменят 5-те точки, а след това да дават оценките от журЕто.

# 650
Моню, Руслан, Сано, Есил, Краси, Алисия, Дарин, Крисия, Анелия, Марияна

# 651
8 точки за Мариана ... 🤯

# 652
Тези в час ли са? Краси на дъното, чалгата на предни позиции!?!?!
Един Сано се вреди сред тях...

# 653
  • SF
Според мене най-добрата имитация тази вечер беше на Александър Сано.
На дъното Мариана и Анелия, защото изхитряха и избраха сигурното. Анелия можеше да си избере да имитира Преслава.
И защо я пазеха като изненада? С какво блесна пред останалите?

Краси Радков беше изключиелно добър като Елвис Пресли. Много хубаво си направи образа.
За Крисия, Есил, Дарин... нищо не мога да кажа. Пяха си хората, но не направиха това, което Александър Сано успя да направи.

# 654
  • Пловдив
Е, познах безпогрешно кого ще сложат на 1 и 2 място, но Краси толкова назад не мисля, че е заслужено сложен от това журЕ.

# 655
Трите чалгаджийки накуп не могат да стъпят на малкия пръст на Фики. Не че мразя чалга( която мразя), но къде беше той, къде те.

# 656
Анелия - любимка на зрителите

# 657
  • София
Ко казА, ко?! Анелия с макса от зрителите 😲

# 658
  • София
Flushed нямам думи направо.

# 659
  • София
Май различни предавания сме гледали тази вечер 😳

Общи условия