🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
На мен не ми харесват Есил, Дарин и Крисия. И Мариана, ако участва. Дано не. Най-интересни са ми Моньо и Руслан.

# 136
  • Sofia
Дано има нови песни и изпълнители на бутона.
Омръзна ми от Мадони,Адел,М.Дж.,и т.н. 🤨

# 137
От обявените участници всички са ми или безразлични или противни, така че определено няма да го гледам но пък ще чета вас ☺

# 138
# 139
  • SF
Кое е издайничето, че едната от участничките може да е Мариана Попова?

Дарко е много навит и се учудвам, че чак сега го канят. Умира си за такива изяви.

# 140
Очаквам с нетърпение, но никак не искам да гледам Рачков! Ужасно ми е пренавит, лигав, изкуствен и изнервящо скоклив. Прилича ми на досадно дете, търсещо непрекъснато внимание с простотии.

Алисия едва ли ще се справи добре с превъплъщенията.

# 141
  • Велико Търново
9 участници ще са тази година доколкото разбрах от рекламите. Остава само една жена да обявят. Силно се надявам тази жена да не е Мариана Попова.
В анонса за Есил се казва нещо за девет участника, да. Даже се учудих, че не го излъчиха накрая, защото сякаш за последен е правен. Но... ще видим. Само че ако наистина са 9, тогава не е сигурно дали само една жена остава. Жалко, че досега жените са все певици. Поне една актриса ей тъй, за цвят, да имаше...

# 142
Ако е Марияна Попова, тя минава за актриса - от раждането си играе успешно ролята на една от най-противните личности в България Sweat Smile

# 143
Прочетох, че участниците ще бъдат десет.

# 144
  • Испания
Прочетох, че участниците ще бъдат десет.

Десети сезон - 10 участници. Чудесно! Въпреки приказките на Магърдич, че не можело да се мърда много от рамките на формата.

# 145
  • София
Ако лайфът не го направят 4 часа, не ги виждам как ще смогнат. 🤣

# 146

Аз пък виждам. С по-малко лигавене на водещите, говорилнята да бъде съкратена като времетраене, да няма прекалено много бла-бла-бла и да отделят повече време на участниците, а не на досадните водещи халтураджии. Харесвам музикалните шоута, особено Капките, но понякога може да те заболи главата от уж веселите диалози на водещите.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 21:56 от Как си простирате прането?

# 147
  • София

Аз пък виждам. С по-малка лигавене на водещите, говорилнята да бъде съкратена като времетраене, да няма прекалено много бла-бла-бла и да отделят повече време на участниците, а не на в повечето случаи досадни водещи халтураджии. Харесвам музикалните шоута, особено Капките, но понякога може да те заболи главата от уж веселите диалози на водещите.
То това, мисля, че на всеки е ясно, но на практика не виждам да може да се случи. 😀

# 148
Ами дано да се случи. На Рачков маумунджулъците ги знаем. Вече и да се разчекне на сцената няма да покаже нищо ново и интересно. Дано отделят повече време на участниците, реално заради тях гледаме предаването, а не за пиянските подвиквания и подскачания на конферансието.

# 149
  • Испания
А форматът още не е започнал...

Общи условия

Активация на акаунт