🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 758
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Защо да не се имитират чернокожи? Че то и оня кореец, Псай ли беше, имитираха..
Изпуснала съм я тази интрига.
Не знам дали има статистика колко от изпълнителите по света в момента са цветнокожи, но имам усещането, че може и да са болшинство.

# 211
Запис и от мен - това е най-любимото ми шоу Simple Smile

Смайли, идеята ти е повече от чудесна. Hands Clap
В испанския формат дали имитират чернокожи? Чудя се понеже миналият сезон имаше нападки  задето в нашия формат се имитират чернокожи, а ме съмнява да е само тук.

Ох тези драми с чернокожите все ги има. Ако не се имитират - защо не се имитират, това е дискриминация. Ако се имитират - що пък се имитират. Няма угодия!

# 212
Сега се присетих, защото случайно попаднах на едно видео, в което обсъждат имитацията на Nomcebo, която Михаела направи. И се замислих, че нашият формат надали е единственият с имитации на чернокожи. Обаче само нас нападат разбира се. Голяма драма беше тогава. Grinning

# 213
  • Испания
Смайли, идеята ти е повече от чудесна. Hands Clap
В испанския формат дали имитират чернокожи? Чудя се понеже миналият сезон имаше нападки  задето в нашия формат се имитират чернокожи, а ме съмнява да е само тук.

О, да! От сезона, който тече в момента

Самата участничка Nia е чернокожа. Тук никой не обръща внимание на това. Преди това спечели музикален формат.

И от снощи. Сега започвам да гледам концерта.

Не помня дали беше така, но случаят с Михаела не беше ли свързан с кадри от гримьорната, когато си сваляше маската и си кривеше лицето, изразяващо погнуса, а не става въпрос за самата имитация. Нещо такова ми е останало в главата.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 13:58 от Smileys 🙈🙉🙊

# 214
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Записвам се в темата, че не остана време до започването.
Радвам се, че тази година има малко по-различни участници. Най-много ми харесва това, че ще участват Руслан Мъйнов,  Александър Сано, Моньо Монев и Крисия. Донякъде се радвам за Марияна Попова, харесвам някои нейни песни, но не знам как ще се представи. Останалите са ми малко лигави.
Хубаво е, че Рачков се връща, но  Геро не го харесвам.
За журито  няма да пиша, само ще се моля като четвърти да не идва Коцето.

# 215
  • Испания
Мариана Попова в "Събуди се".

Изобщо не помнех, че е гостувала през 2014 като Уитни Хюстън.

Мариана Попова: Готова съм да се излагам в „Като две капки вода“

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 12:41 от Smileys 🙈🙉🙊

# 216
Явно някъде са обявили кой какво ще имитира. В Уикипедия е написано:
Руслан Мъйнов - Васил Найденов
Крисия - Адел
Краси Радков - Софи Маринова
Алисия - Мадона
Моню Монев - Мария Илиева
Александър Сано - Шакира
Мариана Попова - Миро
Есил Дюран - Лили Иванова
Дарин Ангелов - Бритни Спиърс

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 10:37 от martinka99

# 217
  • Sofia
Едни и същи изпълнители,песни и имитации 😤

# 218
  • Велико Търново
За това са платили авторски права - това ще гледаме и слушаме. Вероятно не стават толкова лесно нещата, особено в не чак толкова богата държава като нашата. Че те дори на наша почва имаха неразбории миналата година - заради правата над текста на "Огън от любов".

# 219
Едни и същи изпълнители,песни и имитации 😤
Така е. Очаквам да видя нови и интересни образи, истински предизвикателства за участниците, но не.  За 10 години нищо ново като образи и песни. Та дори и визията на певците, които имитират е една и съща. Единствено във втори сезон, който беше през 2014, имаше малко повече актуални изпълнители и песни. Мисля, че ако направим един списък с изпълнители, които мислим, че ще бъдат включени в "бутона на късмета", повечето от тях ще бъдат имитирани. То като почнем - Майкъл Джексън, Бритни, Шакира, Адел, Лейди Гага, Лили Иванова, Васил Найденов....

# 220
  • Испания
Юбилейното десето издание на „Като две капки вода“ открива пролетния телевизионен сезон на 14 февруари, точно в 20:00 ч., с неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, които за първи път ще си партнират като водещи. Певиците Алисия, Есил Дюран, Крисия, Мариана Попова и актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов ще завладеят сцената на шоуто и ще дадат всичко от себе си, за да спечелят сърцата на зрителите със своите звездни превъплъщения.

# 221
Само на Крисия и Есил Дюран не ми харесват, явно ще се пънат да ни сразят с гласови възможности и Хилда ще настръхва от таланта им😁  Крисия и Есил сигурно и без това по цял ден вият у дома Адел и  Лили Иванова, няма да им е трудно.
Евала на Косъма и Мазов, предизвикателство.

# 222
И на Дарин няма да му е лесно като Бритни.

# 223
  • Велико Търново
От мъжете само Руслан ще е в мъжка роля, а от жените само Мариана си е избрала да го играе мъж. Не знам дали е имало бутон, миналата година си бяха избрали сами първите образи.

# 224
И на мен ми е странно Мариана да си е избрала Миро, както и някои образи на мъжете. Това ме навежда на мисълта, че може участниците да не са си избрали образите, както беше досега в първия епизод. Но не знам и дали информацията е вярна. Влязох в Уикипедия следобед и вече беше изтрито кой какво ще имитира.

Общи условия

Активация на акаунт