🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 772
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Е тази имитация на Елвис ми е любима. Sunglasses

Участието му в "Капките" беше чудесно и много важно за него. Страхотен актьор и човек е! Господ здраве да му дава!

Да нe забравямe и Маскирания пeвeц Simple Smile

Скрит текст:

Не забравям, не забравям, но първо бяха "Капките" и затова споменах само тях.

Снощи в лайв го питах кой иска да победи или поне да каже мъж или жена. Отговорът беше, че категорично иска да победи Краси Радков, когото познава и е страхотен актьор и човек. Напълно поддържам. Познавам Краси и е страхотен.

Питаха го за Алисия. Отговор: "Ами... Алисия е... Алисия". Кратко, точно и ясно.

# 196
  • Пловдив
Алисия има хубав глас, аз я открих след Маскираният певец. Дотогава я познавах като име, но не бях чувала песен. Искрено казано, се радвам че ще е в Капките, даже и да не се справя. Защото искам да чуя гласа й в песни различни стилове. Същото важи и за Крисия и Мариана.
А каста на мъжете наистина е топ! Водещите за мен лично са забавни Simple Smile Единствено не знам как ще изтърпя Фънки. Мисля, че може да готин, не знам защо избира да се държи като идиот основно.

# 197
  • SF
Кои ще са водещи тази година?

# 198
  • Пловдив
Кои ще са водещи тази година?
Рачков и Геро.

# 199
  • Испания

Юбилейният десети сезон на любимото предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода“ ще превземе ефира на NOVA на 14-и февруари в 20:00 ч. В деня на влюбените Свети Валентин и българския празник Трифон Зарезан зрителите ще видят първите превъплъщения на новите участници, които в продължение на 13 седмици ще изненадват с необичайни образи, отредени им от Бутона на късмета.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 18:37 от Smileys 🙈🙉🙊

# 200
Дано направят нещо тематично за празника. За Трифон Зарезан, не за другия. 🤣

# 201
Дано Бутона на късмета да е по-разнообразен и да има нови лица за имитация!

# 202
Аз също искам да има тематични вечери. Така ще се разнообразят малко нещата. Миналата година имаше такива и дадоха доста свежест на иначе заспалия сезон... Дано

# 203
  • София
За да има тематични вечери, трябва да намерят 9 различн певци, които някога са пяли на една и съща тема.

# 204
  • Испания
Нищо сложно, стига да решат да го направят.

- Песни, посветени на любовта
- Песни от филми
- За морето
- Песни, посветени на майката
- Италианска вечер
- Цигански песни
- Песни от Евровизия
- Вечер, посветена на джаза
- Детски песни
- Песни от анимационни филми /има много такива имитации в испанския формат и е много забавно/

И т. н.

Допълвам:

- латино вечер
- вечер на дуетите с поканени изпълнители извън формата

Станаха 12. За финала всеки избира.

Готов сезон! Blush

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 11:41 от Smileys 🙈🙉🙊

# 205
  • Sofia
Smileys,
Много хубави идеи даваш! Дало някой от продукцията хвърля по някой поглед тук!

# 206
  • SF
Аз помислих, че може рок вечер, фолклорна вечер, поп, R&B...
Но така е по-пъстро. Не знам как ще издържа цял фолклорен концерт, изпълнен от хора, които не са го правили преди, или пък r&b - 9 последователни парчета. А и всичките да са тъмнокожи американки - скука и за гримьорите...

# 207
  • Испания
Smileys,
Много хубави идеи даваш! Дало някой от продукцията хвърля по някой поглед тук!

Много благодаря. Добавих още.

Магърдич каза, че четат. Откога пишем за повече участници актьори - ето, тази година ги имаме.

Предполагам, че вече са определили кои изпълнители и кои песни ще се имитират. Нали трябва да се съобразяват с авторските права! Тези неща се подготвят далеч преди започването на формата. Може пък за някой следващ сезон да ни чуят. Знае ли човек!

В оригиналния испански формат ми харесва, че на бутона се пада: доведи приятел /след това показват дуета, който трябва да се имитира/, открадни /участникът изчаква всички да "изтеглят" тези, които трябва да имитират и, ако си хареса някой образ, го взима, а участникът, останал без образ, натиска наново бутона; възможно е този, на когото се е паднало "открадни", да не хареса нито един образ, изтеглен от другите, тогава самият той натиска отново бутона/.

# 208
  • Пловдив
И на мен супер много ми хареса идеята на Smileys ❤️ Така песните няма да само един стил, но все пак ще са с обща тема.

# 209
Смайли, идеята ти е повече от чудесна. Hands Clap
В испанския формат дали имитират чернокожи? Чудя се понеже миналият сезон имаше нападки  задето в нашия формат се имитират чернокожи, а ме съмнява да е само тук.

Общи условия

Активация на акаунт