🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 782
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Шоуто ще започне на 14 февруари!

# 182
Бих казала, че Халваджиян ще тика Виктория за победител,  но пък тя току що спечели негов формат...та не знам.
Ще си проличи по " късмета" с песните кого ще побутват. Дано е интересно.

# 183
  • София
Мариана мен лично ме дразни с поведението си и коментарите си по различни теми. Все някой не я оценява нея, все мрънка и се оплаква, даже мъжът и не ме дразни толкова.
Иначе нашата детегледачка стана после детегледачка на тяхното дете, докато още живееха в София. Разбира се не знам никакви подробнисти за живота им, но беше доволна жената, чувстваше се добре у тях.
9 и 10 ли станаха, загубих им бройката. 🤣

# 184
  • Испания
Да, Мариана е вечното мрънкало с претенции да разбира от всичко. Колко пъти "заплашва", че ще емигрира. Ами, да беше го направила!

Девет са. Моню Монев, Руслан Мъйнов, Александър Сано, Есил Дюран, Крисия, Алисия, Дарко,  Мариана Попова и Краси Радков.

# 185
  • Велико Търново
Вчера направих скрийншот на промото на "България търси талант" и го публикувах в съответната тема. Трябваха няколко минути, за да бъде копиран най-нагло и публикуван в друга тема.
Аз съм "наглецът". Да, трябваше сама да си направя скрийншота, знам, че не е голяма философия. Или поне да посоча, че е твой. Не съм го направила умишлено и с цел да нарушавам авторските ти права, все пак реално е снимка на екрана от сайта на bTV. Коригирах си поста, оставих само линка. Най-чистосърдечно се извинявам! Hands Pray

Бих казала, че Халваджиян ще тика Виктория за победител
Няма как да я тика. Тя не участва.

Не исках слуховете за Марияна да се оказват верни, но ей на - певица до певица ги наредиха. И то какви! На актрисите ни не им се пее явно. Добре поне, че мъжете са с един повече и всичките са актьори. И да, със сигурност те ще изнесат сезона

# 186
Благодаря Дама Пика, съвсем се отнесох, защо реших, че участва....
Мъжете са ми интересни,  жените не толкова.
Крисия , ако има талант да имитира ще е супер, но едва ли.

# 187
Преди години бяхме в заведение в близост до Марияна и предишният и мъж.Много приятно впечатление ми направиха.Дразнещи са ми Алисия и Крисия.Обаче!Иска ми се да обърнат мнението ми за тях.Засега само знам,че водещите и журито са ми втръснали и точно те едва ли ще ми станат симпатични тепърва.

# 188
Марияна не е лоша, не знам защо не я харесва почти никой. Не че ми е особено симпатична с нещо, но поне не е от фалшиво положителните и вечно ухилени позьорки. Тя е истинска и си казва мнението, това е достойно за поне малко уважение. Веднъж беше пред мен на опашка в Билла, събра си бързо и дисциплинирано нещата, даже не си взе рестото от касиерката, каза и да го задържи (странно - за пръв път виждам бакшиш на каса в супера).

# 189
  • София
Доколкото знам аз, касиерката няма право да си взема пари за нея, нищо, че са и оставили повече.
Ок, нека да не е вечно нахилена, ама въобще усмихната не помня да съм я виждала аз. 🤷‍♀️

# 190
Хич не ми я хвалете Марияна. Как не се научи да поздравява родителите  на децата в яслата на дъщеря си или хората от квартала, редовно срещащи се в кварталния магазин? Когато е с мъжа си е супер любезна с всички, а иначе вечно намусена... Не мога да отрека обаче, че понякога мненията ѝ по злободневни теми, съвпадат с моите.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:35 от beba2

# 191
# 192
Е тази имитация на Елвис ми е любима. Sunglasses

# 193
  • Испания

Участието му в "Капките" беше чудесно и много важно за него. Страхотен актьор и човек е! Господ здраве да му дава!

# 194
  • Пловдив

Участието му в "Капките" беше чудесно и много важно за него. Страхотен актьор и човек е! Господ здраве да му дава!

Да нe забравямe и Маскирания пeвeц Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт