🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 499
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Такава хубава вододелна линия се очерта между актьори и певици. Едните не се взимат насериозно, всичко им е с усмивка, леко, шеговито, широкоскроени. Другите пък стегнали се, да не би случайно да се изложат, да не им се присмеят, яко вързали кънките, фалшиви, а с претенции и самомнение до небесата.

# 676
Сега ще видим  Анелия колко пъти ще изпълнява чуждестранен изпълнител, или О, чудо, бутонът сам  ще избере БГ естрада🤣🤣

# 677
  • тук, на мястото си
Значи ще си гледам изпълненията, после ще спирам звука докато дойде време за бутона за да не се ядосвам.

# 678
  • Вестерос
Смайли, Damiano David се казва вокалистът на Монескин Simple Smile И Meat Loaf

# 679
Небеса, май се задава добър сезон. По-добър от последните два, а дано! Че сериозно се бях отчаяла от Маго и СиЕ.

# 680
  • Испания

Писах и само слушах. Не разбрах къде им смотаха точките, защото когато започна да гласува журито, всички бяха на нула.

След гласуване на журито

Крайно класиране за вечерта

# 681
Силен и интригуващ старт и финал като спихнал балон. Head Band Верно беше голяма изненадата. Чалгата атакува!

# 682
  • Пловдив
Сега ще видим  Анелия колко пъти ще изпълнява чуждестранен изпълнител, или О, чудо, бутонът сам  ще избере БГ естрада🤣🤣
След "Иване, Иване" на Богдана Карадочева, очаквам да ѝ се падне "Свети Георги" на Йорданка Христова и така до края на формата. 😉
Давайте предположения!

# 683
Димитре, събуди се! Не си в твоето шоу, а в “Като две капки вода!”
Всъщност Рачков не го бива в Уан мен шоу. Мисля, че и сам го е разбрал.

И аз така мисля. Трябва му човек до него, с когото да си “разменят топката” с лафовете. За сега ги харесвам двамата с Геро - добър тандем се очертават. Рачков определено липсваше в шоуто - много се усети, че го няма

# 684
  • Испания
Смайли, Damiano David се казва вокалистът на Монескин Simple Smile И Meat Loaf

Благодаря. Поправих.

# 685
Моята челна тройка беше същата, само че с разменени второ и трето място. Заради лиготиите на Рачков и безкрайните реклами вероятно ще гледам на запис.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 12:07 от W

# 686
Харесаха ми Руслан и Есил. Алисия ме изненада приятно-хубави крака, но лоши корекции по лицето. Никак не ми хареса Крисия. Също толкова неприятна ми е като Миахаела Маринова.
Много се смях с бутона. Марияна изобщо не смятам да я коментирам. Общо взето приятен каст. Ще ми е интересно да ги гледам. Краси е много приятен, как сравни Есил/Арета с майката на Софи Маринова Joy

# 687
Аз предварително се бях нагласила кого ще си харесвам и се оправдаха очакванията за Сано.
От Крисия ми се искаше повече.
В първата 3ка, 5-ца има още места, та ще си сложа, със сигурност само чалгиците не участват и за за пълнеж от 12то място нататък накуп, нищо че имат визия, макар и пластмасова Simple Smile))

# 688
  • There I was on a July morning
И за мен този сезон се очертава като по-добър от предишните два. Добре направиха, че върнаха Рачков като  водещ. Има и други забавни и интересни участници. Само прекалиха с броя на фолкпевиците, друг път по 1 представител от жанра, а този път цели 3.Astonished

# 689
Наистина Маги е прекалил с чалгаджийките този сезон - една се търпи, ама цели три.

Аз се чудя на Анелия. Тя не може да пее, гласът и страшно изхабен. На участия винаги пее на плейбек, къде се натиска в шоу за имитации?
Според мен 10 участника са много, 8 си бяха ок, защо са увеличили бройката не знам. Можеше да мине спокойно без Анелия и Алисия.

Общи условия

Активация на акаунт