Тренировки в домашни условия - 112

• 43 323
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Да, ти много я хвалеше, аз за това реших да се пробвам. Днес правих това, като видях 53 минути и си викам никакъв шанс, ама взе че се получи. https://www.youtube.com/watch?v=eBGMyYxWT-4&list=PLE5lGVrS3V … 3gRWk&index=3 но определено дължината на цялата тренировка и на отделните сетове както и малката почивка между упражненията ме зорят.

# 106
Почвай 3.0 качеството е по-добро и изобщо всичко е ПО ....има показани модификации в отделен прозорец ,ме си губи времето със по старите програми...

# 107
Добре, още утре.

# 108
Реших и аз да й дам шанс на Синди момичетата, които я правите какви резултати имате с нея?

# 109
Реших и аз да й дам шанс на Синди момичетата, които я правите какви резултати имате с нея?

И аз така реших, въпреки че ме дразни гласът ѝ супер много 😆. Толкова са доволни всички момичета тук от нея, та ще пробвам и аз Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 01:36 от Calli

# 110
Кали, нискоинтензивното кардио е обикновено вариация на ходене. Виж например leslie sansone или Jessica Smith.
За днес - комбинация от корем и кардио от Хедър. Съкратих втория блок наполовина, за да се вместя в 35 минути, но тренировката е леко по-интензивна от повечето й тренировки от този тип, така че ми беше добре като натоварване. Тя е част от glow up challenge програмата от 7 тренировки. Не съм правила програмата изцяло, но тренировките, които пробвах, ми харесаха, така че я препоръчвам, ако някой търси нещо ново. По около 40-45 минути са тренировките, като за някои трябват тежести.
https://youtu.be/KUQ5eWKQDkk

# 111
zvezdi4ka14 - благодаря, ще ги пробвам! Изгледах по малко от видеотата им, изглеждат много приятни.

# 112
Здравейте, моя прогрес. Първата снимка е от 2019 год., следващите две от 2021 год. Не се вижда целия релеф, но още не съм направила тен.
Моля, не ме цитирайте, ще я махна по- късно.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 19:22 от Nona M.

# 113
  • Бургас/Пз
Нона, браво... Страхотен резултат. Със силовите тренировки се постига страхотна рекомпозиция.

Тази седмица не съм писала. При мен тегава работа. Само една тренировка тази седмица. Надявам се поне почивните дни да успея. Та нямам нищо за отчитане. Единствената тренировка в сряда беше глутеус и корем. Както винаги прекрасна, довърших сред нея още 15 мин базови клекове и тяга и поне резултатът е МТ на задното бедро. https://youtu.be/iqCXMUC0Bqs

# 114
Докато разбера, че има нова тема, сте навъртяли сума страници, момичета Hug

По въпроса за летните тренировки - май не тренирам по-различно от зимата, освен че често тичам навън. Силовите са почти същите, но предпочитам по-малките тежести за сметка на някое повторение повече.

Тази седмица не съм правила нищо от Сидни. Имам 4 тренировки дотук - по 2 за горна и долна част. Утре ще почивам, решила съм да направя само една напоителна йога, че имам нужда от разтягане. В неделя ще е нещо за цяло тяло. Няма да има тичане тази седмица - доста горещо е, а не ми се става в 5, за да тичам в 6. Мрън Blush

# 115
  • Там където
Ех, тук само снимки на красавици- то бедра, то гръб, то плоски коремчета.... Дай боже всеки му Simple SmileWink Simple Smile След 2 седм. търкаляне и плюскане на корем добих страхотна пъпешовидна форма ... хахаххахаха. От вчера подкарах седм. 6 на лифта и започнах 90 дневната. То от нея голяма полза няма (освен първите 2 пъти, огато я спазвах преди 10 год.), ама все пак е някакъв режим. Тези жеги са убийство, много е тегаво за трениране Sad

# 116
гръб и трицепс за днес ,имам мускулна на бедрата от дупето вчера

# 117
Вчера завърших glow up challenge, на мен ми бяха интересни тренировките. Все в големи жеги ги правих и доста пот се ля.
Обмислям какво да започна - да следвам някаква програма, че иначе всеки ден трябва да мисля и търся какви тренировки да правя.

# 118
  • Стара Загора
От вчера започнах тяази програмка на Рори
https://www.youtube.com/watch?v=DHTD9S5cd4s&list=PLEpjyH-VGe … jUDnSQ2slb6AzeZmt
Не обичам комбинирани упражнения за ръце и крака.Ще видим длаи ще я изкарам.За след това вече съм си набелязала от тези за  които Спринки сподели.Дори едната я и свалих 4 weeks of the prep.Може би и Синдито да не е лоша , но като че ли все са дълги тренировките,а аз нямам толкова време.

# 119
  • Бургас/Пз
Не мога да кажа за резултати, но за поддръжка на натрупана вече ММ и тонус на мускулите е перфектна. Вече 6 месеца поддържам с нея и дори не се замислям за залата. Е, имам дни в които правя и чисти силови тренировки, но те са ограничени до базови упражнения с максимална тежест от 30кг

Общи условия

Активация на акаунт