Тренировки в домашни условия - 112

• 43 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
45 мин цяло тяло

# 151
  • В страната на мечтите
Biology, леко и безпроблемно до края! Наслади се Wink

Harmonie, малко ти остава на теб! Да мине неусетно и да се радваш на прекрасен финал! Леко и бързо раждане ти пожелавам!

Аз пак изоставих тренировките за седмица, уж по мед. причини, но си е от чист мързел и най-вече липса на организация.
Съмъртайм-а нещо много силов ми идва, мисля да започна Бърн днес, дано да успея. По името му предполагам, че ще е по- като за мен, за сваляне, но не съм заглеждала видеата. Тези, които го правихте, как беше? Че е добър ясно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Biology, лека и безпроблемна!

Дез, надявам се скоро да отшуми болката и да се върнеш към бягането!

Отчитам вчера 20 км преход, който оправда очакванията. Полски цветя, пеещи птички, омайващи гледки, великолепно време, даже нямаше много хора. Пълна наслада за сетивата.

За днес йога на  ББ за след поход:

# 153
Cali, да има конкретна причина. Иначе аз от известно време тренирам с доста по леко. В момента ми трябва някакво движение, живот и здраве Март месец ще му мисля за силови, отслабване, и прочее.

Честито Simple Smile. Хубаво е, че продължаваш тренировките.
Аз като бях бременна в никакъв случай Simple Smile, но аз тогава не тренирах изобщо.

Вчера сложих 2-рата доза ваксина и пропуснах тренировка. Днес по същата причинин пак ще пропусна, защото ме боли доста ръката. Иначе засега нямам други странични ефекти.

# 154
Спорни тренировки и на новозабременелите и на скорораждащите!

Отчитам 3 часов поход в Швейцарските Алпи, който еднолично заема първото място за най-красив преход в живота ми, макар че из Американския югозапад съм имала удоволствие да гледам и по извънземни гледки, а и нашите планини не са за подценяване!

Всичко както го каза Спринкълс, но вместо птички - хлопатари на крави и отвреме на време як мирис на био тор Wink Към края се показа и слънцето, слава богу че чак тогава - голямата пот се ля на свежите 13-15 градуса!

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 06:48 от Agent Provocateur

# 155
  • Бургас/Пз
Спринкълс, Агент, прекрасни снимки 😘😘
Биологично момиче, страхотна новина,  радвам се, карай я полекичка Simple Smile

Днес две по 30мин със Синди - ден 62 и 64. Тренировките са почти идентични и добре се съчетаха. Първата имаше повече корем. Доволна съм.
Малко странен избор в събота и понеделник да даде почти идентични тренировки. Вярно, че днешната беше повече кардио в сравнение със съботната, ама пак не ми се връзва.

# 156
Голяма красота споделяте, Спринкълс и Агент! 🤩😍
Днес отчитам геройско кардио- кротки 16.5км. Ходилото боли, но се търпи.
И Кантарев тръгна милостиво надолу.
5 седмици до състезанието....Head Band

# 157
Много красиви местности. Чак ми се прииска и аз да ида на поход, а не съм планинар по принцип и последното ми качване май беше като студентка. Апропо, Непо къде си?
Вики, извинявай, че те подведох малко за Памела. Надявам се да си намерила програмата за седмицата. Моето впечатление е, че при нея са по-трудни тренировките за корем, а при Клоуи- за долна част. Може евентуално и да комбинираш двете след време.
За днес - долна част с Хедър. Кратка, но интензивна комбинация от силови и плиометрия.
https://youtu.be/sSiq1opmejo

# 158
Отчитам отново кардио и абс от Самъртайм 2 и окончателно си докарах мускулна треска на краката.
Да се сещате тренировки за горна част само с ластици? На море сме и нямам гири.

Невероятни гледки показвате!  Обожавам снимки на планински пейзажи!

# 159
За днес почивката -стреч,честно казано всички мускули и сухожилия са ми натегнати и се чудя дали и утре да не почивам.....ама ще видим...

# 160
След като с някои пропуски и разместване приключих 6 Week Low Impact Workout Program с Хедър направих почивка.
Вчера започнах JUNE CHALLENGE - Healthy Fit with Ty - https://www.youtube.com/playlist?list=PLLR4uBOxaTctTHEpXYwimOzvx2mfKWecF
day 1 - 40 MIN FAT BURNING HIIT/ Cardio & Strength/ No Equipment/ Total Body Workout + warm up/ cool down

Скрит текст:
Смотано ми е, отново липса на МЦ и не поради бременност.

# 161
Благодаря момичета 😊😊.
Днес не ми се тренираше до последно не се чувствах особено добре, но към 6 ми просветна и направих една бърза тренировка докато чаках гаджето да приключи.Тренировката я взех от лейди Гала която също ще има бебче, и качва мн полезно инфо. Ползвах също като нея дълаг ластик но сериите и бройките бяха по малко от посочените от нея.
Клек 3х10
Тяга 3х12
Въртолет 3х10
Сгъване за бицпвс 3х8😁😁 тук доста ме домързя.
След това малко упр за тазово дъно пак от нея.

# 162
За днес - кратка тренировка за горна част с Керълайн, основно ръце, но включваше и гърди (лицеви опори и преса). Хареса ми, че трицепсът беше най-силно застъпен. Той ми е в най-лоша форма от цялата горна част.
https://youtu.be/ME0cj3FTbms

# 163
  • Бургас/Пз
Днес от дълго време тренировката на Синди не ми допадна. https://youtu.be/_QY1c-F5eNM - това редуване на долна част с рамене не е моето. Ни риба, ни рак. Накрая добавих 20 минути корем, че горе долу стана прилична тренировка.
Тия жеги много ме мъчат Sad

# 164
И аз нещо не харесах днешната тренировка - двайсетина минути корем и дупе с Памела Райф. Коремът не беше супер, но все пак приемлив. Подразниха ме упражненията да долна част, които бяха основно от позиция "легнал по корем". Може би не съм достатъчно гъвкава, но усещам, че не натоварвам пълноценно мускулите от това положение.
https://youtu.be/3zl1_XGgDVk

Общи условия

Активация на акаунт