Тренировки в домашни условия - 112

• 43 343
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Днес Chisel Agility. Вчера някаква аеробика за ръце.

# 166
Тези дни съм на леко кардио, корем и абс с гирички на Керълайн и танци.

Дано се разхлажда при всички, където ви мори жегата, че не е шега работа.

# 167
Днес цяло тяло ,доста хаотична ,но да речем ,че се раздвижих и с тази болка в прасеца ми дойде добре ....

# 168
  • 1st floor
Честито на бъдещите майки и леко бременеене!
Звезди, тук съм, чета ви от седмица от морето. Не знам кога ще се върна (желателно е на 19ти да съм на работа Simple Smile ), но тук ми е толкова яко, че не знам дали ми се прибира...

# 169
Непо, стой там! Даже и аз навих семейството за едно моренце в тази локация, но първо да се доберем някак до Бг Stuck Out Tongue Winking Eye
А ти си прекрасна! Heart Eyes

Откъм работа ми е лежерно, приключих спешните поръчки и ми е кеф да се мотая в градинката си. Отделно навъртам по 10 - 11км на ден разходки с дребните  + тренировки.
Отчет (разместих дните):
day 3 - 60 MIN HIIT SUBSCRIBER'S FAVORITES! NO REPEAT CARDIO KICKBOXING & STRENGTH DUMBBELL WORKOUT
day 2 - 40 MIN PILATES FUSION FULL BODY Workout | NO REPEAT | Tone Long Lean Muscles | Strengthen Core

# 170
Nepo, весело на морето! Аз мислех, че си из планините Simple Smile

Да се отчета за седмицата:
Вторник: Strength & Power - 4 Weeks of the Prep
Сряда: 6 км бягане в ужасна жега + 4 Weeks of the Prep Isometrics
Четвъртък: 4 Weeks of the Prep - The Crucible.
Нали сега тренирам с ММ вечер след работа - вчера по време на тренировката ми казва: "Ох, в "предишния ми живот" сега щях да седя на терасата и да пия вино." Joy Та днес вечерта ще е почивка и ще го водя да пие вино Simple Smile

Приятни почивни дни на всички!

# 171
Абс и дупе за днес .Вчера въртях крачки навън покрай реката ,направиха вело алея и е супер за пешеходене.Решила съм да не падам под 10000 крачки на ден

# 172
Отчитам Съмър файн 3 ден 1, кучко, мерси, че ме натисна да я опитам, определено ми допада повече, е вярно че един ден само съм опитала, но ми харесва

# 173
Непо, цели 10 дена имаш още, за да ти омръзне.
Вчера бях толкова гроги, че се приспах в 9 и пропуснах тренировката. Днес - 20-минутна табата за цяло тяло, микс от кардио и тежести. Няма загрявка (нещо като загрявка е част от първия блок) и разтягане, нито почивки между блоковете, но тъй като не е особено трудна, това не се усеща.
https://youtu.be/YcUQNI9xKWk

# 174
Как така 10 дена ОЩЕ ???😳😳😳
Какви са тези отпуски ,баси...
Аз за цялата година нямам толкова 😭

# 175
No_frame bitch, миличкото и аз така! Kissing Heart

Аз всъщност отпуска нямам никаква, защото съм свободна професия и ако не бачкам няма и доход. Половинката (няма да го нарека милото, щото се сдракахме и ме е яд на него в момента) си взел три седмици.
Налага се да пътуваме с кола до Бг. и много ми се иска да успеем да стигнем до море или планина. Ще бъде пълна импровизация, като миналата година с резервация в Алпите в последния момент.

Днес без тренировка, но 13000 крачки.

# 176
  • 1st floor
Как така 10 дена ОЩЕ ???😳😳😳
Какви са тези отпуски ,баси...
Аз за цялата година нямам толкова 😭
Хаххахха, е, то аз работя заради отпуските и почивните дни! 😂😂😂 Сега съм 17 дена отпуска (броя и съботите, и неделите), по Великден и Коледа пак по 10тина дена и имам към още 8-9 дена.  Simple Smile

ПП: гледам тука жените на плажа - масово целулитни,  даже младите момичета. Само една единствена от три километра плаж нямаше такова чудо.

# 177
А тук от вчера нанодойдоха едни младежи и девойки, всичките слаби, тренирани, гледащи лошо. Някои с малки деца, но майките пак във форма.
Има един бийч бар на плажа, който явно е много модерен сред тях.
Ние планираме всички отпуски за лятото и с паузи се събират почти целия юли и август.

Да се отчета вчера кардио кор от трета фаза. Бях я забравила и едвам смогвах с темпото.

# 178
Отчитам само много ходене из София Simple Smile

# 179
Ееее Агент прибра ли сееее?❤️
Непо ,Биб гордея се с вас! 🤩
 И аз мога да почивам когато си искам ,но ме хващат нервите и децата и разправиите с тях ме отегчават до смърт 🥴 Накрая се проклинам ,че съм на почивка и предпочитам спокойствието на работа ....
Днес бицепс и гръб 45 мин ,отивам после да плувам....
Вече една седмица излизам след 10 pm да ходя навън покрай реката да направя до 10000 крачки,че през деня успявам макс до 5 .

Общи условия

Активация на акаунт