Тренировки в домашни условия - 112

• 43 363
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас/Пз
За първа седмица тренировките на Синди не ме кефят. Много кардио, много нещо. Не знам на нея как й се отразяват, ама аз за 5 дни съм - 2кг. Ако и другата седмица продължава така, ще се върна назад и ще си правя страхотните силови за крака, които ми докарват МТ и мускулен оток.
Днес от 10ч съм легнала на плажа и нямам намерение да ставам. Ако не успея да тренирам, мисля да заложа само на разходка, но ще е поне 10км Simple Smile

# 181
Е ти си влязла в трета фаза ,всички програми залагат в последният етап на изчистването ,няма как ....80% съм убедена ,че така ще е до края ,въпреки ,че не съм я гледала ,направо я пропускай,ако питаш мен....тялото ти сега е ТОП 💪 не ти трябва нищо да сваляш...

# 182
Аз за днес отчитам на Сидни ден две

# 183
  • Бургас/Пз
Е ти си влязла в трета фаза ,всички програми залагат в последният етап на изчистването ,няма как ....80% съм убедена ,че така ще е до края ,въпреки ,че не съм я гледала ,направо я пропускай,ако питаш мен....тялото ти сега е ТОП 💪 не ти трябва нищо да сваляш...
Благодаря Фрейм, изобщо не се бях замислила, но си абсолютно права. И като знам колко много ми хареса предната фаза, която вероятно е била точно за качване на ММ ще се върна на нея, докато реша какво ще правя през август. Аз също не искам да свалям, даже мисля да се опитам да си върне загубените два кг-ма Simple Smile

# 184
  • Бургас/София
Днес тази тренировка за долна част и корем: https://youtu.be/NS00G6Q4xiA
Определено ми хареса. Дори започнах с тежести за глезени, които се наложи да сваля по някое време.

# 185
Здравейте, благородно завиждам на плажуващите. Нашата почивка за тази година мина, евентуално средата на август може да има малко пътуване, но не е сигурно.

За последните няколко дена кардио и упражнения с гирички.

Да ви попитам: Има ли упражнения, които не обичате и не искате/не можете да правите?

Аз не мога да правя клекове и не понасям, когато главата ми е надолу. В йогата има една поза, където “си почиваш” с главата надолу - толкова зле ми става от нея, винаги я модифицирам. Не знам как изобщо някой може да почива в това положение 😆.

# 186
Хах, интересен въпрос. Simple Smile)
Аз действително най-хубаво си почивам в тази поза. Дори не е йога, понеже аз не правя, ами просто ми е супер добре след натоварване да си опра длани на пода и хем да разтягам крака, гръб, рамене, хем да почивам.
Крака и дупе са ми най-силни и обичам клекове, но внимавам заради коленете. Следващи по обич са ми упражнения за гръб и корем. Много се тормозя с ръце и гърди. Почти изпадам в депресия от неспособността си да постигна дори някакъв бейзик напредък с тези мускули. Понякога се чудя дали случайно не съм без трицепси по рождение. Joy Да ми става лошо от упражнения - май нямам такива. От много дълги интервали или пирамиди с прекалено много зор ми става досадно.

# 187
  • Бургас/Пз
Не обичам упражненията за рамене. Трудни са ми и вече години не мърдам от 4кг игрички като правя рамо. Добре, че бързо ги оформя, че иначе досега щях да се откажа да ги правя. Освен това много харесвам добре оформени женски рамене, та само заради това правя упражнения за тях.
За долна част харесвам всичко без българския клек. Откровено го мразя, но го правя, защото има страхотен ефект Simple Smile
Мразя упражнения за гърди и не правя. Единствено лицеви опори и това е.

# 188
Хах, интересен въпрос. Simple Smile)
Аз действително най-хубаво си почивам в тази поза. Дори не е йога, понеже аз не правя, ами просто ми е супер добре след натоварване да си опра длани на пода и хем да разтягам крака, гръб, рамене, хем да почивам.

На мен ми се завива свят и ме заболява главата след тази поза, затова много внимавам да не я правя продължително.
При клековете ме заболяват колената.
Йък 🤣

# 189
Лелеее най мразя едно упражнение, на което не помня името, Отъм го правеше в 80 до, дето падаш на две колене, после се изправяш и пак на колене с гирички. Изобщо мразя всички дето са някакви такива сто движения в едно.

# 190
Я да питам "крачкуващите". Броите крачките, направени конкретно по време на ходенето, или тотала за деня? Че аз като броя само тези по време на целенасочената разходка, после си правя и тренировката за деня, отделно каквото се събере като "шетане" из вкъщи и често часовникът ме предупреждава, че претренирам. Simple Smile

Последните 10 дни съм ваканция и съвсем преднамерено махнах "спортния" часовник. Да, кофти моментът е, че не мога да проследявам фазата на дълбокия си сън, която подозирам, че напоследък е брутално добра, но пък лекувам донякъде и зависимостта си от показателите на дисплея в края на деня.

Аз пък точа лиги по стегнатите дупета, релефните рамене и прекрасно оформените (без да е прекалено) кореми на рускините на "моя" плаж. Има и няколко мнооооооого бременни- ами прекрасни са, дай Боже всеки му да изглежда така в последния триместър.

Омразното на Calli упражнение и на мен ми е от любимите, да не говорим колко добре ми се отразява на гърба, кръста и прасците. Аз пък мразя бърпита и аеробни серии.

Би, лек път и дано успеете са осъществите план оптимум.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:51 от TuЛи

# 191
"Гледащото надолу куче" наистина е поза за отдих. Но това го осъзнах, като понапреднах с йогата (имах и такъв период). Преди това и аз не го харесвах.
Не мога да правя deck squat с тежести, а и без такива ми е много трудно. В някои тренировки с пудовка го има. Правех го от степ платформа.
Мразя, но правя лицеви, и въобще упражнения в опора, отпади (има някакъв чисто физически дискомфорт, така че ги правя с плъзгащи се дискове), български клек, бърпита, напади с подскок и клекове с подскок (бърпита и клекове с поскок, ако са над 6-7, нападите с подскок - по принцип).
За днес - тренировка за горна част и корем с Джоана Со. Пълно беше точно с упражнения в опора. Над половината бяха такива, но каквото, такова. За първи път правя нейна тренировка, симпатична е, но не разбрах защо трайно казваше на упражнение 'workout', може би някаква регионална особеност. Английският иначе й беше съвсем приличен.
https://youtu.be/22WP-uTdL_g

# 192
  • В страната на мечтите
Аз успях да направя 6 тренировки тази седмица, Бърн ден 1-6, утре по план стреч и цял ден навън с децата. Бърн ми допада, ама сега като прочетох, че на Съмъртайм е дошла баш фазата за сваляне (Ани, благодаря ти Simple Smile) и се зачудвам дали да не се върна на нея...
Ани, Битч, препоръки?

# 193
За днес 15 км бягане.

Тили, аз броя всички крачки, включително тези на бягането. В дните, когато бягам, нямам проблем. В дните, когато не бягам, трябва да положа екстра усилия да не остана с 5000 крачки.

Не обичам набиранията, защото не мога да ги правя. Съответно, ако ги има в някоя програма, правя това, което прави модифайъра. Иначе мога да направя 1-3 докато другите правят 10 ... Лицеви също не обичам особено и не мога да правя много.

За любителите на Бохо - в момента имат 30% намаление на програмите.

Обичам ваканциите и да пътувам, правя го сравнително често, но за съжаление не мога да си изхвърля работата от главата ... ММ е същият и твърди, че едва след 2 седмици ваканция започва наистина да се наслаждава на почивката. Той поне успява на 4 години да си вземе цялото лято почивка. Аз нямам такава опция за съжаление ...засега 😉

Пожелавам на всички това лято да успеят да си починат добре 🏖️🏞️🚴‍♀️🍷

# 194
Реално, нелюбими упражнения имам много и често модифицирам, зависи как съм се наспала, в каква фаза на МЦ съм, колко е топло, колко ме мързи... и т.н. Но бърпитата и аеробните серии са ми наистина най- най- омразните и понякога дори до модификации стигам с голям зор.

Аз супер се изкефих на намалението на Боховците, обаче се оказа, че не важи за платформата им с видеа/ програми. Sad Реално, даже не съм сигурна, пускали ли са за нея намаление някога, но този път  инатливо ще си чакам Черния Петък, или Коледа- да видя дали тогава няма да ме огрее. Grinning

Спринкълс, доколкото помня, мъжът ти има страхотно хоби Heart Eyes и за него наистина трябва повечко време. Хубаво е, че успява да си взема нужното такова, макар че обикновено то никога не е достатъчно.

След 20 години ваканции с ММ наляво- надясно, или дори просто измъкване от града в някое по- усамотено местенце наблизо, мъжът ми за ПРЪВ път не си взе служебния компютър! Беше се зарекъл, че ще го направи, но до последно не вярвах и се подсмихвах скептично.

Общи условия

Активация на акаунт