Тренировки в домашни условия - 112

• 42 783
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
О, Ани, много съжалявам… и се радвам, че само с това се е разминало. Голяма беля можеше да стане! Бързо се оправяй 🤗❤😘

Ние сме на морето и ситуацията е два дни тренирам, 2-3 - прескачам, но коктейлите никога не ги пропускам 🤪Добре ми е, не се оплаквам, почивам си, презареждам батериите. Живот и здраве, от септември ще е друго 😊

# 661
Ани, малкият дявол е бил. Бързо възстановяване ти желая!

# 662
Ани, бързо възстановяване! Наистина малкият дявол!

Агент, весела ваканция! Събирай слънчеви лъчи за дългата зима!

Дез, оправи ли се от травмата?

Приятни ваканции на всички почиващи - хубаво е човек да му отпусне края понякога!

Аз цяла седмица карам на Трансформ. Утре с нетърпение чакам едночасовата йога.. Очаквано след ваканцията имам ужасно много работа и нямам време да бягам, но се чувствам добре. В началото на септември обмислям дали да не започна някоя програма на Руми - Корем мечта, Пуш или Уникална. Като продължителност да ми идеални - 30-40 минути на ден и без големи тежести. Хем ще ме откарват почти до ски сезона ...

# 663
  • Бургас/Пз
Благодаря, момичета. Отокът спадна, но започна да позеленява Simple Smile Но с повечко фдт и пусната коса не се забелязва засега. Пия и обезболяващи и болката се търпи. Щом излязох с децата, ядох сладолед и навъртяхме 10000 крачки,значи всичко е под контрол Simple Smile
Утре ще пробвам нещо леко само за горна част да направя.

# 664

Дез, оправи ли се от травмата?

Много по-добре съм, благодаря ти. След първия ултразвук наистина има голяма разлика. Чак ми се иска утре да изляза да потичам малко. Ужасно ме гложди, мира не ми дава.

След сецването обаче ме е страх от тежести. Как можах такова сакато лято да изкарам! Поне се оправих с много йога, и ще наблягам на нея.
Днес си мислех за тренировка рамо, но не искам да товаря кръста.
Вечерта работих малко за стойки на ръце и ги натоварих, поне не е без хич.

# 665
Днес малко преходче 50 мин в планината до нас ,малко плуване  и много лежане и 🍻

# 666
Ани, изтръпнах! Бързо възстановяване!

Мерси, Спринкълс, много мило!

Отивам да проверя фитнеса на хотела, че съм се ококорила в 4 сутринта и имам лимит на това за колко трагедии мога да прочета преди закуска!

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 13:37 от Agent Provocateur

# 667
Ани, съжалявам за случката, дано е еднократно.

От много време не успях да довърша тренировка днес. Пилатеса от съмърфайн просто не се получи. Кръста ме боли тези дни от смяната на леглата и по време на тренировка не беше никак добре. Отделно детето е в период на растеж на зъби + регресия в съня и моят син е мираж.

# 668
Днес отново йога практика, както и вчера. Отнесох над 2 часа, и се чувствам много бодра и като с наострени уши.
Доволна съм.

# 669
Здравейте от много време не съм писала,но ме мързи и да чета и да пиша. Тренирам 2 до 3 пъти седмично когато бебока ми позволи. Има дни в които се чувствам много зле и само лежа. В други тренирам и имам супер много енергия. Вчера ми беше такъв ден и реших да си впиша тренировката. Не мога да кажа че карам тежка бременност защото утре заминавам за 2 ро моренце, морския въздух ми влияе много добре. Ето и тренировката от вчера.
1 част 4 кръга х15 с ластик
Раменна преса
Ръце напред
Въртолет
2 част пак с ластик 6 кръга х 15
Клек много широк
Добро утро
Бедрено сгъване с ластик права
Тяга прави крака.

Общо взето тренирам кръгово като опитвам да спазвам следното разпределение.
Рамо и задно бедро
Дупе и гърди
Гръб и предно бедро.
Доста движения все по не правя, други съм ги попроменила. Тренирам само и единствено с 2 чифта ластик един дълаг и един къс. При това как се чувствам слагам и гири 5 кг, и тренирам през ден, два, три.
Реших да спазвам този принцип тъй като е същият като този който спазвах преди бременността, а именно супер серии и кръгове. Разликата е че тогава не спазвах точно същия сплит, и почивах по малко и тренирам с 2 ни тежести. Ежедневно си правя упражненията за таз. Не знам защо, знам че не сън първата жена ковто ще ражда, но точно от раждането най ме е страх. АГ то ми е твърдо за естествено раждане и реално ако няма проблем то е най доброто решение, само дето аз искам секцио.от друга страна ме плашат че след секции възстановяването е в пъти по дълго. Изгубила съм значително количество тонус и маса от долната част но ще го мислим по натам сега гледам да поддържам с някви тренировки
Менюто ми варира има дни в които умирам за дюнери, пици, сладолед основно обаче ми се яде плод, зеленчук и риба и това основно ям.

# 670
  • Стара Загора
Ани, малкият дявол. Ще се оправиш.
Дез и ти ще се оправиш просто трябва малко време и не се подвежда по това, че се чувстваш ок.Започни постепенно без да се изсилваш.
И аз като НФБ установих, че не съм почивала общо взето цяла година - от програма в програма. Или между програмите отделни тренировки, които са ми харесали та и аз реших след като приключа с тази да си оставя малко почивка - с йога и стреч.

# 671
Байолоджи и мен ме беше много страх и аз имах същите размисли. Аз родих спешно със секцио, но още преди това усещах, че ще е с операция. Възстанових се супер бързо - раздвижих се 7 часа след операцията, станах на 12 тия час, започнах да тренирам в края на 2 рия началото на 3 тия месец. Отдавам го на тренировките и психическата нагласа, както и на добрата операция. Не се страхувай.

# 672
Приключих с първата седмица на Трансформ. Вчера вечерта ми се правеше йога и направих една ащанга йога.

Купих си нова постелка за йога и мисля да правя йога в обедно време - ето това предизвикателство, което отдавна съм набелязала. Мацката има доста успокояващ глас:

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 23:22 от Анонимен

# 673
  • Там където
Здравейте дами! Слава богу времето се поразхлади и вече не пускам климатик за да тренирам.

Ани, внимавай и не се претоварвай, следи и кръвна захар;
Дез, устискай още малко с тичането да не развалиш пак положението Simple Smile Дано да си приключила с травмите тази година!
Biology, не го мисли секциото, всеки се възстановява за различно време, но не е такава драма, каквато го описват. (То вярно, че моето беше преди 21 години, като бях на 23, но ако трябва днес да родя, директно се записвам за секцио)
Идвам да се оплача, че "Buns" от PiYo е много слаба. Единственият модул, от който не почуствах нищо, добре че още в началото си сложих тежести, та малко от малко да има някакво усещане. Може би ще го замествам с нещо друго в бъдеще. Ей тука в скрит текст ви слагам една глупост за да се посмеете:
Скрит текст:
Онзи ден бях при майка ми и тъкмо разпъвах постелки да правя тренировка и тя ме подхвана уж за 20 мин. да и помогна в градината. Тези 20 минути излезнаха 3,5 часа- поливане, плевене, бране на домати и краставици и какво ли още не... Събудих се в неделя с такава мускулна треска на дупето и краката, че реших, че нещо съм болна Laughing Тяга ли, клекове ли, напади ли, ето защо бабите на село са леки и подвижни като перце Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Лека, успешна, спортна или лежерна седмица на всички Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 10:09 от Qaki

# 674
Аз отдавна го имам този проблем с работата на село Joy
Дори не правя толкова много крачки, докато работя из градината, а накрая съм като пребита и всичко ме боли.

От няколко дена почивам. Пак оправям багаж и имам хиляди други задачи.

Общи условия

Активация на акаунт