Тренировки в домашни условия - 112

• 43 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
... се чувствам готова да откажа шоколада и черешите.

Е това никога не мога да направя! Joy

Guinnes, спокойствие и бързо възстановяване ти пожелавам!

Agent Provocateur, благодаря, че споделяш тези красоти с нас!

Днес уж тренирах корем, а имам мускулна треска на краката, които пък тренирах вчера Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
Записвам се с обещанието и желанието само да родя да започна отново с тренировките вкъщи. Обожавам да си тренирам у нас. Често пускам тренировките на Руми Илиева. Много я харесвам, благодарение на нея и индивидуалния режим който ми направи преди няколко години успях да вкарам в "ремисия" Хашимото си. Сега покрай бременността започнах да хапвам глутен, което е другото нещо което ще коригирам след като родя. 😊

# 77
Момичета, при нас последните 4 дена е между 40-44 градуса. Всеки ден падат рекорди и такава жега е нетипична за тук. Не сме подготвени, къщите нямат климатици и просто сме на оцеляване. За тренировки и дума не може да става. Днес уж трябва да е само 35 С. Чакам с нетърпение да се разхлади…

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 20:54 от Calli

# 78
Sweat Smile Аз бях възмутена, когато преди 18 години дойдох у Западо и ми поднасяха такива малограмажни порции. Чудех се защо въобще цапаха чиниите. После им свикнах, по-късно почнах да им се наслаждавам и сега не мога да си представя пълна чиния с нещо. Научих се да вкусвам Smiley

# 79
  • Стара Загора
Отчитам днес финала на Лифт 4.И сега се чудя какво да подхващам.Приемам идеи

# 80
Calli, пожелавам ви скоро време да премине жегата!

Максимка, поздравления за завършената програма! Какъв тип тренировки ти се правят? Каква продължителност?

ББ са пуснали примерна тренировка за новата програма 645:

Отчет - тази сутрин - каране на колело. По-късно ще си направим силовата тренировка + някаква кратка йога).

# 81
Аз отчитам ден 1 от Summertime 2. Мисля и една йога  да направя по-късно.
Като каза колело, се сещам, че домашният велоергометър се е превърнал в закачалка.

# 82
Дъждец, почни да въртиш, дори между другото. Гледай да издаяниш дори 15 мин Smiley Има ефект, повярвай.
Редувай съвсем произволно бързо/бавно. Аз имам мини вело (сядаш си на канапето и въртиш педали), вечер пред телевизора. Страхотен тонус, да не говорим, че глутеуси и коремни работят, в зависимост дали велото е по-напред.
Оформят се телесата, уж нищо не е. Не вярвах, докато не пробвах.

# 83
  • Стара Загора
Спринкълс, искам нещо приличащо на Лифта. И като продължителност около 35- 40 мин.

# 84
  • Пловдив
Отчитам 2 дни подред по програмата на Кор де форс. Не правих  тренировките на Лифт 4,последните 4 броя, оставих мъж ми сам. Днес беше Динамик Сренгт, 48 минути, оххх, 12 рунда по 3 минути по 3 упражнения и винаги първото някакъв вид лицеви опори. Направо се скапах и за това и не правих вечерния Лифт 4 за ръце. Ослушвам се за другата седмица, ама май няма да е Сидни, може би A week of Hard labor ще е. Пък после може да направим MBFA.
Агент , супер Италия ❤️
Лека вечер!

# 85
За днес - 20-минутна табата с упражнения за корема от Анна. В сравнение с двете й 12-минутни тренировки тази е лека (все пак интервалите са значително по-кратки), но сега добре усещам коремните мускули и може би ще влезе в списъка на редовните тренировки.
https://youtu.be/JaNh3WZEVNU
Част е от някаква лятна програма с тренировки без уреди, но не съм я гледала в детайли. Все пак, ако някой търси разнообразие, може да я опита (без говор е).

# 86
Maksimka, според мен 10 Rounds ще се впише много добре след Лифт4. Друг тип програма е, но според мен двете се допълват добре. Друг вариант е Лифт-а в хибридна комбинация с нещо. Body Beast (Lean) - в лекия му вариант или хибрид с нещо. 4 Weeks of the Prep - аз нали я правя, та да я препоръчам пак. P90X е подобна, но някак си не ми легна на сърце, но на теб може да ти хареса. MBFA? 
Преди години ми хареса Stronger на Nicky Holdender - упражненията са в YouTube, а ето линк към програмата - https://www.livestrong.com/article/1012121-10-workouts-fitter-stronger/

Звезди, малкият кога стана на година?

Агент, и от мен един глас да не преставаш да ни радваш със снимки от ваканцията!

# 87
За днес Табата -30 Мин.

# 88
Здравейте, не съм тренирала от няколко дни, че имах някакво безумно закъснение на цикъла, най-вероятно заради жегата или не знам от какво. За сметка на това вече 4 дни мъкна като луда багаж и чистя, че се изнасям.

* чете се Памела Райф Simple Smile  Wink

# 89
  • Стара Загора

Sprinkles ,
4 Weeks of the Prep имат ли календар?Търся ама не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт