Тренировки в домашни условия - 112

• 43 341
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Harmonie, бързо и безпроблемно раждане ти желая, и много радости с бебо! Hug
NoFrame, успех при лекаря и на теб, бързи резултати ти желая!

Вчера тичах много страхливи 10км, днес съм добре. Кракът ме боли много по-малко, има огромно подобрение, но не са добре нещата. Притеснено и свито ми е.
Днес отивам на първа ваксинация, и едва ли ще тренирам днес. Може би може да тичам....

Жестоко съм се наляла и трябва да се взема в ръце. Храня се идеално общо взето, но "общо взето" не стига. Тук шотландски шортбред, там сладолед, че и бира пих, за да се преструвам на нормална (кой ли ще излъжа Stuck Out Tongue).....И нямам минуси, съответно.
Иначе стандартна храна си консумирам- закусвам яйца, обичам ги, не е проблем.
Обяд и вечеря месо, доматче, салат, ориз, леща, нормалните неща....но дребните дивотии ме спъват. Може би нямаше да е проблем при седмичен километраж 90км+, но сега съм с 0. Да де, от вчера 10км.
Нищо, измрънках.

Лек ден на всички! Hug

# 136
  • Бургас/Пз
Най-после успях да си направя отчета за юни - 20 -тренировки, който са сумарно 25 тренировъчни часа. Бих казала, че съм доволна. Юли не го започнах добре, а и понеже знам, че ще ми е трудно да тренирам ежедневно, съм заложила като цел 18 тренировки, като смятам да са малко по-дълги - около 75-80минути.
На Сидни програмата се очертава добра и за юли, така че продължавам с нея Simple Smile

# 137
За днес отчитам 20 минутен пилатес. Вчера ми беше последна силова. От тук в следващите месеци ще правя пилатес и нещо със собствено тегло. Надявам се поне пилатеса да мога да си правя редовно, не че това е най важното. Колкото можах тренирах силово живот и здраве се надявам скоро да се върна на фронта с тежки тренировки.

# 138
Днес йога за баланс и стабилност +бицепс и гърди на Сидни ,сега и ще поплувам малко .

# 139
Здравейте и от мен! Не съм се разписвала досега, но следя темата с интерес. Понапълнях зимата до 57 кг., като обичайно съм 52-53 кг. От април тренирам с Клоуи Тинг /една цяла програма за дупе и корем, шред 2021 г., краткия двуседмичен шред 2020 г./. Успях да сваля килограмите до 54 кг., а да си призная не спазвах никаква диета и ядох доста сладко и хляб. От 3 седмици ям чисто и пия повечко вода и вече виждам резултат. Реших да разнообразя и да започна тренировките /45 мин./ с Памела Райф и днес ми беше първата. Много по-забавно ми беше, отколкото когато тренирам с Клоуи, но не знам как ще е занапред. Решила съм да я следвам за някакъв период от време. Та въпросът ми е към дамите, които я следят..намерих информация в интернет, че всяка неделя качва плановете за следващата седмица в инстаграм, но аз такова стори не виждам 😁 Да не би да се публикуват на друго място?

# 140
За днес отчитам 20 минутен пилатес. Вчера ми беше последна силова. От тук в следващите месеци ще правя пилатес и нещо със собствено тегло. Надявам се поне пилатеса да мога да си правя редовно, не че това е най важното. Колкото можах тренирах силово живот и здраве се надявам скоро да се върна на фронта с тежки тренировки.

А има ли някаква причина да спираш силовите и да правиш само Пилатес или просто искаш да разнообразиш?

# 141
Реших да разнообразя и да започна тренировките /45 мин./ с Памела Райф и днес ми беше първата. Много по-забавно ми беше, отколкото когато тренирам с Клоуи, но не знам как ще е занапред. Решила съм да я следвам за някакъв период от време. Та въпросът ми е към дамите, които я следят..намерих информация в интернет, че всяка неделя качва плановете за следващата седмица в инстаграм, но аз такова стори не виждам 😁 Да не би да се публикуват на друго място?
Аз не тренирам особено често с нея, но доколкото разбирам, публикува програмите в приложението си. Може да се изтегли на сайта й.
Иначе на този сайт също има програми. Не знам дали си ги съставят сами или ги копират от приложението (аз не обичам да си затлачвам телефона с приложения, повечето ползвам по 2-3 пъти).
https://www.pamelareif-workoutplan.com/

# 142
Инсталирах го, но още е старата седмица. Ще следя. Благодаря!

# 143
Тя реално май не ги сменя всяка седмица. По-скоро на две-три и пуска информация в инстаграм, че има нов план в приложението. Безумие някакво. Не знам защо всичко не е на едно място. При Клоуи, с която направих една програма, поне всичко беше на сайта.

# 144
Cali, да има конкретна причина. Иначе аз от известно време тренирам с доста по леко. В момента ми трябва някакво движение, живот и здраве Март месец ще му мисля за силови, отслабване, и прочее.

# 145
О, Biology, да ти честитим ли? Flowers Hibiscus

Аз релаксирам следваксинно.
Утре йога.

# 146
Отчитам Самъртайм 2 ден 2 днес. Много хубава.

Хармония, леко раждане!

# 147
  • Бургас/София
Памела публикува новата седмица в неделя вечер. Всяка седмица има нови планове, които обикновено включват и ново видео, което пуска през съответната седмица. Има ги в приложението, а също и в ИГ- story/highlights.

# 148
Усетих те аз biology, че вече си в моя отбор Hug Споделяй какво правиш, ще ми бъде интересно.

Момичета, благодаря за пожеланията. Правя упражненията всеки ден, комбинирано с пилатес и се надявам да дадат ефект.

# 149
  • Там където
Честито на бременните момичета! Леко раждане, бързо възстановяване и послушни бебоци Simple Smile Simple Smile Simple Smile
От четвъртък до сега вместих 6 седм на лифта, 2 групови боди пъмп и една табата. Вчера си добавих ето тези 2 симпатични тренировчици, не че са уау ама ми харесаха:
https://www.youtube.com/watch?v=pGzEx3uqpQo
https://www.youtube.com/watch?v=SGNHMpFzjtE
Съвсем ми бяха прашясали йога блокчетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт