Тренировки в домашни условия - 112

• 43 354
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
За днес - долна част от програмата на Клоуи. Скоро я обсъждахме, та се сетих  за нея. И кратка тренировка за корем от предизвикателството на Анхела Кахо. Предизвикателството ми харесва. По 5 минути на ден е и лесно успявам да го вместя отделно от основната тренировка. Упражненията досега са ок. Тренировките са кратки, но няма паузи, така че не се губи време.
https://youtu.be/04VQNLLrmj4
https://youtu.be/Vp1WzduRN1o

# 586
Днес правих калистениката с Каролин, която бяхте пуснали. Много ми хареса. Реки от пот течаха. Правих ги без книга, защото нямах.

# 587
Днес правих калистениката с Каролин, която бяхте пуснали. Много ми хареса. Реки от пот течаха. Правих ги без книга, защото нямах.

Калистеника на Каролин за цяло тяло си запазих за уикенда, но не се сещам каква книга имаш предвид, дъждовно момиче. Да не е просто заместител на блокчето за йога?

Утре сутринта ще правя ден 3 от пирамидалните тренировки на Каролин.
Дано да се получи, че е за дупе и задно бедро, а имам МТ от ден 1.

# 588
Ох, да, точно блокчето за йога имах предвид. Мислех да го заменя с книга, но нямам и такава под ръка. Пак беше много натоварващо.

# 589
За днес двучасова Ащанга йога, първа серия.

Утре същото.

# 590
  • Бургас/Пз
Ветрена, и аз точно пирамидалната за глутеус съм набелязала. Вчера я пропуснах, защото и при мен МТ от ден 1 е доста силна. Така ми се надуха краката, че не е истина Sad

# 591
  • Там където
Zvezdi4ka, и аз го правя това предизвикателство на Анхела. Не е лошо, а и аз го добавям в края на основните тренировки от ПиЙо. Остана ми една тренировка от 2 седм. за неделя от ПиЙо-то, че днес съм на боди пъмп, утре на табата. Върви някък, харесва ми, ама са еднообразни... Хванала е каката 5 групи упражнения и си ги комбинира и ето ти цяла програма Simple Smile Но който за каквото учил! 
Хубав ден и весел уикенд, дами!
П.С. Сетих се, че и в Джъмбо има 3 кг и 5 кг гири на супер ниска цена, за дамите които сега почват и търсят нещо бюджетно. Аз имам 3кг зелени от Джъмбо и не са мръднали вече 5 години... Има и слайдери, йога ленти, пилатес рингове и т.н.

# 592
Аз нямам МТ след пирамидалната на Каролин за глутеус и задно бедро. Е аз не ползвах нейната тежест, но и не искам.
Хареса ми повече тренировка с трисетове със собствено тегло, но засега е само една. Незнам няма ли да пуска повече.

# 593
Отчитам, че голяма грешка при мен е стереотипи в мисленето. Ако не гори калории не е тренировка. Много глупаво, в последните дни пал не се чувствах добре, и сега се питам защо просто не направих нешо леко за раздвижване, за настроението и тонус. Защото съм в кутийката...
За днес боди фит с Ейми, кикбокс тренировка

# 594
Ветрена, и аз точно пирамидалната за глутеус съм набелязала. Вчера я пропуснах, защото и при мен МТ от ден 1 е доста силна. Така ми се надуха краката, че не е истина Sad

Аз я направих тази сутрин и доста се озорих Grinning
За нейните 25 кг не мога да помисля. Работих с 19 и пак едва издържах.
Подозирам, че след трите пирамидални тренировки утре ще съм пълен гипс, затова съм предвидила само нещичко за корем и 20-30 минути стречинг.
В неделя, ако имам време и мерак, ще направя 4-тата пирамидка - за цяло тяло.

# 595
Дух, и аз съм като тебе - ако не ми се струва ефикасно, тоест горящо калории и мазнини, се мръщя Grinning Все гледам да има кардио елемент, да се задъхам...Чисто cool и бавно и славно не ми харесва.

# 596
Аз успях да попрегледам темата и какво съм изпуснала. Видях скорошно раждане, нова бременност, нова любов при Дези (😍), много хубави ваканционни снимки, но съм изпуснала всички моделски и преди/след снимки, за които съм сигурна, че са трепач.
Отделих си няколко пуснати тренировки на Джоел и на Клои (главно защото видях нещо с дупе, Брет и предизвикателство в заглавието).
Виждам, че Сидни продължава да е хит. Все още не съм пробвала нейна тренировка.
Отбелязах си и Трансформ, въпреки че не знам дали ще ми дойде музата за нея.

Би и Спринкълс се надявам да имат пълноценни ваканции. 🏖

Аз имам още десетина дена в нормален режим преди поредното пътуване. Продължавам с МБФ/А. Като се върна ще погледна и 4 weeks of the prep.
На мен програмите на Мегън ми харесват, защото 1. упражненията са базови, чувствам се тренирана, без да съм изтощена 2. има музика и упражненията са комбинирани така че има известен танцувален елемент (най-накрая ББ да пуснат малко озвучение) и 3. понеже се говореше за харесването на треньори, се замислих, че май Мегън ми харесва и се идентифицирам с тялото й на чисто физическо ниво - руса, висока, бяла мадама с широки рамене, колкото и да е клиширано.

# 597
Да се похваля

# 598
Днес ръце и крака -предпоследната тренировка от Самъра 💪 утре ще ходя на преход сутринта и следобяд  ще пия с  пет-шест майки🤘😂

# 599
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, но видях, че има желаещи за тренировки със собствено тегло на Каролин Гирван.
Caroline Calisthenics Series тренировки -5
https://www.youtube.com/watch?v=X95VrEp4VRw&list=PLhu1QCKrfg … PAqiqOoc3cXZNZ7hG
и Calisthenics Workouts  трениривки 13
https://www.youtube.com/watch?v=w8ZaOs94_fg&list=PLhu1QCKrfg … 7u_Z3SM5F9dwqOTAY
( ако не се зареждат всички упражнения, можете да ги откриете в плейлист на Каролин по имената  Caroline Calisthenics Series  и Calisthenics Workouts).
Аз съм неин голям почитател, работя по нейните програми от месец януари и не съм спирала до момента освен през задължителните за почивка четвъртък и събота.
Чета ви редовно и се радвам на всички успехи, пътешествия и радости които споделяте. Бъдете все така мотивирани, мотивиращи и спортуващи!

Общи условия

Активация на акаунт