Тренировки в домашни условия - 112

• 42 781
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Привет, спортяги!
За днес след морето ето това, много, много ми хареса. https://www.youtube.com/watch?v=2ANCy1KlLj4 Следващите дни ще погледна и другите тренировки на тази мацка. А и изгледът от прозорците ми напомня пътуването до Маями, и ми става едно такова хубаво Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Днес една мацка в една група, в която членувам си беше постнала снимката, 10та седмица след секцио отиваше на първи джогигинг. Е, га ти визията, която имаше, силно, силно фит, коремчето й залепнало за гърба....голяма мотивация е това отличната визия Blush
Хубав и спортен ден! HugБез травми и бързо възстановяване на тези, които имат нужда! Hug

# 676
Нямам представа колко е възстановяването след секцио ,но след двете ми нормални раждания беше в рамките на часове 😀 На другия ден ставаш и си ходиш като пич ,слагай упойка и си раждай нормално ,не ти трябва   безпричинно секцио ,пък ти си в страхотна форма ще го избуташ без проблем💪
Идвам да ви се оплача от фиаското на възстановителната ми планирана почивка 😂
-гърбът ми ме боли адски
- болките в ставата ми се увеличиха
-дълбокият ми сън спадна и като количество и като продължителност
-стресът ми премина от нисък в среден пууууу ,язък 😭
Сега ще разтегна и фоумролна ,че да го избутам днес на работа с медикаменти....

# 677
Биолоджи, и аз с две нормални раждания, както каза Ноу фрейм, няколко часа болки, после обуваш гащите и си пич...ако се реша на трето пак ще искам нормално...секциото си е операция като всяка друга...
Дези и Ани, оздравявайте... Ани ако хапваш веднага след тренировка, дали ще избегне това прилошаване?
Вчера беше силова цяло тяло, днес ще е горна част - мисля че, се падат ден 25 и 26...ако не се лъжа.

# 678
Да, нормата за нормално раждане е да си го родиш на сянка под трънката до синора, пък да си обуеш гащите и да доожънеш нивата Wink Това според един многознаещ приятел, който нямаше 20 год деца, но като дойде време да му се ражда първото той не потърси нива за жена си, че да е нормална и натурална, въпреки всичките му убеждения, а си изтичка към болницата, която плю 6++ месеца Wink

Аз имам 2 х секцио, първото по спешност. Едното беше песен, другото ад, възстановяванията също - един и същ екип, една и съща болница, от един и същ мъж раждани. Оттогава не генерализирам и под общ знаменател не подвеждам!

Вчера фитнеса беше грешка! Добре си потичах и поработих със свободни тежести, но след това се опънахме на 4+ часа преход по местните потайности и при наклони 10-15% щях да се гътна!

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 12:34 от Agent Provocateur

# 679
Аз  раждах нормално на 26. Един месец не знаех на кой свят се намирам. Много трудно ми беше да се възстановя.
Приятелка пък след второто секцио й се деформира корема. Слаба е, тренира, но остана една издутина над пъпа.

# 680
Привет на всички. От миналата седмица съм в отпуска и освен дълги разходки друго не правя. Аз имам такива периоди, в които поради една или друга причина за малко прекъсвам.

Аз съм с две нормални раждания. След първото (с упойка) си беше зор възстановяването, а второто (без упойка) беше както го описват момичетата - един час след раждането бях пушка.
Довери се на лекаря си и на себе си също така, в крайна сметка най-важното е всичко да мине добре и ти и бебето да сте добре, а не дали си родила нормално или секцио.

# 681
Така...да кажа за програмата на Усманова на пръв поглед ,днес направих първата тренировка ,трябваше да остана един час в къщи и викам дай да я прегледам.
- Няма загряване и разтягане
- упражненията са изкл.елементарни ,направо за начинаещи само клека е с тежести 5кг.
-Като заснемане и видео ,клиповете са дразнещи ,половината от 35 минутен клип е почивка ,като паузите са монтирани клипчета на Усманова как блъска във фитнеса или кара кайт или седнала по къси панталонки на червена кола -кадрите се сменят бързо и е изнервящо и напрягащо -стопирам и превъртам

Тренировката беше -3*15 клек с 5 кг нейна тежест .Напад на едно място ,тяга на един крак и разтваряне на краката встрани от легнало положение ,без тежести.
Като цяло първоначалното ми впечатление ,че става за раздвижване и абсолютно начинаещи ,но не е програма с която можеш да постигнеш особено резултати ,липсва добра комуникация треньор - трениращ .
Това от първата тренировка ,после може да си променя мнението .

# 682
  • Варна
Момичета, нямаме ли от някъде програмата за бременни на beachbody ? Сигурна съм, че е супер, но така да не ми се дават 100 паунда...

Дъждец издутината вероятно е херния и/или диастаза. И аз съм с диастаза, доста е гадно, но от 4 пръста съм я поприбрала до 1.

# 683
Привет, привет!
След вчерашната тренировка на СелаМар, която ми докара почти веднага мускулна треска, днес направих ето тази за рамене и корем, много ми хареса също https://www.youtube.com/watch?v=n6_DF52cGiI. На места модифицирах, където имаше само включени ръце добавях и повдигания с крака, защото днес ми е основно ден за корем и целта ми беше да натоваря основно него.

Ведър и усмихнат ден! С нетърпение очаквам разхлаждането от утре Blush

# 684
  • Перник
Привет Simple Smile

Завърнах се от отпуска. През тези общо 10 дни, в които не ходих на работа не съм тренирала, ако не броим бягането, където имам личен рекорд - за пръв път пробягах 10 километра! Не ходихме на почивка, но приключихме с преместването, почистих малко и градината. А, един следобед отидохме на басейн, времето се развали, измръзнахме и си тръгнахме Joy Но поне най-после опитах жабешки бутчета Simple Smile Та, в крайна сметка след 10 дни "не-трениране" съм -1,5 кг.

Арсен, и аз си правя рана на гърба при коремни упражнения. Явно имам някакъв дефект. Като се сетя, ползвам възглавница.
Смарт часовник от Али експрес - ползвам втори. Оказа се следващия модел на предишния. По около 15 евро струват. По-евтин вземах за ММ, не става. Моите биват, дори и кръвно мерят сравнително точно.
За протеиновите шейкове - взех си 2 дозички от Лидл, да пробвам. След като прочетох съдържанието, май предпочитам месо и извара Thinking

Аз съм раждала само веднъж, на 28, нормално. Продължи 12 часа, с всички екстри - пукане на мехур, натискане на корем, вътрешни и външни шевове...2 часа след това станах и отидох да си видя бебето.

# 685
Отчитам се и аз с ден 14 на съмърфайн

# 686
Здравейте,
Аз тренирам от няколко години с програмите на Руми Илиева. Много ми допадат като цяло, а и ако нямам програма, която да следвам, се обърквам и направо губя мотивация за трениране. Обаче това лято след като започнах за втори път "Корем мечта" започнаха болки в коленете. Пробвах различни неща, с прекъсвания, разходки, плуване. Сега последно съм на Пуш. Ако има някой тук с подобни проблеми, ще се радвам да сподели как тренира.

# 687
No Frame, това е програмата за абсолютно начинаещи.

# 688
  • София
ох, момичета, и аз какво говоря за мотивация - ставам и почвам, трънци, нещо последните 2 седмици никак ме няма..
а понеже уикендите съм на източния бряг.. там съм си замъкнала една стелка - ще правя упражнения на покрива.., примерно без оборудване..., ще правя упражнения на плажа.., ще правя упражнения във водата..
влача и една вендуза хахаха
мираж.. срамота.. предстои ми отпуска, живот и здраве, да видим дали нещо ще направя откъм упражнения..

Но съм към средата на първия съмърфайн, което всъщност е добре.

Гледам за раждане говорите (малко странички имам още да дочета) - за протокола аз съм с 2 секцио, но понеже съм с бараж на ретината, не поради приумици.
Супер бързо се възстанових и двата пъти, но аз съм си луда и на петия час след второто секцио обикалях цялото отделение, защото ми беше супер зор да се раздвижа и да си взема да си кърмя момчето.
И всички ме питаха кой ми правил секциото, все едно има значение.
Гадното беше ,че имах шум в ушите..3 дни и беше ужасно.

Агент, уби ме с тая нива, хахаха, не намерил нива на жената, а Simple Smile

# 689
Сънчо, аз изпадам в амок, когато мъж, различен от акушер гинеколог почне да ми говори за раждане и да ме съветва какво било нормално и как го правела баба му Wink Иначе и аз часове след операциите бях на крака, което не ми попречи на 15 ден от първото да си отворя шевовете, понеже бях сама с бебка и всичко си правех пак сама... ММ помагаше много, но все пак ходеше на работа.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 15:52 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт