Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Liani,  няма ли начин да бъде преместен в другата паралелка?

# 661
  • София
Днес само някакви озадачаващи действия на училища/ учители срещу деца.
Много странно, да се чуди човек. Заяждане и обструкции на дребно.

# 662
  • Между гори и планини
Слънчасали са, друго обяснение нямам... Най- добре направи Air, още миналата седмица си би камшика с детето към Анталия и се забавляват.

# 663
Ааа, и Green е за завиждане:-) Ама на, където и да си , от проблемите си човек не може да избяга.

# 664
  • sofia
Шмърци, това е философията и на моето дете - с други думи: срещаме съдбата си по пътя, по който се стремим да я избегнем😊

# 665
Никой не може да избяга от съдбата си, googlish, никой. Важното е храбро да я приемеш в дадения момент, в който ти се струва неблагоприятна. Smirk
Пък и да не забравяме, че тя често се влияе от собствените ни действия. Така че твоят младеж да я черпи един шоколадов бонбон като се видят очи в очи с нея и тя ще му намигне деликатно. 😉
Радвам се, че в темата срещам съмишленици. 🤩

# 666
  • гр.София
Googlish, как го получи това мъдро дете?

Дидиа, занапред само хубави емоции ти пожелавам, да си почиваш и да се забавляваш. А случилото се ме оставя в недоумение.

Елита
Скрит текст:
със сигурност щях да ти се обадя ,ако бях дошла.

# 667
  • у дома
Поздрави от Варна!

# 668
Светле, много сте нетърпеливи за морето със Sssani🙂
Да си изкарате готино, момичета!
И да не забравите по някое фото да качвате🙂

# 669
  • у дома
Светле, много сте нетърпеливи за морето със Sssani🙂

Ами семейното ни море е чааак на 28 август,а за мен това е  все едно в друг живот...

# 670
Диди, тази учителка сигурно бих я набила, не съм никак дзен. Грозна история. От източната философия ми в направило впечатление, че явно някои хора да толкова зле, че в един живот няма да успеят да израстнат. Ще им трябват няколко Rage

# 671
Happy, нали казват, че затова е прераждането, за да си научиш уроците. То зависи и какъв ученик си, де🙂 Там вече оценките вероятно са обективни🙂

# 672
Именно, именно, тая бая има да се преражда
Аз не ставам за учител и не съм учителка. Защо да тормозя деца Sad Отвратително е Sad Много се ядосах

# 673
  • София
Оставете прераждането.
Има си такъв типаж хора. Чувстват някаква сила и власт, като дирижират зависещи от тях.
Явлението се проявява в училища, но и в болници, в затвори. Някои подобни хора си взимат животни, също с цел да упражняват контрол и власт над тях, често ги тормозят.
Вероятно е опияняващо по някакъв начин, не знам.
Поне ми се струва, че за щастие това не е преобладаващата част от Хомо Сапиенс.

# 674
Имах един преподавател в университета, който казваше- вашите успехи и постижения възприемам като само ваши и се гордея с вас, а вашите грешки като мои.. Всички го обичаха и бързаха за лекциите му. И рядко имаше грешки.
Не разбирам хората, които използват властта, която имат, за да мачкат, да унижават и да създават неприязън към себе си. Какво удоволствие носи това, още повече, когато дори и възрастово не водиш равна битка?
За забавянето на оценките да кажа, че виждам, че Сани и Грийн са коментирали- казах, че като не нанася навреме оценките, не знаем какво да коригираме. Тя рече, че децата си ги знаят, но не ни информират. Имало и други оплаквания, но да си знаем, че децата н ни казват Simple Smile
Момичета, да си изкарате страхотно на морето:heart
Ние сме затънали в битовизми - спукала се е тръба от водопровода и е някакъв ужас...Има теч. Точно в жегата.
Red е писала също в тази посока:grinning:

Общи условия

Активация на акаунт