Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ооо, прекрасно изкарана вечер беше! 😃
Айде, до следващия път.

# 556
  • о`майна лунна нощ е
Ей, лошави хора. Чаках обща снимка, пих, чаках ... Накрая само с пиенето си останах. Следва нацупен емотикон.

# 557
  • София
`ТуиГ, няма обща снимка, но събрахме парички за твоето познато момче (за уроци), които останаха в мен, затова те моля да ми кажеш как е по-добре да ти ги преведа - чрез паричен превод по Спиди или по банков път, моля да ми пишеш на лично, за да се разберем. Blush

# 558
  • о`майна лунна нощ е
Е, защо трябва да рева сега! Защо?! Пиша ти лично съобщение.

# 559
  • у дома...
`ТуиГ, няма обща снимка, но събрахме парички за твоето познато момче (за уроци), които останаха в мен, затова те моля да ми кажеш как е по-добре да ти ги преведа - чрез паричен превод по Спиди или по банков път, моля да ми пишеш на лично, за да се разберем. Blush
Горда съм, че познавам Хора като вас!

# 560
  • София
Ее, изпуснах Слънчева! Всички сте прекрасни! 🌺❤
Наистина ли няма поне една обща да ни покажете? Браво за инициативата за детенцето! 🤗

# 561
  • Между гори и планини
А решено ли е, че ходи на уроци ? При учителката на Стивън ли, или другаде? Чакам развитие. И снимки чаках...

# 562
  • София
А решено ли е, че ходи на уроци ? При учителката на Стивън ли, или другаде? Чакам развитие. И снимки чаках...
За каквото решат да ги използват, спонтанно се получи при нас.
Разчитаме на `ТуиГ като пряк наблюдател да прецени, дали ще са уроци по мат през лятото, през годината или за нещо друго също наложително. А и детето трябва да е убедено, че иска тези уроци и че ще се чувства добре с тях.

# 563
  • София
Вижте какво, съвършено недраматично се получи така, че ги събрахме тези пари. 😁
Та просто да вземат да отиват по предназначение.
Ти си, Туиг. Важно е детенце да расте щастливо и със самочувствие.

# 564
Страхотно беше. Друг път само трябва да измислим кал да сложим масите, за да можем  всички да поговорим. Нашата маса бяхме по- навити за снимки, но не ни се получаваха:joy:
Много сте хубави:heart:Бисето не я видях.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:11 от Amanda.D

# 565
Какви чудеса сте сътворили днес🥰

Аманда, какво нежно същество си🥰

# 566
  • София
Ей, много сте бързи. Повече от мен. 😂

# 567
  • София

Със селфи камерата в посока масите не ни се получи

# 568
  • у дома
Ще въздишате за снимки от Джулая,както аз въздишам за вашите,ама нямаааа....Никой не видях,защото бях с компания навън и беше неприлично да си зяпам телефона.Sleepy

# 569
Хубаво беше много. Сега имам лица 😁Стигнаха ли парите за сметката?

Общи условия

Активация на акаунт