С какво ви дразнят свекървите? - 129

• 39 428
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Ега ти и невъзпитанието ..... па й сърдита. Ако синът ми не поздрави майка ми сериозно ще се замисля къде точно сбърках. Ако пък мъжът ми е ок с това, вече нямам думи.....

# 121

Малко са пообрани презрелите ,но може да се види разлика с тези на пазара.
Има и на открито за по-късно.

# 122
  • ВАРНА
Боряна,жива и здрава да си!Това,което показваш е истинска благодат!

# 123
  • при късмета
Деленето на децата е нещо ужасно. Ако беше само тази случка, дори нямаше да ѝ направи впечатление на авторката, нищо че по принцип не е права. А каквото и да си говорим, за детето боли повече, отколкото небрежно отношение към теб самия. Тази баба вероятно не пренебрегва едната внучка за пръв път.

# 124
  • София
Бор_яна, ууу, ама не те е срам. Ето, ти не си моя свекърва, и пак ме дразниш Smile

# 125
Против делене съм, защото са ме делили, момиче  не гледало, парите след него са хвърлени през проозреца.Но все пак бе друго време.
Но има и друго - днес на един е повече ,утре на друг, нали не говорим  винаги отмерено на кантар. Че се сблъсквам и с това.
А дето спомена отчуждаване  , случва се и всеки си носи последиците.Но май всички се отчуждихме едни от други , не е като преди, далече, редки срещи, чужди хора.Макар  по кръв близки.
Куку, не мога да снимам, трябваше  като ги обрах , по близо кило едри розови, ще накарам сина да снима  следващия  път, без корени и листа., има снимки в нета на същите ,но не са мои.

Така изглеждаха половината ,другите са разни сортове,  и чери зрее  вече, чудя се как да суша.Ще снимаме, ще се моля, ако стане номера ми с молбата..

# 126
  • София
Майка ми казва пък, че "по онзи край" (откъдето са свекърите ми) - си държали на момичетата, нали ще се грижат за тях на старини. Но тя невинаги е обективна, та може да преувеличава.

# 127
Да, при мен беше другата причина, освен, че отношенията с майка ми се пренесоха и към мен, не ме искаше и защото съм момиче. Братовчедите ми са момчета и цялата любов беше към тях. Винаги купуваше шоколади на братовчедите ми, а на мен- не, "защото си момиче". Като даваше пари, даваше само на тях, те щели да станат най-великите футболисти, а от мен нищо нямало да стане. Минаха години, пораснахме с братовчедите ми. Единия й беше на гости един ден, тя паднала пред него и си счупила ръката, той я прескочил й и казал, че бърза. Отидох да й помогна въпреки всичко. Скоро пак се удари сериозно, кой пак тича, аз и ММ, тя тогава ми благодари, но аз й казах, че бих го направила и за непознат. Колко е интересна и съдбата, само аз успях с професията ми, а братовчедите ми ходят да берат плодове в чужбина, не че има лошо. И тя се хвали с успехите ми пред съседите... Но въпреки всичко, ако стане така че легне на легло, аз няма да я гледам, никаква не съм й.

# 128
Моля другарки, оплаквам се от свекървата Боряна, че ни показа такива хубави градински домати....само на картинка!

# 129
Темата е за оплакване.Приема се.Отивам да местя маркуча, че ги поливам.

# 130
Да, при мен беше другата причина, освен, че отношенията с майка ми се пренесоха и към мен, не ме искаше и защото съм момиче. Братовчедите ми са момчета и цялата любов беше към тях. Винаги купуваше шоколади на братовчедите ми, а на мен- не, "защото си момиче". Като даваше пари, даваше само на тях, те щели да станат най-великите футболисти, а от мен нищо нямало да стане. Минаха години, пораснахме с братовчедите ми. Единия й беше на гости един ден, тя паднала пред него и си счупила ръката, той я прескочил й и казал, че бърза. Отидох да й помогна въпреки всичко. Скоро пак се удари сериозно, кой пак тича, аз и ММ, тя тогава ми благодари, но аз й казах, че бих го направила и за непознат. Колко е интересна и съдбата, само аз успях с професията ми, а братовчедите ми ходят да берат плодове в чужбина, не че има лошо. И тя се хвали с успехите ми пред съседите... Но въпреки всичко, ако стане така че легне на легло, аз няма да я гледам, никаква не съм й.

Подобно 😀 Майката на баща ми не можеше да ме понася,не харесваше мама за снаха.Обожаваше другия си внук (от др и син), обаче,един ден беше дошъл на гости,на него даде 5 лв,на мен също(тогава бяха доста пари май) и после като си тръгна той от мен си поиска парите 😀😀😀 И това е само една случка…тя отдавна умря де но те спомените си остават.

# 131
Моята подари на щерката спален комплект като се роди. След време си го поиска, щото щяла да ходи на кръщене...

# 132
  • France
Боряна, възхищавам ти се. Знам колко работа е това.

# 133
Сепнах се.Да подариш и да си го вземеш надмина представите ми.Друго е  да не се хареса и да ти го върнат, няма сръдни, ако сте се разбрали, че може да го ползваш .Или да го подарят, изхвърлят.
Но ти да си го искаш обратно? Свекърва ми след доста години си поиска паричка на шапката на първото бебе, представа нямам къде  е, може да шапката по таваните ,може да е изгубена нейде и  не успях да я върна.
Та какво се чудя,  и  аз може да го направя някой ден, знае ли човек колко може да изкукурига.

# 134
Аз неслучайно казах, че е изумителна.

Общи условия

Активация на акаунт