Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!II

• 8 250
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
здрасти милички
Мики аз вчера изведох Боби по обед и го бях облякла с боди с къс ръкав,термочорапогащник,блуза с дълъг ръкав,жилетка,дънков подплатен гащеризон и дънково подплатено яке и ме беше страх да не настине Shockedзатова стигнахме само до езерото и скоропостижно се прибрахме .между другото на мен ми бе студено и двамата взехме по един оксилококцинум Embarassed

Е значи не съм най зле  Wink А като завали сняг какво ще правиме  newsm78
 Как му даваш оксилококцинум  newsm78

# 106
добро утро и от нас!
тази нощ беше много тежка откъм спане, с малчо от 4 до 5 се разнасяхме, и сега гледам като пияна.
Сега се търкаля в кошарата и само крещи. За гледането на детето досега не съм имала проблеми, но само майка ми и баща ми го гледат. Първо внуче им е и им е много кеф, преди го взимаха само събота и неделя, сега още от петък.
А за свекитата..... те не са го виждали още. Живеят в Испания и нямат намерение да се прибират скоро.
Да ви се оплача, взех му някакви български бодита и сега почна да се изрива от копчето на врътлето, направо ужас. Има и други с копчета, но досега не ми се е изривал никога, ще ги изхвърлям и ще купувам нови.
а за обличането, боди с дълъг ракав, пуловер, чорапогащник, дънки подплатени или по-дебели панталонки и дебело яке и шапка, постоянно му пипам ръцете и носа и ако ми се сторят студени бегом към вкъщи
лек ден на всички и приятни разходки

# 107
И ние вчера излизахме. Маги я облякох с боди с дълъг ръкав, ританки, едно поларено гащеризонче с яке и завита с одеяло. Но, като излязохме ми се стори егати жегата и й свалих якето и махнах одеялото и остана по гащеризон  Laughing Като се прибирахме към 6ч вече позахладня и я завих пак с одеяло, но якето така си остана.

# 108
Мики разтварям го (целия глобул)в малко вода и после го давам с тая джаджа от панадола дето всмуква.няма проблем да се дава на кърмачета-аз го давам като се притесня да не ни хване грип-профилактично-веднъж дневно а като беше болен и сутрин и вечер .

# 109
  • Русе
Незнам за времето в София, но тука е мъка  Cry Студено, мрачно и на всичкото отгоре вали  #Cussing out
Аз снощи пробвах да сложа Преси да спи в чувалчето  #Crazy Как спят вашите деца там?? То моето се обърна 5 пъти и се захлюпи баща и умря от смях, никога не спи по гръб явно няма се разберем  Shocked
Цяла нощ се буди през 2ч а сутринта вече толкова и се спеше и рев а аз  #Crazy...умори се и се предаде
За обличането и аз май се престаравам, но ме е страх да не я простудя  Embarassed
ЛЕк ден на всич ки   bouquet

# 110
здравейте и от мен !
за парка никой не пише -сутрин е студеничко затова в последните дни излизаме в ранния следобед към 14ч. седим на дървената бирария в горния край на парка при въртележките ако някой има желание там сме-  с количка на ТСМ (сигурно ще има и 2 близнака с нас)

обличам я с боди , памучна блуза и плътни панталони и яке , с чорапи и обувки.

трябва да отбележа , че сме спали до 9,30ч и двете като никога , но се намери кой да ни събуди  bash bash bash

# 111
  • София, център
Добреееее има желаещи за среща, много се радвам!!! Laughing

Аз пак я обличам като ...мишелинче! Ние сме по боди с дълъг ръкав, чорапки и отгоре космонавт! На всичкото отгоре сме с шапчица и количката е с чувал ( от вчера), разкопчавам чувала като грее слънце, и космонавто също го отварям като преценя!
Аз сега влизам да си взема душ, Мими спи (майче - трябва да видя )... имаме да ядем в 12 часа... и съм свободна след това....

# 112
Здравейте милички !
 Днес тук е влажно, но пък топло. Леко ръми, но ще го преживеем. Аз я обличам с яке, дебеличък панталон или дънки, чорапи 3/4 или чорапогащник , блуза полар или памук и боди или с къс или дълъг ръкав. Във Варна всичко зависи от силата на вятъра ,та преценяваме по това колко силно се люлеят дърветата Crazy
За взимането, не мога да се оплача. И двете баби си вземат, я по едно , я и двете внучета Peace Сега след операцията на татко мислех, че няма да иска майка да ги взема, ама то се оказа, че и двамата нямат търпение поне каката да им погостува.
ПОжелавам ви ден изпълнен с хубави емоции  bouquet

# 113
Здравейте и от нас с Елинка!
Днес й правих от кус-куса на ПЛазмон, но не й хареса много много...
А относно обличането, вчера беше с боди с дълъг ръкав, термо панталон, чорапогащник, обувки, поларена блузка и шушляково яке, но не много дебело.
И аз гледам уж да не я навличам, ама май си я обличам повечко
Приятна разходка на мамите в Южния парк!
Аз се подвизавам в Люлин Simple Smile

# 114
Привет и от нас!

Дано успеем да се организираме и дойде на разходка при вас с Констанс. То добре, че е тя, че иначе сме си зачислени перманентно около езерото в Дружба...

Я да питам от къде купувате продуктите на Плазмон?
Както и памперси Хъджис? В Метро са спрели да ги продават явно...

# 115
  • София, център
miki3 ще дойде да ме вземе в 13 часа и тръгваме пеша към парка, значи към 13.40 сме там!
Айде да идвате всички... че са последни топли часове!

# 116
 Ох , и на мен ми е малко ? как да я обличам .Хем искам да я калявам , хем да не я простудя newsm78 Предните два дена я обличах с боди с дълъг ръкав,блузка и поларени панталонки със суичър и 3/4 чорапки и в резултат от вчера е със сополи - ужас!!! Предната вечер неможа да спи горкичката от запушено носле , а снощи след цял ден капане на физиол.разтвор поспа по-спокойно. И незнам , уж беше слънчево тук и много приятно в Морската , дали по пътя до там или в къщи се простуди? Да ви питам колко градуса подържате долу-горе у вас ? Защото в къщи е все още 19-20 градуса и не включвахме нищо , дори и като я къпем и май от това се простуди. А пък винаги са й топли ръчичките , дори  и навън , когато моите са ледени!
 Иначе тя спи до към 7,30-8,00 , като вечер заспива към 20-20,30 .През деня поспива към 10,00 за по половин -един час и после след обед към 14,00- 15,00 часа за по час-час и половина.
 Тук днес е егати  времето - мъгла , вали - само за стоене в къщи и за спане  Hug

# 117
Я да питам от къде купувате продуктите на Плазмон?
Аз лично ги намирам в Хит и Билла/не че съм давала, но съм купила/, но ги има и в повечето специализирани детски магазини.

# 118
  • Варна
Здравейте!
Като говорите за оставяне на децата при някого да ви кажа какво стана днес. Понеже във Варна цял ден валя, се обадих на Ели да заведа Преслав у тях, докато отида да му взема кухнята. Забавих се някъде около 15-тина минути. Още като отварям вратата на входа, чувам Преслав и Катя да реват в един глас. Тичам по стълбите, влизам и виждам Ели, гушнала мойто диване с отчаян поглед, а Катя в паяка и реват със сълзи и сополи и двамата. Joy Преслав ревнал за мен, а Катя като чула, че той реве, ревнала и тя.  hahaha Той като спирал и тя спирала.  Joy Да се смееш ли, да плачеш ли.
Иначе аз го оставям на майка ми и свекито по-рядко за по няколко часа, но без преспиване другаде. А вечер сме излизали не повече от 3 пъти, след като го приспим, а свеки спи при него, докато се върнем. Все се каним да отидем някъде без него, но сърце не ми дава. Sad Веднъж го оставихме те да го приспят. Като се върнахме ми казаха, че плакал ,плакал и заспал. На мен ми стана супер криво и казах, че повече няма да го оставям в пристъп на умиление.  Embarassed Те ми се разсърдиха, всички викнаха срещу мен, какво толкова е станало и т.н. Та от тогава не съм го оставяла, мисля някоя вечер на майка ми да го оставя, но тя много работи и ми е жал, че ще и разваля почивката. Та за сега си спи само при нас. Sad Живот и здраве като се роди другото, ще е по-различно. Crazy

# 119
здравейте, мами! аз вече оздравях и съм на линия. Слава Богу, никой друг не се разболя, значи е било настинка. В това време наистина е трудно да се прецени как да обличаме бебоците, защото ако сме на слънце, е страшно топло, но застанем ли на сянка, изведнъж става студено, а пък като залезе слънцето, тогва си е баш студено. Аз затова вече нося дебелото одеало  и ту я завивам, ту я отвивам. Иначе я обличам с боди с къс ръкав, отгоре плътна блуза с дълъг ръкав и яке, а на краката поларени панталонки или подплатени джинси, с термо чорапи. Но винаги разчитам на одеалото. А вкъщи температурата е 19 градуса и не пускаме отопление, мисля, че е напълно подходяща, за сън особено.
Аз също почти не съм оставяла Пресияна, толкова е свикнала с мен, че като изчезна някъде и изпада в див рев. Много ми хареса подхода на Мики, но проблема е и, че почти няма на кого да я оставям.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт