Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!II

• 8 222
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова тема и от мен!

Нали знаете онази приказка: " Ако искаш да имаш деца , трябва да си готов сърцето ти да живее извън тялото ти"

Не я знаех, но е страхотна, жестоко ме разчувства!

Аз в предишната пералня имах комбинирана сушилня, вадеше дрехите адски намачкани, въртеше по 100 часа за две тениски, щото то не може голямо количество дрехи, цялата къща ставаше в пара и въобще не я ползвах. В момента простирам в детската, пък мисля евентуално да закачим лира в банята, на която да слагам нощем дрехите Peaceиначе и аз пускам минимум по 4 перални в седмица.

Адиланд, само веднъж са ни взимали кръв за редовните изследвания в 6 месец.

# 16
здрасти милички Hug

Тася страхотна темичка-благодаря,че се грижиш Heart Eyes
Герчо и аз се преместих в детската и ми е приятно да си спинкам с Бобчо,не ми дава сърце да го оставя сам а и той не спи спокойно ,тъй че ще съм при него докато не почуствам ,че и двамата с него сме готови .това положение не се харесва на мъжа ми,но Бобчо ми е по важен.
Pile, eli101-много хубави тия бебочета-пупу,чудесни снимки Hug

# 17
Ееееееее, написах ебати фермана и се скапа връзката и всичко замина.
Значи за сушилните - не трябваше много време да се навивам  Laughing Обаче има проблем - говорих с една продавачка и ми обясниха че има 2 чешита - единия на въздуховод, другия на конденз. Проблема е че мястото, което направих за нея е в банята на мястото на комина, които съборих - тоест единствения вариант е да пробия дупка в тавана и с мека връзка да отвеждам парата нагоре, което ще е супер грозно на фона на новата ми прекрасна баня  newsm78. Тези, които били на конденз били по-хубави ама имали много електроника и не били подходящи за мокри помещения. Вие какви имате? Чудя се дали да взема на конденс и да чакам да видя дали ще даде фира или да прецакам дизайна на банята, макар, че като бутна сушилня там то така или иначе ще прецакаме дизайна та все тая май...
Адиланд, само веднъж се взема кръв
Констанс, ние правихме опити за бебе 2 години и половина и съм дала една кола пари за тестове. Цирка е, че в момента в който съм забременяла тестовете ми отчетаха овулация 4 дни след като за последен път бяхме правили секс, а по време на тъпата овулация пътувах и нищо. Та.. или теста е грешщен или 1 сперматозоидче е оцеляло 4 дни за да ми стане син  Joy, което противоречи малко на всичко, което съм чела по темата  hahaha. Тоест не се шашкай - ще стане ама няма да е тогава, когато искаш. Казват, че колкото по-силно искаш едно нещо толкова повече се отдалечава мига, в който го получиш и толкова по-щастлива се чувстваш след като го получиш - при мен беше така.... Стискам ти палци и успех! Но не го превръщай в самоцел, защото ще си отровиш живота - ако искаш мога да ти пиша 100 страници писмо по темата...

# 18
аз пак блея, ще го копна от старата тема
здравейте и от нас.
Констанс, спокойно ще стане не се притеснявай. сигурно всички ти говорят така, но това е божа работа, когато стане тогава.
Дейзи честита шестица.
Герчо дано Иван не се разболее.
сега за бебо: попарата я плюе, като че ли оторова му давам, ужас направо, трети ден ми я отказва, повече няма да давам. а и май ще трябва да си сменяме режима на 4 хранения, нещо само се върти и разсейва като го храня, май не огладнява, така беше и преди да минеме на 5 хранения.
Благовест в неделя ще го кръщаваме и вчера ходихме с кумата да му купуваме дрехи, в Фокс бебе в МОЛа, много хубави дрешки има, които не е ходил му ги препоръчвам, а цените не са много високи.
сега спи бебо и като се събуди ще излизаме, май се очертава хубав ден.
лек ден на всички

# 19
Здравейте в новата темичка  Hug

Тази нощ беше кошмарна  Confused Тия зъби ще ни уморят значи. Тази нощ 3 пъти съм я мазала и съм й разтривала венците с Калгел , а то нали не трябва повече от 6 пъти на денонощие. Така че за днес остават още 3. Като я намажа и моментално спира да плаче. Милото, сигурно не му е леко.... Поръчах на една приятелка в Англия да ми прати Бонжела - било възможно най ефикасното нещо при зъбоникнене. Пък да видим де  Praynig

Ger4o, аз още не съм отделила Кристина в друга стая. Прекалено често се буди нощем все още, за да мога да си позволя да се разхождам по 100 пъти на нощ до друга стая. А и все още не сме обзавели детската, та ще трябва да почакаме. Другата година (през пролетта) мисля да се прехвърлим двечките в детската и постепенно да я оставя сама, когато реша, че е готова. Не знам дали ще стане така, както съм го намислила, ама ще видим.

Бисквитената каша на Слънчо е страхотна. Много е вкусна. Дори се замислих дали да си направя и за мен една порция. Криси си изяде към 150мл без да се замисли. Днес мисля да я пробвам дали ще пие зеленчуков бульон преди пюрето наобед.

# 20
и на нас са ни взимали само веднъж кръв за изследвания, урина пробвах да взема няколко пъти и не се получи, докторката каза, че може и на 1 год урина и аз нещо се замотах съвсем.
Бебо си спи при нас, то с това ставане по 5 пъти на нощ, остава и да ходя в друга стая и ще трябва да спя в коридора Joy Joy
Пералнята ми се счупи newsm45
сега мъжо я закара на сервиз, незнам какво ще правя, ако се забави ремонта

# 21
аз бях чувала че сушилните много захабяват и мачкат дрехите но това сега разбрах че явно се отнася за пералня и сушилня заедно ,но тъй като имаме сравнително нова пералня сега като се зачетох май и аз се навих за коледен подарък.

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 18:01 от miki3

# 22
  • София, център
Ger4o нашата е с кондензатор и при нас по причини като твоите - след ремонта вдигнахме комина и затворихме едно прозорче към тоалетната, така че няма накъде да излиза тоя отводител на парата!
Да има влага и топлина, но аз оставям отворена вратата на банята и така цялата топлина ми топли антрето и кухнята... далавера... и ухае страхотно! Намам мухъл или нещо подобно Naughty!

# 23
Привет и от нас! HugАз май цяла тема вече пропуснах...
И при нас тези дни имаше неприятности-падане от спалнята/всичко стана за секунди,аз бях в стаята,но не успях да я хвана,поне видях,че не се удари сериозно,но здравата се стресна милото:(много плака....и аз плаках с нея.Освен това преди 2 седмици имахме гостенче,което след това се обринало...та сега и аз като Герчо чакам варицелата да ни споходи.Вчера бяхме на консултация и педито отложи противохепатитната ваксина по този повод/ще чакаме да минат 21 дни от контакта/...ние и без друго я почнахме с месец закъснение...сега съвсем ще закъснеем,а кога ще правим противоменингитната-не ми е ясно.На всичкото отгоре педито не хареса резултата от урината на Яна,има единични бактерии,1-2 еритроцита и 1-2 левкоцита.Може да е замърсено шишето,но може и друго да е,та сега ще повтарям изследването...т.е. ще се мъчим пак с вземането на урина.
Иначе...още нямаме нито един зъб,въведох глутен с бисквитената каша Нестле,попара още не съм давала.
Хайде слънчев ден от нас. Hug

# 24
Здравейте!
И ние сме давали кръв само веднъж досега
А и аз пропуснах предната тема, сега ще чета
И да ву кажа съм сериозно затруднена да избера космонафт, неми харесва нищо. Дайте идея за някой магазин. Във Фокса ходих, но нямаше. Гледах на Aziz,  комплекта е 70лв и е супер натруфен...
иначе Елина прояде попарата, даже и с три сухара днес си я изяде.
 Hug Hug Hug
Поздрави

# 25
един тъп въпрос Embarassed Embarassed Embarassed
-можели според вас ако все някога се наканя да сготвя на малчо Embarassed Embarassed Embarassedда разпределя сготвеното в използвани бурканчета от пюре(моите са на хип и мисля добре се затварят newsm78)и така да ги сложа в замразителя newsm78или стъклото може да се пукне newsm78 Embarassed newsm78

# 26
Аз да си се похваля, че направих пюрета на Маги от карфиол, броколи и тиква с ябълки, и станаха много добре   chef Карфиола и броколито ги замразих във формички за лед, защото Маги не ги обича в голями количества в пюрето.

-можели според вас ако все някога се наканя да сготвя на малчо Embarassed Embarassed Embarassedда разпределя сготвеното в използвани бурканчета от пюре(моите са на хип и мисля добре се затварят newsm78)и така да ги сложа в замразителя newsm78или стъклото може да се пукне newsm78 Embarassed newsm78

Прасенце, няма никакъв проблем да сложиш във фризера всяко едно бурканче, дори да не е на Хип. Аз така си замразявам всички пюрета.

# 27
  • София
а моето диване не яде нищо, сготвено от мен  Sad Най-много 3-4 лъжички да успея да я излъжа и после затваря устата  Sick Явно не ставам за   chef ( то у нас и без това половинката готви  bowuu )

# 28

Може, аз така правя на Вики пюрета - по 10 - 15 бурканчета и после само вадя от фризера и давам. Обикновено правя зеленчукови пюрета. Тези с месо нещо не мога да ги пасирам, а като са по-едри и тя се дави и неиска да яде.

Един въпрос и от мен - Взела съм сухари на Елит, 1 или 2 в попарата? Тя сега яде по едно бурканче пюре 180 г. Това значи ли че трябва да направя и толкова попара? Мисля от другата седмица да пробвам да й дам. Вие какво друго давате на закуска освен попара?

# 29
 Да се оплача, че пак преустановяваме захранването. Али има слуз в изпражненията и спираме лука, доматите и АМ за 4-5 дни, за да видим дали ще се повлияе. Ако се оправи после пак ще ги въвеждам за по 3 дни и продължаваме, а ако не-то ще видим. Първо да се оправи и тогава ще въвеждам нещо ново. По тази причина майка ми каза, че ще съм я захранила feeding с всичко / ако така продължи / до към края на петата годинка smile3532.

Общи условия

Активация на акаунт