))Хайде, усмихни се! С теб сме!
Поне точно на 7м беше с такива мерки
Аз също мисля, че хапва добре, а и педиатърката казва че си е добре, така че 
Много е смешна. Като й се завие свят, минава само към подрусване. Абе голяма танцьорка ми е 

. Но мисля, че днес ще пробие и четвъртот, ще видим.
120-150мгр мляко какво са???? 
. Може да е настинала или пък е пила повече вода от необходимото. Най - добре да ти я прегледат и да те успокоят докитата.
Цяла втора темичка сте започнали..наистина има много неща, които могат да се разкажат за малките ни дребчовци, ама пусто свободно време не остава 

120-150мгр мляко какво са???? 
А за бибата, най-добре си вземи от тези с трите позиции, много са удобни. Аз вече и млякото го давам с такъв и то на позиция 3.
Криси се буди само веднъж в 2.30 и после чак в 5.30 за ядене. Абе преди това, към 23.00 се събуди с рев (явно нещо беше сънувала) - ама спи и реве
В Хит вече май няма нещо, което да го нямаме или поне да имаме подобно такова. Е, нямам предвид големите играчки де.

, след като го нахраних аз, и отказа повече (аз никога не го насилвам) майка ми грабна паничката и каза "детето е гладно!" след което 10 минути пя с цяло гърло и се прави на маймуна, докато не напъха всичко в устата му
едвам издържах, но я оставих да видя до къде ще стигне за да се накарам порядъчно.
А за бибата, най-добре си вземи от тези с трите позиции, много са удобни. Аз вече и млякото го давам с такъв и то на позиция 3.
.Като минат 3 часа - вече е гладна , а за 3часа и поливина е озверяла от глад.Поради тази причина и давам кашата вечер , за да изкара поне до 6 ч . 
защото Бобчо ме вдига в 5 
а и наистина ние с него неможем изобщо да се видим и усещам ,че съм почнала да се дразня за най дребни неща и сякаш отношението ми към мъжа ми се е променило след раждането
.искам като му оставя малчо той да се грижи за него като мен а той го оставя примерно сам в столчето за хранене,като маха масичката без да го е вързал с колана от което аз меко казано издивявам
и доста подобни"смели" подходи към детето прилага
а аз усещам че съм луда майка стръвница но немога да се владея