Обсъждане на имотни обяви-23

• 46 061
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Съгласна с DayInMay. Само не взимате в Малинова долина - там ще е новият Припят - строят се евтини маломерки и се взимат с инвестиционна цел,като самият бъдещ квартал не блести с нищо, най-големите плюсове са му,че е близо до Студентски град и до Околовръстното.
Разбира се, дяволът е в детайла, например има една сграда на Ермитаж Класик, която е близо до НСА, на два асфалтирани булеварда  и двустайните са около 78-80к в начален етап. Там горе-долу става - има зеленина в НСА,  има пътища, строителят е добър. Имайте предвид,че бул. Проф д-р Иван Странски ще се разширява към Дървеница и ще свързва Симеоновско и бул. Св.Климент Охридски,т.е. трафика към Младост.

# 61
Май повече клоня към Овча купел, заради метрото. Не мисля да го двама под наем, а да си го ползвам като ходя в София. Исках нещо в планината- Драгалевци , Бояна например, ама ми е трудно с транспорта. Не съм свикнала да карам в София.

# 62
  • София
Здравейте... отново.
Решихме да сменим квартала за търсене и попаднахме на един друг строеж, като сме харесали 2 апартамента:
Скрит текст:
-2/7 етаж
-6/7 етаж(този със скосението)

Какво ви е мнението, защото се колебаем за широчината в хол+кухня? и това, че на един от апартаментите терасата е към спалните.
Като не ни се иска да имаме скосяване, защото не сме запознати, ако при евентуален теч по какъв начин седи ремонтирането и дали трябва съгласие от другите живущи и т.н.
Скрит текст:
Зависи от приоритетите и финансовите средства, които можете да отделите.
Когато купувахме ние, най-важно ни беше местоположението и цената, за да ходят децата сами от и до училище и школи.
Затова направихме компромис с маломерни спални, за да са две на брой, при цена на тристайния, който купихме,  като на стандартен двустаен. Но с проектиране от дизайнер нещата се получиха така както ги исках и ни устройват. Спалнята от 12 кв.м. е с две легла и гардероб между тях и надстройка над тях, две бюра също с надстройка за книги. И вече една година се ползват от две 11 годишни ученички.
Другата спалня от 9,5 кв.м. е с гардероб, малко бюро и надстройка и ракла под нея.
Обзавеждането го прави майстор по поръчка. Ами доволна съм.
Може ли снимки на детската. Аз се чудя в 16м2 как да побера 2 легла и бюра и не го измислям, а някой е успял в 12? Или има нещо двуетажно?
Ето две снимки, не намирам повече на телефона:
Скрит текст:

По тази схема се ръководех:
Скрит текст:
Ето го проекта с размерите:
Скрит текст:

Ехее, много благодаря ❤️

# 63
Колко често идвате до София и за колко дълго?
Май повече клоня към Овча купел, заради метрото. Не мисля да го двама под наем, а да си го ползвам като ходя в София. Исках нещо в планината- Драгалевци , Бояна например, ама ми е трудно с транспорта. Не съм свикнала да карам в София.

# 64
5-6 пъти в годината. За по седмица . Но ако си взема жилище ще мога да оставам и за по 20 дена

# 65
От колко време си така и защо се реши сега на тази стъпка?

# 66
Някой тук търсеше в Кръстова  вада да има избор ето директно от инвеститор https://green-city.bg/?adv_id=13623&gclid=CjwKCAjwz_WGBhA1Ei … P69xoCo2UQAvD_BwE

# 67
Някой тук търсеше в Кръстова  вада да има избор ето директно от инвеститор https://green-city.bg/?adv_id=13623&gclid=CjwKCAjwz_WGBhA1Ei … P69xoCo2UQAvD_BwE
Строителите много са се постарали , но изхода от района е гаден, а пешеходно е без тротоари.

# 68
Здравейте,

Моля за мнения по тази обява?

https://www.bulgarianproperties.com/Apartments_(various_types)_i … ale_in_Sofia.html

Благодаря предварително!

# 69
  • София
Не е точно имотна обява, но  кой от двата апартамента бихте избрали? В една сграда са, не коментираме цена, квартал и изложение.
Този, с по малката квадратура е под по-големия. Притеснява ме, че част от него е под тераса.

Не мога да ги публикувам в скрит текст.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 18:23 от emy_emy

# 70
Ма те са еднакви?

# 71
  • София
Объркала съм снимките. Ще кориргирам.

# 72
Първия. Онази огромна тераса изисква много грижи и я плащаш като апартамент.  
Но всъщност никой от двата - тристаен само с едно санитарно помещение? И без мокро? Къде ще се пере? А и разположението не е супер.

# 73
Аз съм определено за втория: по-голям хол, плюс това този балкон би могъл евентуално да се усвои.

# 74
  • София
Първия. Онази огромна тераса изисква много грижи и я плащаш като апартамент.  Но тристаен само с едно санитарно помещение? И без мокро? Къде ще се пере?
Това се чудя и аз... и в двата случая в кухньохола, макар, че не съм привърженик.
Не знам как ще стане с усвояването... над нея няма друга тераса..

Общи условия

Активация на акаунт