Опитвам се да пратя картинка,ако иэлеэе е поэдрав эа
Александър,който става на 9 мес.Ако не иэлеэе нищо пак го поэдравявам малкият юнак
Аз уж чаках да ми се обадят да потвърдя поръчката, пък те направо ми го доставиха и ни изненадаха приятно днес
Незнам другите дечица дали вървят с него, ама Мони нещо е нестабилна и къде бута, къде бяга, пада... 
С две-три намазвания и няма помен от сухите, твърди бузки! Не съм очаквала такъв ефект...
денс пак спа 20 минути на обяд, сега заспа сигурно пак за около половин час, тва е. нали ги знаеш, че са малко по-емоционални нашите мъжленца, сигурно е от това. Алекс спи повече само ако навън вали 

Те са само с колана на колата, нямат собствени колани 
Алекс може да изглежда добре на снимките, но това е измама 
Заспива или на гърда или когато баща му го приспива си играе с него и миу целува ръчичките. На тати глезльото, той така го научи
[/color]
и скорошно пристигане в София ,не се сърди ще видиш,че ще свикнеш пак а и нали ще сте си заедно тримата това е най-важно

само се моля това да е последно преди прохождането на мъника

Та замислям яко скитосване,само обещавам на приятелки че ще се видим-е сега е момента.
Утре обаче ще водя бебката на преглед при алерголожката,и дано да слуша в колата.. 
писах писах и натиснах нещо и всичко замина в небитието 

пепи,аз не съм давала боза.Но мисля, че ако е прясна би могла да и даваш,ако си го намислила 
Мноооого щъкате с Даринката вие 
,защото ние и толкова май не спим.А дали е нормално това?На този риторичен въпрос немога или по точно няма да отговоря 
.Радвам се че помогнах,ако има нещо пак заповядай 
Имали ли сте такъв проблем,дайте идеи какво да езема да я мажа
Благодаря предварително 

, та само вечер имах възможност да ви чета!
През деня е яко екшън, не се спира дето викате, и рядко спи повече от 1 час, напоследък го спи наведнъж. 7of9, до дете си е ... в този зъбоникнещ период всичко можем да очакваме, пък и докторката днес ни каза, че може и да сънува и да преживява емициите от деня ...
.С вас сме и ви
силно и теб и Ванката.
!
! Кантарчета или опашати и хапещи, но и много ласкави скорпита, все сме хубави хора!
УСПЕХ!!!Много целувки на Ванюшката! 

А за пюрето онази вечер-беше си в норма,но ми се струва,че на Самуил не му се услади
и затова последва реакция.А иначе се поразрових за захласването и се оказа,че се случва сравнително често,предимно при момченцата и се израства с времето!Ами така ще е,сега с такива проблеми,после като последва пубертета... 

После като спинкаме пак ще се включа
Ние се разхождаме следобяд, а сутрин гледам да свърша някоя приоритетна задача.