Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 091
  • 291
  •   1
Отговори
# 135

Опитвам се да пратя картинка,ако иэлеэе е поэдрав эа
Александър,който става на 9 мес.Ако не иэлеэе нищо пак го поэдравявам малкият юнак Praynig

# 136
Стана това с картинката.Срам ме е да си приэная,но доста време не можех да се справя.Беэ помощта на ДЕС,не бих успяла. Дес,голямо благодаря.

Всъщност не поэдрав,а виртуален подарък эа Александър. Embarassed
sea woman,и аэ се раэхладих с почерпката.

# 137
Честит мини рожден ден на Александър!!! Нека радва своята мама като бъде здрав, весел, игрив и добричък! Целувки!
Днес май всички са по разходки! И ние въпреки, че сме болни също бяхме доста на вън!
Да ви се похваля и нашия уолкър пристигна Simple Smile Аз уж чаках да ми се обадят да потвърдя поръчката, пък те направо ми го доставиха и ни изненадаха приятно днес  Grinning Незнам другите дечица дали вървят с него, ама Мони нещо е нестабилна и къде бута, къде бяга, пада... ooooh!
Да похваля и кремчето на Клоран за суха кожа, което ми препоръчахте! Страхотно е!  newsm10 С две-три намазвания и няма помен от сухите, твърди бузки! Не съм очаквала такъв ефект...
За месото В книгата на Лиляна Трифонова четох че се редуват месно и зеленчуково пюре, а 1-2 пъти в седмицата риба. Така процедирам и аз. Ядем от кухня и единия ден взимам 2-ра група с месо, другия първа. Ядем и супичките.
Ами май това е от нас! Лека вечер на всички!

# 138
Честит 9-ти месец на адаша и на Вярка на патерица  bouquet
7of9 за спането - Алекс спи по около 10-11 часа през нощта, но през деня ooooh! денс пак спа 20 минути на обяд, сега заспа сигурно пак за около половин час, тва е. нали ги знаеш, че са малко по-емоционални нашите мъжленца, сигурно е от това. Алекс спи повече само ако навън вали Mr. Green Тогава и на мен ми се спи Wink
Gushanka колата ви застрахована ли е? защото аз мисля като купим столче просто да го включим в каското, че не виждам как ще го демонтираме, то не е като с кошница  Whistling
А за първия модел столчета, които си показала ми се струва, че още са ни големи newsm78 Те са само с колана на колата, нямат собствени колани Rolling Eyes
illindi4ka и аз давам по 2 пъти горе долу в седмицата, споко Peace
Diva orhideq провери в Марсел на Мария Луиза дали няма по-евтини на друга марка, защото днес като минавах оттам видях на витрината, че има изложени
Пеперудка, естествено, че няма да е стабилна Grinning Алекс може да изглежда добре на снимките, но това е измама Mr. Green Иначе примерно го слсгам в кошарата да се забавлява с топките на уокъра, още не е стабилен да го пускам с него да ходи, тамън като се скапе съвсем времето и като иска да ходи ще си има занимавка Peace
Лисана, точно се бях замислила за теб , къде се изгуби? Как вървят нещата с приспиването?
Аз не помня дали се похвалих,но ние вече не спим в кощницата Heart Eyes Заспива или на гърда или когато баща му го приспива си играе с него и миу целува ръчичките. На тати глезльото, той така го научи Mr. Green

# 139
  • София
Здравейте мами и сладки беборани HugЧестит мини 9 месечен  ден на Александър[/color]
Ама страхотно временце е тези дни ние не сме се спряли.Днес даже ходихме в една градинка близо до нас с люлки ама обезопасени ,е като го сложих моя юнак каква радост неописуема беше,че като ки тръгнахме и трябваше да слиза започна да се сърди.Иначе вече бърборим баба, мам,та и други негови си думички ,ама най-обича да бръмчи като се вози в количката.Засега сме си само с 8 зъба нееещо от 2 месеца не са ни излизали,ама като го гледам как се лигави май скоро пак ще се озъбим.Та в този ред  на мисли чеситто на всички озъбили се мушмороци.
niunia добре си ни дошла мила wavey и скорошно пристигане в София ,не се сърди ще видиш,че ще свикнеш пак а и нали ще сте си заедно тримата това е най-важно Peace Hug Heart Eyes
Ние пълзим непрекъснато немога да го стигна като хлебарка е ,а когато стигне до някакво опора и се изправя направо ,ако не ни слагаха гипс сигурно до 2 седмици ще проходим,но уви утре влизаме в болница... newsm45 smile3514само се моля това да е последно преди прохождането на мъника newsm17 newsm17 newsm17
Е това е от нас мили мами за сега ще се включа веднага щом ни изпишат.Много целувки и моля Ви прегърнете силно децата си и се помолете за нас всичко да мине успешно.

# 140
Ето ни и нас! wavey

Честито на всички малки и големи рожденници,които съм пропуснала да поздравя! Hug  bouquet

Я,ама аз се чудя защо толкова бързо ни напредва темичката,а то се напълнило с уокъри..! Mr. Green Да са им честити новите придобивки на малчовците!Как само повлякох крак.. Mr. Green
Наистина в това хубаво време и ние не се свъртаме много в къщи.Вчера изпратих мъж ми малко на почивка,че се е скапал от работа и единствената му отпуска беше когато се роди Дари. Mr. Green Ще се прави на риболовец на морето,а в знак на солидарност ми остави колата и картата.. Wink Та замислям яко скитосване,само обещавам на приятелки че ще се видим-е сега е момента. Sunglasses Утре обаче ще водя бебката на преглед при алерголожката,и дано да слуша в колата.. Rolling Eyes
pepi боза съм давала 2-3 пъти и много и хареса.Един приятел на мъжа ми има цех за боза и понякога ни носи прясна,много обичаме. Но да ти кажа редпочитам да и правя сокове.
niunia привет отново!
ilindi4ka месно пюре давам през ден(по принцип) но се случва да давам и по 2-3 дни,както и зеленчуково.
BON TONI силно ви стискам палци!Дано всичко да приключи скоро! Praynig

Айде отивам да погледам малко ББ да видя роди ли тая Светлана най сетне.. Rolling Eyes

# 141
ООхххх иде ми да се  bash tantrum писах писах и натиснах нещо и всичко замина в небитието
Малеее мнооого съм зле и с всеки изминал ден се влошавам Rolling Eyes
Ха сега добра вечер wavey
Честито на малък палавник Александър - весел,усмихнат и много,много здрав да бъде!Да го слушкат всички и той тях понякога!  love001
БОН ТОНИ,с вас сме мила!От сърце се моля Ваньо бързо да излезе от болницата и ангелчето му хранителче да бди над него и да изсипе цялата положителна енергия върху малкият юнак А че Ваньо ще е първото проходило януарче в това не се съмнявам,както казваш колко е пъргав Two Hearts
Честита нова придобивка на Монка  bouquetпепи,аз не съм давала боза.Но мисля, че ако е прясна би могла да и даваш,ако си го намислила Peace
Бодливче,привет отново Grinning Мноооого щъкате с Даринката вие Party
За спането по 8 часа в денонощието мога само да newsm45,защото ние и толкова май не спим.А дали е нормално това?На този риторичен въпрос немога или по точно няма да отговоря Mr. Green Само всеки ден си казвам дано да се поправят нещата скоро.
А за Диана на Орхидеята нямам думи.Браво на детето,мамо Орхидея само да си се оплакала от детето Laughing
Мммммм тъкмо чувам, че оназ Светлана от ББ родила момиченце Амбър.Какво мислите за нетипичните имена които напоследък много майки избират за децата си?Ако смятате, че съм офф топик не ми отговаряйте.Аз просто исках да отворим някаква дискусия Wink
Лилия,бравоооо smile3508.Радвам се че помогнах,ако има нещо пак заповядай Peace
Честита придобивка на Монка,много да се забавлява с уолкърчето!
Илиндичка,мисля че 2-3 пъти седмично е съвсем прилично да даваш месо - не сте изостанали.
Искам да ви питам нещо:Вяра има едни сухи участъци по кожата,лишеи и педито потвърди.Каза ни да ги мажем с някакво бебешко кремче.То това ясно, че с бебешко ама с какво по-точно newsm78 Имали ли сте такъв проблем,дайте идеи какво да езема да я мажа Thinking Благодаря предварително  bouquet
Имах много неща да кажа,не че казах малко Embarassed,ама даскалската ми кратуна вече не работи и май и се спи много и е мноооого уморена Tired
Ще кажа лека и мека на всички и дано утре пак да се радваме на слънчев и усмихнат ден newsm51

# 142
  • София
здравейте мами!
Тези дни съм обезкомпютъризирана Wink, та само вечер имах възможност да ви чета!
Набързо пиша и отивам да лягам, че нещо кръвното ми е паднало и ми се вие свят, много гадно.
За спането - Вики спи по 10-11 час нощем, като не вадя буденето й - на 3 пъти (без това до 12 ч.), то май нормално й се събира по 8 часа сън.  newsm78 През деня е яко екшън, не се спира дето викате, и рядко спи повече от 1 час, напоследък го спи наведнъж. 7of9, до дете си е ... в този зъбоникнещ период всичко можем да очакваме, пък и докторката днес ни каза, че може и да сънува и да преживява емициите от деня ...
За месото - мии, аз още не съм дала.  Embarassed Все се изкушавам с други яденета, и месото остава все за 'по-натам'. Въведох примерно коприва и кестени. Утре ще и правя десерт от кестени, тиква, круша/ябълка.
Да се отчетем от консултацията - тежи 8.400 кг (+400 г) и 70 см.
BON TONI, стискаме палци!
Тези дни ходехме в парка Заимов и стоим до късно навън - до 19 - 19.30 ч. Ама после докато се приберем така реве милата на задната седалка сама  Shocked и така ми 'гръмва' главата, та като вляза вкъщи съм гроги. Tired
Отивам да се пробвам да заспя бързо, че докато пишех 2 пъти се буди.

Последна редакция: ср, 25 окт 2006, 23:25 от galita

# 143
преди да вляза в банята да намина да ви нагледам  Mr. Green
BON_TONI това ще е последно да знаеш  Peace .С вас сме и ви   Hug силно и теб и Ванката.
Момичета,благодаря ви за отговорите.Аз за боза се сетих,защото Лъчко много си я долюбва и ако Стаска го види и тя ще иска.И аз ще и дам сигурно  Mr. Green,но исках да видя вие какво мислите.
Вече е ДИМИТРОВДЕН -така че - Честит имен ден на всички именници,включително и на мама Ди!Със здраве да си носят името  newsm51!
 Да пием по едно за тяхно здраве   
Лека и спяща нощ на всички-малки и големи  Hug

# 144
Честит празник на Мама Ди и всички прзануващи в този ден!Бъдете щастливи и обградени от нежност и красота в живота!

# 145
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!
Едвам ви изчетох! То бива писане, бива, ама това е нещо много! Май вярно е от Уолкърите - темата просто тича от страница, на страница, а на Бодливка да звемат процент да и дадат за отчетеният прираст в продажбите на тези приспособления! 

дес - честито малко слако христианче Вяра! Да ви е жива и здравичка и ангелчето, нейно хранителче никога да не я оставя! Да я нацелуваш от нас! Ама, тя малката кукла вече много неща знае, БРАВО на нея! И, наистина се развиват с часове малките сладурчета!

клео - честит рожден ден на татито на патерица! Да ти е жив и здрав, и да ви слуша с Алекс! От сърце му желая много късмет и нестихващо добро настроение!
Дано адашчето се поуспокои най-накрая, че и на теб да олекне малко!
От продуктите, които си изредила, още нищо не съм давала!
За столчето - нашето е ... да си призная честно съм забравила, но е до 18кг! после мисля, да вземем седалка!
А, за зодийте - айде сега пък ти ... да не го приема лично  Wink! Кантарчета или опашати и хапещи, но и много ласкави скорпита, все сме хубави хора!

Вили - миличка, просто си се справила страхотно! Браво, че си овладяла така бързо и адекватно положението!

Роси
- честита придобивка на Боянче! Ех, ама наистина са много сладки дечицата, като имат нещо ново за забавление! Човек, само да седи и да ги гледа!

Пеперудка
- миличка, ама и ти ли си тоз месец! Ех, че хубаво с толкоз много рожденници! Да си ни жива и здравичка, все така добре да изглежаща мама януарка и да си голяяяяма късметлийка! Лошото да те забрави! /на патерица, ама от сърце/ Слънчеви целувки ти пращам от сърце!
Малката Симонка-бонбонка бързо да се оправя и да я нагушкаш от нас!

пепи - ама, я си се оплаквай на воля! Хич, не се притеснявай, нали за това сме тук - да се изслушваме и помагаме! Аз за пореден път ще ти кажа, че си ни за пример! Знам, че не е леко, мила, но ще се справите! А, що се отнася до това, че има и други хора, които трябва да ги е еня, за дядото и всичко останало - ами ако е така, наистина е добре да се разберете! Не е редно само един да носи тежеста, като има и други роднини!
Благодаря за букетчето, но нямаше нужда!

sea woman - ама, супер са ти постингите! Винаги с дух! Благодарско за сладоледчето и честит ви девети месец!

aneta_al - честито зъбченце!

ilindi4ka - аз редувам един ден зеленчук, един ден зеленчук с месо. как само се е стреснало детето! Ужасно неприятно! Да не би нещо от яденето да го раздразнило и за това да е реагирал така! Но от каквото и да е, дано не се повтаря и докито да ви даде направление, че да си спокойна!

мишленце
- мила, не мога да помогна с подходяща жена, но от сърце ти желая, бързо да намерите свестен и съвестен заместник на въпросната госпожа!

вивка - ох, малката душичка, как е ревало само! Бързо да се оправя и да е пак веселичко и здравичко! Много ми стана мъчно! А, като казваш, че отново е заревал като си пипнала ушето, то какво се оказа - да не е възпалено нещо и самото ушенце?

niunia - честити зъбчета! А, за срещата - много ще се радвам да се запознаем!

Гушанка
- благодаря ти за сещанката, мила! като, чета Криско как обикаля, все едно чета за Алекс! И, той напоследък прави същото, а от днес е на тема изправяне - сядане! Ужасно е смешен, като започне да си отпууууска дупето и в последния момент се уплаши и пак се изправи ... и така безброй пъти! И, аз се чудя от къде я вади тая енергия! Просто не се спира!
Това с колата много неприятно, то не едно, не две ... ами цяла история си имате за набезите по
семейното превозно средство! Наистина ще е по-добре да си сваляте столчето.

7of9 - Борката май е включил на вълна бързо спане! Аз знам, че трябва да им се
събира сън, не помалко от 12ч на денонщие, като както винаги има и изключения, но чак пък, толкова малко ... Да не би заради зъбчетата да не спи?! А, може и наистина просто да е от емоционалната натовареност на малката главичка! Нали искат всичко да видят, пипнат, опознаят ... Дано е временно явление!

pepi - аз боза не давам и не мисля поне до годинка! Незнам защо, но съм предубедена, а и сутринта, точно една боза даваха по НТв, как стояла една година в хладилника и нищо и нямало - толкова била натъпкана с консерванти, че буквално била консервирана от тях!

Бон-Тони
- не съм сприрала да ви мисля, миличка и да се моля, след това посещение на ортопедията, с Ванюшката вече всичко да е наред! Целуваме ви и слни гушки за кураж и сили /знам, че за майчиното сърце е най-тежко/!

Бодливка - ей, мила, щом си моторизирана, защо не се метнете дружината и не ми дойдете на гости! Много ще се радвам да ви видя! Имате официална покана да знаете! И, да нагушкаш Дари от мен!

Галита - що, така с кръвното бе мацка? То, не че и аз не съм същата де, ама при мен си е постоянно явление! Айде, един силен и здрав сън и утре де си кукуряк! И, да знаеш, че не съм те забравила!

Ле-ле ... то не ферман, а направо ферманище стана, ама като не съм писала отдавна, така е!
Сега да се отчетем и ние! Днес бяхме на консултация! Алекс за един месец е наддал цели 700гр и е пораснал с един сантиметър! Иначе сме добре и не се спираме! Просто главата още от сега ме боли, като знам какво ме чака, от тук нататък! Не 45кг, а незнам колко ще стана с това пъргаво дете, ама да ми е живо и здраво, пък всичко ще преживея!

То и мойто мъжле имаше РД, но аз докът ви почерпя, то изгуби давност, така че го споменавам, само за протокола!

Е, аз докато изчета и изпиша всичко, то станало Димитровден, та да използвам да честитя именния ден на всички именяци и именячки! Със здраве да си носят името!
Айде, стига толкоз от мен, че цяла страница запълних!
Целувки на всички и лека нощ!

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 09:14 от lika

# 146
  • Madrid
Добра вечер!
Лика,ти да не си скорпионче?Кога имаш рожден ден?
Бон Тони, Praynig Praynig PraynigУСПЕХ!!!Много целувки на Ванюшката! Hug
Бодливка,приятни разходки,възползвай се пълноценно от предоставената възможност! Peace
Дес,за сухите участъци Пеперудка писа,че е много доволна от Колоран-кремче!
Благодаря на всички за отговорите! HugА за пюрето онази вечер-беше си в норма,но ми се струва,че на Самуил не му се услади Sick и затова последва реакция.А иначе се поразрових за захласването и се оказа,че се случва сравнително често,предимно при момченцата и се израства с времето!Ами така ще е,сега с такива проблеми,после като последва пубертета... ooooh!
Добре милички,лека нощ! Hug Hug
щях да пропуснаЧестит празник!!!Здраве и любов за всички празнуващи!

# 147
Дес,за сухите участъци Пеперудка писа,че е много доволна от Колоран-кремче!
Даа,да знам обаче тя говореше че са по личицето на Мони тези грапавинки,а нашите са по тялото и предимно по гръбчето Thinking
Лика,добре си се завърнала Hug
Ние изчезваме на разходка,днес съм си в къщи PartyПосле като спинкаме пак ще се включа Grinning

# 148
Привет!

И днес се очертава разкошно време! Grinning Ние се разхождаме следобяд, а сутрин гледам да свърша някоя приоритетна задача.
Пеперудка, радвам се , че сте харесали кремчето. Клоран имат и  хубаво хидратиращо мляко за масаж. Дес, ако искаш пробвай.
За спането и аз знам, че на тази възраст трябва да спят около 12-13 часа сумарно, но пак всичко е индивидуално . Емма спи около 8-9  часа през нощта и 1-2 през деня. За храненето - давам месо през ден-два, като тази седмица мисля да включа и риба.
Пепи, от къде тази енергия да се справяш с толкова много работа ? Браво! То вярно, че като се наложи човек се мобилизира.  За свекървите, аз нещо хич не съм ентусиазирана да оставям Емма на моята.  Тя рядко идва и  свикнах да сме си само тримата, и си ми харесва така.
galita, хубава ли е  Заимовата градинка? Все се каня за разнообразие да отскочим до там.
Клео, и аз съм везна. При две везни в семейството  връзката ви сигурно е много хармонична.
Иначе уолкърите се безкрайно  симпатични, но ние все още сме  на етап седим и бърборим! Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 10:57 от brambar4e

# 149
  • Варна
МОЙТО МЪЖ ДНЕС Е ИМЕНИК! Ха, да понадебелеете!!! Да ви е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт