Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 091
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Madrid
Анета ал,Самуил си смуче показалеца ПОСТОЯННО,което просто ме влудява за съжаление ConfusedПросто се надявам да спре на време,а не като брат ми-в 7 клас застана пред огледалото и заяви,че това е края! ShockedАко намериш вариант за отучване-моля сподели PraynigБях чела за някакво лекарство,на което не помня името,но май е това,за което говориш,та то се прилагало след годинката.Доста мами бяха споделили,че нямало ефект при тях,дано ние не сме в това число! WinkПусне търсачката и ще намериш теми за по-голяма сигурност. Peace
Пепи,аз попитах Laughing и аз съм в отбора! Mr. Green
Бон Тони,просто бъди силна,това е абсурдно!Стискам палци,мила и дано всичко да е успешно!Нямам думи!

# 166
Здравейте, мили януарски мами и честито на малките бебоци-мини рожденничета!

Отдавна не съм писала, защото 1/ много работа ми се събра напоследък; 2/ дори почти всеки понеделник ходя в офиса с Моника и 3/ карам шофьорски курс (най-после). Само в такива часове мога да почета, ако не съм заспала права #Crazy  Та попро4етох набързо по диагонал и рекох да драсна набързо 2 реда.

Първо, здравейте на новите момичета като Лилия, Мама Ди, Анета_Ал и другите (макар, че вече сигурно не са нови Laughing)! Дано сте по-редовни форумки от мен Grinning

Да кажа за последната ни консултация - 71 см, 8кг 250 г (+800 г). bowuu

Бон Тони, безумието е пълно Rolling Eyes, стискам палци всичко да е наред с дечко!

Клео, везните сте си хубави хора, спор няма  Wink имам си вкъщи един представител на таз порода (пу-пу)!
Те и скорпионите са свестни, ама като улегнат. Пеперудка, надявам се при вас всичко да е наред - и със Симона и с вас двамата ....

С везните на мен ми е по-лесно и да живея и просто да общувам, но то си е индивидуално ...

Лика, хубавец е Алекс Simple Smile

Бодливка, честито ви сиренце и лека полека, всичко ще се нареди. By the way, попаднах на обявата ти в продавалника за обувчиците - много са сладки! Чудех се дали стават за прохождане, но вкъщи?

Е, дотук ми стигнаха силичките в 3 ч. през нощта. Хайде, лека нощ от мен и до скоро

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 02:56 от malvina74

# 167
Здравейте, милички!

Аз нямам много време да чета и пиша, но това е положението:)

Бон Тони, кураж, мила.А нашите лекари са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бодливка, да папкате сиренце и да няма повече проблеми Даринка  Hug

Ние сме добре.Али още е с 2 зъба - няма нови за сега.Изправя се в креватчето и щъка насам натам из него.А като излезем навън няма спирка-то е "тичане", "скачане", гоним топките, галим другите деца и така.Бяхме на консултация-за последния месец нищо не е качила като килограми, а иначе е пораснала с 2 см.

Ами това е от нас.Поздрави на всички и весел ден  Hug

# 168
  • София
здравейте мами!
Нещо ме е хванала ужасна хрема (това ми е слабото място на мен), Tired дано и Вики не я прехване!  Praynig
За облекчаване на зъбоникненето, нашата педка ни предписа хомеопатични свещички - Vibyrcol, но каза, че на някои бебета им се зачеврвявало дупето. Споделете вашия опит с това 'Камомиле"? Как се взима? Има ли си номер?
За смученето на пръстите - на мен ми се струват малки за отучване, пък ако речат сами - браво!  Peace Моята приятелка имаше такъв проблем с нейната бебка и като навърши 1,5 год. (вече да съзнава много неща) й купи въпросния лак за нокти - да, такъв п/в гризене и детето като си лапнеше пръста и вика 'мамо, гучи' Simple Smile
Бон Тони, какво да ти кажа - мили родни картинки, просто!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не се ядосвай повече и успех в понеделник!  Peace Praynig
galita,и аэ като я воэя по тъмно плаче в колата,въпреки,че и включвам плафона да не е тъмно вътре.Преэ деня няма проблем,раэглежда си,говори си.
И ние така, но вечер не се търпи. Пускам радио 'Сигнал +' (когато мъжа ми не е с мен!) на 6 Wink Sunglasses и се правя на маймуна, но без особено дълготраен ефект.  Laughing Laughing Laughing
Ами на мен Заимовата градина много ми харесва - най-често ходя там (след нашия парк Гео мИлев, де). Купих на Вики наколенки и я пускам с един по-дебел панталон и с тях да лази по алеите, че се изнервя като седи повече в количката!  Peace
Ще бягам, че ме гонят!

# 169
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета със сладки бебчета!
Използвам момента докато Калоян спи да драсна няколко реда ,защото вчера два пъти писах фермани и той успяваше да ми ги изтрие, а време за трети нямах.Клавиатурата му е голяма страст  и вече успя да се сдобие с оригинална(т.е. не играчка) ,като смъкна моята от бюрото с такъв хъс ,че освен за игра за друго не става(е пък кво вече си имам нова Mr. Green).
sea woman, голямо момченце си отглеждаш!Да ти е жив и здрав и болестите да ви забравят!Мерси за почерпката!Как си след снощния празник, май реанимираш Joy?
дес , честито ви нови дрешки!Сега 5-крилен гардероб, а в пубертета и 10крилен не стига и пак няма какво да облече(милото ми Joy)
пеперудка, дано ви мине тази хрема ,че много се дразнят милите(Калоян и той пищи като реша да му изчистя нослето).При нас болките в ушичките бяха в резултат на продължителната хрема(мисля ,че ме беше попитала за АБ- пием Цек),нали са свързани -уши ,нос и гърло!За хармонията- мисля ,че след време ще се разбирате чудесно , любовта и детето ще надделеят над личните интереси и ината(поне при нас така стана).
ilindi4ka, "броиш" опашатите отровички Joy -е включвам се и аз!
Бон Тони , ще се  Praynig и стискаме палци!А за случая в болницата просто нямам думи, но май всичко можем да очакваме нали живеем в Бялгария!
БОДЛИВКА, дано всички алергии са зад гърбави и ти пожелавам скоро да се похвалиш с още хубави новини!
Ох, отивам че севастократора се събуди!

# 170
Ох, прибрахме се от консултация!
Казвам "ох" защото там е такъв истеричен рев, че направо не знам какво да правя. Още с преслушването започва да плаче, а на кантара и меренето вече е в истерия  ooooh! В резултат на което пак не можах да попитам за Хамомилата. Моля ви да кажете каква потенция и по колко и как се дава? Много ни мъчат тия зъби, отдолу са подути венците, гърлото още е леко зачервено и хремата си е още с нас  Sad От зъбоникненето им пада имунитета, а и както сме в такъв вирусо-грипов сезон..  ooooh!  HugМерки и теглилки няма да давам, защото предполагам не са точни. Аз си я тегля точно на месеца в къщи, гола и вярвам на това.
Отивам да посвърша малко работа докато зверчето спи, че после нищо не мога да пипна. Имам чувството, че с всеки изминал ден ставам по-заета около нея  Sad
Лек ден на всички!

# 171
  • София
Благодаря Ви мили мами за подкрепата HugБОДЛИВКА честито ви краве сирене.Скоро да папкате и мноог нови неща.Сигурна съм,че Дари е израстнала пустата алергия newsm17.
galita ние преди време по препоръка на позната педиатърка,която е привърженик на хомеопатичното лечение преди антибиотици ни изписа Камомиле 15тъй като ни бяха тръгнали наведнъж 2 зъба и имахме 3 дни температура.Ами свалихме я почти веднага и Ваньо се успокой.А иначе се мъчехме  с панадола сваля я ама после пак я дига.Та общо взето при нас помогна.В 80гр.вода сложих 10топченца от Камомиле 15 ама преди това ги стрих,че иначе не се разтварят.Само да ти кажа ,че имам чувството ,че Ваньо се превъзбуди от него като взе да крещи ,ама много сладък беше.Даже баща му се шегува от време на време пак да му дам hahaha Joy
Е това е засега от нас после пак ще се включа smile3541 newsm03

# 172
Сега изчетох няколко теми за Хамомилата... Ами то на всяко дете различна потенция и брой гранулки са изписани. Явно трябва хомеопат да каже... Имаме тука една ама аз така и не съм я водила. Хем съм за хомеопатията, хем пък отидем ли трябва да сме изцяло на нея, ще ни изпишат сума ти лекарства..Доста ми е объркано  ooooh!

# 173
Здравейте майчета и от нас, бебе Ники и мама Ира.Пиша за първи път при вас, съжалявам, че чак се включвам. EmbarassedВече ще съм по редовна. Hug

Ники е роден на 16.01, 4 и 100, 52 см; сега тежи 8 и 700, 75см.Имаме си 5 зъбчета вече, скоро и 6то ще избива.Общо взето много леко минава при нас зъбоникненето.Иначе още не пълзим кой знае колко, мързелче се очертава в това отношение Laughing, от няколко дни се опитва да се изправя, най-вече иска да подскача, ако някой го държи. Simple Smile

BON_TONI , съжалявам че минавате през този ад с детенце, за болницата нямам думи просто... незнам какво да кажа #Cussing out. Кураж, бъди много силна, всичко ще мине много добре!  bouquet

БОДЛИВКА, успешно въвеждане на другите храни! Hug

aneta_al , Ники си ползва палеца за чешалка от време на време, иначе не го смуче.Мисля си, че е още рано за отучване, по-вероятно е самоотучването. Simple Smile

Честито на всички именници с малко закъснение!И честито на минирожденниците!Да са ни живи и здрави!  bouquet

# 174
Благодаря за поздравите на всички!От кога го чакам този момент ако знаете..утре започвам с по мъничко сиренце пък да видим. Rolling Eyes

Бодливка,  Чудех се дали стават за прохождане, но вкъщи?
Не стават за съжаление,не са ортопедични.

VIVKA ха честита ти клавиатура!  Щом е такъв номера,пусни го Калоянски да повършее в колата,или около уредбата..примерно. Mr. Green
nenepugka при вас консултацията протича почти като при нас.Само че ние мрънкаме още при вида на слушалките,няма значение че педито не и ги слага студени.А на кантара щом е веднага се обръща и тръгва да си "ходи".. ooooh!

За хамомилата(ch 15) давала съм няколко дни два пъти по 3 гранулки в млякото,или само вечер по 4 гранулки.Имаше ефект при нас,но наистина е най-добре хомеопат да определи вида и дозировката,аз малко през глава действах но беше напечено положението,особено през ноща. Crazy Може би чая от лайка да върши подобна работа поне да успокои, но не съм се сетила да попитам педито.. Rolling Eyes

ira_ic добре дошла при нас!  bouquet

# 175
Здравейте народе!
Вие пак сте писали мнооого
Аз само минавъм да ви кажа един петъчен поздрав и отивам след малко да се подготвям за утрешното събитие.
BON_TONI стискам палци в понеделник всичко да мине успешно и без нерви  Heart Eyes
БОДЛИВКА айде да и е сладко сиренцето на Дари и безпроблемно вече!
ira_ic Добре си дошла сред нас!   bouquet
Ще ме извините пак нямам време за всички, ама какво да се прави. Такъв е животът!
Целувки на бебоците!

# 176
Здравейте леле колко много сте изписалиии #Crazy newsm78
Бодливка-браво мила дано вече въведете и другите храни без проблеми
Ние от скоро се изправяме самички от земята и се държиме  за шкафофе и маси ,кадето има нещо здраво виждам я ,че се опитва да прави стъпки сама #Crazy newsm78.Край до тука беше с мируването.Много ни вълниват на бати количките а тои не ни ги дава #Cussing out #2gunfire.Бяхме д нес на консълтация ние пък на колограми сме пораснали7.400 но на сантиметри пак сме 70 #Crazy newsm78 .Е това е от нас отиваме да се радваме на временцето  bouquet

# 177
Здравейте майчета!Мислите ли си вече за още едно детенце или засега ви стигат грижите  Laughing

# 178
  • Варна
Привет-мривет!

След снощното  Drunk, сутринта бях  #Silly, ама пък беше хубаво! Благодаря на всички, които поздравиха мен и празнуващата ми половинка!

aneta_al, ти как си , мила? Още си спомням вълненията ти след голямото събитие? Да не би да мислиш за братче на адаша?  stork-boy А защо не и  stork-girl?!  Wink

ira_icwelcome!

Телма, утре какво ще става? Пак не съм разбрала!  newsm78

Специално поздравявам малката Даринка-Мандаринка!!! Много се радвам, че започвате с разнообразието в храните! Сигурна съм, че всичко ще е наред и скоро Бодливка ще меси баничка на детето.   chef

Аууууу, като гледам така сме сред най-шишкавите май! Да ама сред толкова фини мацки моят младеж си тежи на мястото!

nenepygka, малееее, тя Симонка-Бонбонка репетирала арии, ти за какъв рев споменаваш?  4470

# 179
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
...Лика,ти да не си скорпионче?Кога имаш рожден ден?...
да, мила! и аз, като мъжлето ми! Другата седмица ще почерпя по случая!

клео
- ей, аз не на сериозно, мила! Сигурна съм, че симпатията ни е взаимна, а и като цяло аз също нямам нищо против кантарчетата, даже напротив - майка ми е везничка, а и още няколко приятелчета!

Ей, момичета, ама вие с пеперудка наистина сте едно към едно с датите ви на раждане и тези на мъжлетата ви!
То, като гледам доста двойки сме се заформили от една и съща зодия - клео, пеперудка, аз ... а имали други?
Айде и аз да си кажа - при нас определено не е най-хармонично съжителството! Като извадим опашките и се започва едно люто хапане взаимно, но пък като се обичаме, нямаме равни!
Като, гледам и много мами скорпионки има в темичката?!

sea woman
- ле-ле 11кг! С какво го храните адашчето! Ние сме едва 7850кг .. има да ви гоним! Пу-пу все така да расте малкия мъж! И, аз да питам - какво е общата на мъж ти с мачовете?

пеперудка
- благодаря ти за хубавите думи, мила!

Дес
- благодарско за поздравите за татито! И, честити придобивка на малката кукла! Със здраве да си ги носи! И, хича не се притеснявай, че не се изправя само детето - има време за всичко! Виж колко други неща знае. Алекс примерно освен да маха с ръчичка за чао и отвреме на време да преви боц, нищо друго няма в репертоара!

7of9 -
щом има вариант, така е най-добре за детето, а и за теб! Няма по-хубаво от това майката сама да даде, основите на възпитанието на детето си!
Пъзела погледнах от любопитство, но ... се въздържах да се пробвам, че токувиш съм си доубила и малкото свободно временце!

Бон Тони
- миличка, просто думи нямам да изразя възмущението си! Силно ви прегръщам за кураж и дано имате още малко силици да изтърпите и тази интервенция! В тази болница с течение на годините стават все по-зле и като материална база, и като отношение!

Бодливка
- айде, чакам ви, само дръннете едно ало, преди това за да съм наоколо! Много ще ми е драго да се видим! Много се радвам, че са ви разрешили сиренце! Дано Дари го приеме без реакция и да забарвите алергията! Моята педи също ми каза да пробвам, но аз нещо се ослушвам все още - страх си ме е, да си призная!

liliq - дано да е от зъбите!

malvina74 - ти наистина отдавна не си се мяркала, но се радвам, че пак си сред нас! И, вие много добре сте качили този месец! Успех с шофьорския курс и скоро да се похвалиш с взета книжка!

galita - това с наколенките много ми хареса! Я, сподели от къде ги взе, че с Алекс така ще ми е много по леко, а и на него определено страшно ще му хареса!

вивка - а, и ти си от опашатите а?!!! Значи колко станахме - аз, ти, илиндичка .. пропускам ли някого?

ira_ic  - добре дошла сред нас!

Айде до скоро, че свеки ми го връща! Малкия разбойник днес ме побърка и довечера сигурно с него ще си легна, че съм гроги!
Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт