Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 097
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мами как сте дават вече времето да се разваля #Crazyлошоо направо не ми се ще.По върпоса с цикъла на мен ми доиде на 4 тия месец и с 2 те деца но първите дни ми е с много силни болки ии почти всеки път е кръвоизлив Sick Sad Cry.За зодийте  мЪжо е козирог #Cussing outей хич не я обичам тза зодия,аз съм светата вода не напита ДЕВА Joy Blush Heart Eyes Mr. Green
ira_ic -ДОБРЕ ДОШЛА
За трето дете и дума да не ставааааа #Crazy #2gunfire #Cussing out и къща да имам и бавачки не .имам си вече три та не за трето а за 4 става дума Rolling Eyes Embarassed CrazyДИДКА-ПИТКА вече си ходи (обхожда )сама кревата и на мамаи тати дивана ,а как ме е страх да не падне на зад Sick.Кисело мляко не харесваме незнам защо?Айде лекинка и спокоина нощ на бебораните  bouquet  bouquet

# 196
Здравейте, момичета!

За уикенда присъствието е традиционно слабо. Wink Аз обаче не мога да не се възползвам от възможността да драсна няколко реда-бебето спи, а мъжа ми е на купон.   За което естествено утре ще ми се ревншира. Wink
Лика, комплименти и от мен! Hug Как хубаво ги редиш думите! И как успяваш да запомниш кой какво е писал!
Клео, аз съм родена на 10.10 и си харесвам зодията с изключение на това, че понякога прекалявам с колебанията. Иначе по отношение на противоположния пол  Лъвовте ми действат като магнит! Simple Smile Като гледам кога пишеш все се каня да те питам- ти кога спиш? и спиш ли изобщо? Wink
За второ дете на мен не ми се мисли още. Смятам следващата година по това време да дам Емма на ясла, после да поработя 2-3 години и чак тогава. В момента няма енергия за още едно дете, знам си лимите.
илиндичка, при мен три мецеца след раждането се получи нещо като кървене, по скоро зацапване, трая 2-3 дни и това беше. От тогава до сега нищо. Надявам се ,че е нормално.
А сега отивам да си налея чаша червено вино и да си го изпия на терасата в компанията на ...звездите! Simple Smile
Лека нощ!

# 197
  • София/Овча купел 2
Здравейте момичета.
Виждам,че коментирате зодиите.Ние сме козирози и двамата с мъжо и много ми се щеше и беба да е козле,ама с един ден се размина Mr. Green.Орхидейке,какво не ни харесваш на зодията не знам,толкова сме мили и добрички newsm03.Баща ми също е козирог,та като започнем празниците от 20.12.,чак следващата година до 02.01. не ставаме от масата cheers Drunk.
За децата стига да имам финансовата възможност,може и 3-4 да отгледам,но за съжаление нямаме такава.Живот и здраве ще се задоволим с 2 дечица Mr. Green.
Сега да се похвалим вече сме 71см и тежим цели 9кг newsm44,тези 70см ми се вижда тоооооооолкова далеко Crazy.
Целувки на всички  love001!

# 198
Добър вечер момичета Grinning.
То много празнуващи,много нещо Crazy така,че няма да изброявам поименно,честито на всички Hug.

kleo ами да не чуе дявол,приспиването и спането вървят чудесно от доста времещом не се оплаквам Laughing.Приспиваме се на дивана първо малко мляко,после напред-назад,нагоре-надолу,пак малко мляко и за 10-15мин. е готов Mr. Green.
Преди няколко дни бяхме на гости при Соня и пробвах да го приспя в кошницата,уж за по набързо,е като се разпя малкия човек,той направо ме надвикваше Joy.На 10тата минута се отказах и го приспах пак на дивана.Просто се убедих,че както го научиш детето,така ще бъде.Аз незнам от къде ми е дошла гениалната идея newsm78 да го приспивам в кошницата,но никога повече няма да повторя тази грешка Naughtyсъс следващите деца.Още не са ми минали мазолите,имам още 5 ooooh!.

БОДЛИВКА радвам се,че на Дари менюто вече ще и бъде по разнообразно.Дано нямате никакви алергии повече Peace.

7of9 има ли при вас чубрица или семе?И този Хамомил от Холандия ли го взе или от БГ?

brambar4e наздраве мила Laughing по добре със звездите,от колкото съвсем сама Wink

Като сте започнали с тези зодии,хайде и аз да се разпиша.Аз съм Козирог,а мъж ми Водолей.

niunia даже прекалено добрички по -някога  Laughing.
Лека нощ

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 09:39 от Лисана

# 199
Здравейте, момичета!

Клео, аз съм родена на 10.10 и си харесвам зодията с изключение на това, че понякога прекалявам с колебанията. Иначе по отношение на противоположния пол  Лъвовте ми действат като магнит! Simple Smile Като гледам кога пишеш все се каня да те питам- ти кога спиш? и спиш ли изобщо? Wink
Joy Heart Eyes Ами по принцип Алекс си ляга много късно, а след това ми е единственото свободно време, само за мен си и естествено форумствам Mr. Green Ей сега заминавам в кревата, защото не помня откога не съм си лягала преди 1.30 ooooh!
Nuinia - браво на Мимето, голяма мома станала Laughing
Лисана - пу, да не чуе дявола, добре се справяте значи Hug
междудругото, ако някоя от вас не знае Хамомила е латинското наименование на Лайка Peace

# 200
  • Варна
Здравейте!~~~~~~~ (малко морски вълни)

На фона на звука, произтичащ от пробиването на панелната конструкция с дрелка, сядам за 2 изречения, че после я успея, я не. Правят ни изолацията и се чудя как малкият принц успя да заспи. Браво на детето.

На обяд смятам да направя 1 малка разходка и между другото може и да гласувам.

Добре сме може да се каже. Нямам с какво особено да се похваля. Утре свеки ще дойде с мъжо си за 2 дни (не че се хваля с това, де).  hahaha
Вчера беше труден ден и още се чувствам изморена.  #Crazy

Нещо нямам муза. Затова приятен ден и дишайте чист въздух на въздух.  Joy

Апропо качих 2 снимки и аз в новия албум.

# 201
Хайде и аэ да се отчета,че ще иэполэваме последният хубав ден да отидем на пикник.[img][http://media.abv.bg/img.phtml?th=1&id=151523/img]Една скромна почерпка.
 newsm64Днес Бети става на 9месеца.

ira_ic welcome

Клео,какви 5лв.на месец Ясмина е 17лв.Така,че спиралата си эаслужава.

sea woman,това е супер,че слагате иэолация.Ще ви се дитне Т эимата в жилището.Каква е иэолацията,нали има американски какви ли не?

Отивам да приготвя посудите эа пикника,че нямам търпение.Днес е 1 от малкото свободни дни,эа да иэлеэем четиримата эаедно.До скоро.

# 202
Хайде и аэ да се отчета,че ще иэполэваме последният хубав ден да отидем на пикник.[img][http://media.abv.bg/img.phtml?th=1&id=151523/img]Една скромна почерпка.
 newsm64Днес Бети става на 9месеца.

ЧЕСТИТО ВИ 9 МЕСЕЧИЕ ДА РАСАТЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 203
Приветски и от мен newsm51
liliq,да ти е живо и здраво момиченцето!Да расте обградена от обич и красота!  love001
Мерси за почерпката и весело изкарване на пикника.После да разказваш.Всъщност що не качиш някоя снимка на Бетинка да се запознаем и с вас Wink?

sea woman,добре че си се сетила да ни пратиш малко полъх от вълничките,замириса на мореееееее  grinning039.Ха,честити ти гости и свеки да слушка и да погледа малко внуците,че мама да си почине smile3503
И аз мисля да  упражня правото си на глас и тази седмица,като се събуди Вяра ще отидем до там хем да се поразтъпчем.Оххх мечтая си за момента в който тя ще проходи и ще спра да я "изтезавам" в тази количко,в която упорито отказва да седи Mr. Green То не че като проходи много ще издържа на ход де,все ще има "мамо гуш" Smile ама друго си е.
Много хубавки снимки сте качили - Мими наистина е голяма кака вече и почти ходи май,а Александър много гладен бе - sea woman,ти да не си решила нова чанта да купуваш,че си дала тази да я хапва hahaha Joy Joy Joy

Ми няма друго какво да кажа засега...
Много целувки на всички и доскоро Two Hearts

# 204
 Здравейте и от нас!
Не знам дали изобщо си спомняте за нас,тъй като аз много рядко пиша Embarassed,но ви чета редовно Whistling
 Така младежът е 8,000кг и 73см.,пълзи и се изправя от 2-3дни.Прави здравей,боц и довиждане Laughing
Дес и ние не обичаме количката Mr. Greenпо удобно е на мама в ръцете.
Бодливка и аз съм фен на Фактор Страх-скоро ще го излъчват по Нова,дори течеше кастинг,този път участниците ще са българи.
 Приятен ден на всички мами и малки януарчета Hug
Ще се постарая да пиша по често,стига толкова,че момъка ме вика

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 14:21 от pepita78

# 205
За пореден път се убеждавам ,че аз пиша ли пишаааааааааа но никой не ми обръща внимание Cry Sad Shocked Rolling Eyes а и никой не забеляза ,че станахме и ние на 9 .Както и да е  мисля че тук си пишат и подкрепят само тез които се познават пък другите няма значение newsm12 smile3518

# 206
  • Варна
ОРХИДЕЙКЕ, ще те кастря!!! Не си права! Аз лично не познавам никой лично, но не мисля, че игнорирам мами, а и те мен!!!

Специално за теб и детенце!!!

# 207
здравейте и от мен.Както всеки ден,така и днес,денят си мина в готвене,чистене и децата естествено  Heart Eyes.Нашият татко и днес,а и вчера беше на работа и ние сме самички  Sad.,но както и да е  Whistling
Честит минирожден ден на 9-месечните  Бети на liliq и Диди на DIVA_ORHIDEQ !Да са ви живи и здрави и много послушни !!!
DIVA_ORHIDEQ и аз като sea woman ще те смъмря малко  Naughty .Никой не те игнорира,но аз поне не съм забелязала,че днес ставате на 9.А за кое не сме ти обърнали внимание newsm78.
sea woman   еее,и да не си се оплакала утре и други ден, шегувам се де   Naughty -бабата ще ти помага,а ако не иска  bash и ти да си почиваш,че иначе предполагам какво ти е.
Иначе и аз упражних правото си на вот и тази седмица,заедно със Стаска.
По-късно може пак да се включа,че Лъчко дава зор да ставам,та да седне той Whistling
 между другото къде сте всички  newsm78

# 208
Реших да се  вслушам в препоръката на Клео и да пиша по-често  Grinning

Честит мини-рожден ден на мъничетата  bouquet Много да са здрави и щастливи и да радват мамите и татковците си Simple Smile

Разгледах общото ни ново албумче и качих няколко снимчици ...

За количката и нежеланието да сме в нея - присъединявам се към Дес и Пепита78. То е мрънкане, то е съпротива - опъва си краката и ги стяга, аз да ми попречи да я сложа ... После се успокоява, но изведнъж като реши, че не й е удобно, започва да се извива с коремчето напред и се подпира на лакти ...

Забравих да кажа, че имаме 2 зъбчета от 15 октомври насам и чакаме трето. Ползвахме Калгел, но само веднъж, а това за лайката не го знаех newsm78

# 209
Орхидейче,моите искрени извинения,първо и второ - не си права за това, че тези които се познават само се поздравяват.Аз непознавам никого лично,обаче гледам да не пропускам мини празниче на никое детенце.Дидка вчера е станала на 9 месеца,а съботите не са от най-активните за писане дни та затова.Не вярвам някое от момичетата умишлено да е пропуснало да ви поздрави Hug
А сега от мен специално за Диди и Бети:

Aaaa и искам да отбележа с голяма радост, че в последният ти постинг няма нито една изпусната буква или такава която да е в повече Flowers Bouquet
И още нещо......ти кога ще черпиш,послучай мини празника на  малката стана на 9 месеца, че не разбрахме Joy Шегувам се разбира се,майтап да става  bouquet
Дано тези цветенца ти оправят настроението и не те карат повече да си мислиш такива работи:

pepi,и ти "добре си си починала" както виждам този уикенда Mr. Green - без тати да помага.....
Оххх аз чакам с нетърпение новият месец,нещо наникъде не върви Cry.Имам чувството ,че така са се закучили нещата, че няма изход.Добре че се разтоварвам с този форум и наистина забравям за проблемите,макар и за малко.
Гушкам ви всички и желая лека и спокойна нощ  love001

Общи условия

Активация на акаунт