Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 277
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Аз също се бях насочила към Цветков и едва ли не в последния момент хвърлих око на Чапанова. Правиха ми през юни офис хистероскопия и след това в реанимацията говорих с жена с пети аборт(не по желание, разбира се), която от сутринта беше в болницата, а беше видяла лекаря си (Цветков) съвсем за кратко. Опитваше се да направи медикаментозен аборт, защото вече не помня от колко седмици е носела мъртъв плод. Никоя от сестрите не й обръщаше внимание, даваха й различни насоки относно движение и прием на течности. Сподели ми, че от часове пита кога ще мине да я види Цветков и умираше от болки. Докато говорехме и ми показваше ехографски снимки Чапанова дойде при мен. Веднага се досети за какво става дума, изчака ни да си довършим изреченията, не каза нещо от рода "извинявам се, но трябва да говоря с пациента си как е минало хистерото", а обърна внимание на жената. Разпита я какво е станало, как се чувства, препоръча й какво да прави. Видях толкова човечност в нея в тоя момент, че ми се доплака от щастие, че съм й пациентка, и от болка, че другата страдаща жена няма такъв човек до себе си. В Надежда всичко е доста на бегом в сравнение с Щерев. Говоря за целия персонал. Още ми се насълзяват очите като се сетя за тая жена. Та ако ще ме претупва и баш доктора ми, мерси! Като са такива големи специалисти трябва да знаят, че цялото преживяване е и психически натоварващо, да не кажа сриващо. Освен ако не могат да гарантират 100% успеваемост от първия път, трябва да се държат нормално и да не забравят, че сме хора.

# 226
Аз също съм от доволните от Цветков, при мен следва плана и няма противоречия, но и няма много за мислене и за обясняване. Моето недоволство и разочарованието обаче е от организацията, отношението и подхода като цяло в тази уж реномирана клиника. Има много доволни от Персенска, важното е да ти пасне лекаря.

# 227
Когато писах по темата на имейла на Надежда във връзка с организацията получих изчерпателен отговор и разбрах че всеки лекар сам си отговаря за хаосът.
Извинявам се на пациенти на Цветков но разтягане на локуви никому не е нужно , а действие. При д-р Чапанова действие и грижа само съм видяла.
Аз също съм от доволните от Цветков, при мен следва плана и няма противоречия, но и няма много за мислене и за обясняване. Моето недоволство и разочарованието обаче е от организацията, отношението и подхода като цяло в тази уж реномирана клиника. Има много доволни от Персенска, важното е да ти пасне лекаря.

# 228
По време на моя медикаментозен аборт д-р Цветков дойде да провери как съм около 2 часа след поставянето на таблетките, след това дойде и да ме прегледа и доизчисти, преди да ме изпратят да си ходя. Докато траеше процеса, постоянно минаваше акушерка да ме проверява и успокоява. Това, разбира се, не изключва варианта в деня, който ти описваш да е бил прекалено натоварен и да се е забавил. Всички знаем какво е положението пред кабинетите.

# 229
Много е индувидуална връзката лекар - пациент. Аз съм от доволните пациенти на д-р Цветков, а при мен никога не е разтягал локуми... Вярно, че в началото нямах доверие в него и някак не ни се получаваше много комуникацията, но когато се отпуснах и му се доверих, работата потръгна и за него, и за мен. Дори се учудих, че ме познава по име (прави връзката име-лице-история), а не съм само поредният картон на бюрото му.

# 230
Радина, подкрепям те с две ръце и два крака! Чапанова за месец и малко направи толкова изследвания, колко в Щерев за година и половина не ни направиха, въпреки че аз упорито питах всеки път.

Мандария, наясно съм, че не си клатят краката. Както съм и ОК да чакам по-дълго пред кабинета за преглед, ако някоя пациентка е по-спешна от мен. Защото утре може да съм на нейното място. Погледно отстрани е лесно да влезем и на лекаря в положението. Но е кофти, ако сме в ситуация, като на тази жена. Не знам какво е станало с нея и кой кога е отишъл да я види, защото си тръгнах преди нея. Не, че исках, ако трябва да съм честна. Бях леко отпаднала и ми се лежеше, ама ме сръчкаха акушерките Grin Не искам да говоря против никого, все пак съм избрала и аз тази болница. Просто споделям какво съм видяла. Пак отбелязвам, че именно заради многото положителни мнения бях на косъм и аз да стана пациентка на Цветков.

# 231
Късметлия сте значи.
На момичето с мен в последствие се оказа че знае името но бърка жените. Та замалко Prp да отнесе Simple Smileв началото не беше такъв д-р Цветков. Сега е различно. Негови пациенти във фейса споделят че и мнение на д-р Стаменов оборва и т.н
Много е индувидуална връзката лекар - пациент. Аз съм от доволните пациенти на д-р Цветков, а при мен никога не е разтягал локуми... Вярно, че в началото нямах доверие в него и някак не ни се получаваше много комуникацията, но когато се отпуснах и му се доверих, работата потръгна и за него, и за мен. Дори се учудих, че ме познава по име (прави връзката име-лице-история), а не съм само поредният картон на бюрото му.

# 232
С Персенска и аз имах няколко ситуации и ми се искаше да я удуша. Казвала ми е, че съм тежък случай, че жени като мен с такава голяма аденомиоза почти няма забременели, че ми бил изчерпан яйчниковия резерв, при положение, че е 1,5, че съм особена, че съм стара (на 38 съм) и т.н. Все неща, които никой лекар досега не си е позволявал да ми каже. За аденомиозата добре ама другите неща...алоуу аз да не съм ти тука някой неодушевен предмет. Минала съм през Бургас, Плевен, Пловдив та сега при нея и кво да слушам колко тежък случай съм ли. Предпоследния път докато се обличах след прегледа отива при мъжа ми и казва, то такива жени като нея почти няма забременели. И все едно съм чумава ли кво. Моя мъж я пита какво да правим, да стискаме палци ли? Тя клати утвърдително глава. Предложи ми да пробвам на спонтанен цикъл. Още първият път от два Ф, една Я и тя некачествена. Почнах да се чудя за какво се хванах с този спонтанен цикъл като файда няма. Вчера бяхме при нея и и казахме, че според нас това няма смисъл. Да ми слага силна стимулация, че да изкараме повече Ф и съответно Я. Тя малко се обиди но в крайна сметка разбра какви и казваме. Искам резултат, ще си платим каквото трябва и казахме. Ще захвърля фонда(за последен път съм). Аз съм с аденомиоза и при мен трябват опити и опити, за да стане. Имам 4 трансфера до сега, така, че явно имам Я още. Вчера се видяха 5 антрални. Пуснахме хормони и ни каза да се върнем след два часа. През тези два часа мозъците ни щяха да експлодират. Бяхме решили според това, което каже сега да се откажем от Надежда, егати и отношението и всичко. Трябва сам да се буташ, да четеш ,главата ми ще гръмне. За две години изчетох толкова много и пак не намирам отговори, момичета. Върнахме се и тя каза вече спокойна и по добронамерена, че нейното проф.мнение, че трябва да продължа на спонтанен цикъл и че мога да се откажа когато искам. Попитах я, ако сега реша, че искам силна стимулация какво ще ми изпишете. тя каза, Фостимон 150 той за по-възрастни пациенти, аз Гонала бил за по-младички(В Пловдив с Гонал 150 имах 11 Ф и 9 годни Я). Добре казахме, ще опитаме още веднъж на спонтанен но ако пак няма Я или Е минаваме на стимулация. И така...Има и други неща но поста и без това стана ужасно дълъг. Момичета, ако до година нямате резултата или не чувствате, че се прави нещо за вас в една клиника бягайте, бягайте. Да опитат едно, да опитат друго, трето добре но ако тъпчете на едно място няма смисъл. Желая успех на всички! Имам приятелки, които вече са майки или са бременни, а други още обикалят отчаяни клиниките като мен. И нашето ще дойде! Вярвайте!

# 233
Потресаващо. Успех желая.
А при Цветков е обратното .
С 0.2 безкрайни ЕЦ . За 18 месеца 4 яйца без качество.
....
С Персенска и аз имах няколко ситуации и ми се искаше да я удуша. Казвала ми е, че съм тежък случай, че жени като мен с такава голяма аденомиоза почти няма забременели, че ми бил изчерпан яйчниковия резерв, при положение, че е 1,5, че съм особена, че съм стара (на 38 съм) и т.н. Все неща, които никой лекар досега не си е позволявал да ми каже. За аденомиозата добре ама другите неща...алоуу аз да не съм ти тука някой неодушевен предмет. Минала съм през Бургас, Плевен, Пловдив та сега при нея и кво да слушам колко тежък случай съм ли. Предпоследния път докато се обличах след прегледа отива при мъжа ми и казва, то такива жени като нея почти няма забременели. И все едно съм чумава ли кво. Моя мъж я пита какво да правим, да стискаме палци ли? Тя клати утвърдително глава. Предложи ми да пробвам на спонтанен цикъл. Още първият път от два Ф, една Я и тя некачествена. Почнах да се чудя за какво се хванах с този спонтанен цикъл като файда няма. Вчера бяхме при нея и и казахме, че според нас това няма смисъл. Да ми слага силна стимулация, че да изкараме повече Ф и съответно Я. Тя малко се обиди но в крайна сметка разбра какви и казваме. Искам резултат, ще си платим каквото трябва и казахме. Ще захвърля фонда(за последен път съм). Аз съм с аденомиоза и при мен трябват опити и опити, за да стане. Имам 4 трансфера до сега, така, че явно имам Я още. Вчера се видяха 5 антрални. Пуснахме хормони и ни каза да се върнем след два часа. През тези два часа мозъците ни щяха да експлодират. Бяхме решили според това, което каже сега да се откажем от Надежда, егати и отношението и всичко. Трябва сам да се буташ, да четеш ,главата ми ще гръмне. За две години изчетох толкова много и пак не намирам отговори, момичета. Върнахме се и тя каза вече спокойна и по добронамерена, че нейното проф.мнение, че трябва да продължа на спонтанен цикъл и че мога да се откажа когато искам. Попитах я, ако сега реша, че искам силна стимулация какво ще ми изпишете. тя каза, Фостимон 150 той за по-възрастни пациенти, аз Гонала бил за по-младички(В Пловдив с Гонал 150 имах 11 Ф и 9 годни Я). Добре казахме, ще опитаме още веднъж на спонтанен но ако пак няма Я или Е минаваме на стимулация. И така...Има и други неща но поста и без това стана ужасно дълъг. Момичета, ако до година нямате резултата или не чувствате, че се прави нещо за вас в една клиника бягайте, бягайте. Да опитат едно, да опитат друго, трето добре но ако тъпчете на едно място няма смисъл. Желая успех на всички! Имам приятелки, които вече са майки или са бременни, а други още обикалят отчаяни клиниките като мен. И нашето ще дойде! Вярвайте!

# 234
Късметлия сте значи.
На момичето с мен в последствие се оказа че знае името но бърка жените. Та замалко Prp да отнесе Simple Smileв началото не беше такъв д-р Цветков. Сега е различно. Негови пациенти във фейса споделят че и мнение на д-р Стаменов оборва и т.н

Може и да се е променил. Видях го за последен път м. Април, когато ми потвърди бременността. Разделихме се с най - добри чувства и ми каза да го държа в течение на развитието - ако имам проблеми, ако имам нужда от съвет и т.н. Слава Богу, до момента не се наложи. Наясно съм, че мнението ми вече не е меродавно, защото не съм негов пациент от няколко месеца.

# 235
Успех Simple Smile
Късметлия сте значи.

Може и да се е променил. Видях го за последен път м. Април, когато ми потвърди бременността. Разделихме се с най - добри чувства и ми каза да го държа в течение на развитието - ако имам проблеми, ако имам нужда от съвет и т.н. Слава Богу, до момента не се наложи. Наясно съм, че мнението ми вече не е меродавно, защото не съм негов пациент от няколко месеца.

# 236
В какъв смисъл без качество? Въобще не стават за оплождане, оплождат се, но спират развитие или не се имплантират ембрионите? Питам понеже съмс АМХ 0.1. Blush

# 237
Дори 3 ден не стигат . И така 18 месеца....та това си е чиста донорска програма
В какъв смисъл без качество? Въобще не стават за оплождане, оплождат се, но спират развитие или не се имплантират ембрионите? Питам понеже съмс АМХ 0.1. Blush

# 238
  • София
Radina79, честно чета ти постовете и не мога да разбера какъв ти е случая, пишеш странно и винаги с някаква провокация, запозната си с всички лекари, не разбрах в крайна сметка на кой си пациент.
Преди няколко месеца писа, че с ДЯ от раз си забременяла, сега пък правиш на ЕЦ и то 18 месеца, а декември търсеше начин да станеш пациент на клиниката .
Пишеш, че си сменила Персенска защото си недоволна, била си и при Цветков явно, защото казваш, че в началото не било така, сега явно си при Чапанова щом виждаш действие и грижа , преди време пък беше запозната как е при д-р Стаменов и акушерката, която отговаря за ДП - странна работа Rolling Eyes

# 239
Значи писах за приятелка и това сто пъти поне уточнихме. Бях на д-р Цветков, а после на д-р Чапанова.
Преди това бях пациент на други клиники.  Тук споделяме опит и не само наш. Разказах реална история.

Общи условия

Активация на акаунт