Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 221
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Стискам палци, Tommy_2001. Ти при кой лекар си?

# 376
Благодаря! При Чапанова съм и с времето ставам все по-доволна от нея.

# 377
Здравейте, Момичета.  Вчера ми беше трансфера ЗЕТ на 2 Дневни Бластоциста. Въпроса ми е,  вчера Прогестерона ми беше 14,49 ng/ml  , дали не е нисък.  Увеличиха ми прогестерона но колко трябва да бъде в деня на трансфера?

# 378
Моят прогестерон беше 16, трансферът е успешен.

# 379
Нова Аз те помня.  Честито и успешен финал! 🙏💜 Благодаря и за бързия отговор

Моят прогестерон беше 16, трансферът е успешен.

# 380
  • Sofia
Здравейте момичета!Някоя от вас, която си е поставила ваксина срещу Ковид има ли промяна в продължителността на цикъла?Ваксинирах се май месец с пфайзер и от тогава всеки месец цикъла закъснява с по 15-20 дни.Не знам дали е от ваксината или да търся другаде причината.

# 381
Две дози Пфайзер имам и не ми се е отразило на цикъла. Причината най-вероятно е друга.

# 382
Аз се ваксинирах с Пфайзер юни. Първият цикъл ми дойде на време, но беше по- обилен и продължителен. Вторият закъсня с много, по- скоро един месец пропусна, но пък беше нормален като продължителност и обилност. За третия ще видим как е.
За себе си бих казала, че е малко вероятно ваксината да е виновна - предния месец имах ЗФ и съм със сериозно намален резерв.

# 383
Здравейте момичета,
След неуспешен опит на ЕЦ колко време отнема да Ви запазят час за коментар ? При д-р Стаменов съм, ако има значение.

# 384
Аз си записах час около 10 дни след отрицателния резултат, но аз съм при д-р. Цветков.

Здравейте момичета,
След неуспешен опит на ЕЦ колко време отнема да Ви запазят час за коментар ? При д-р Стаменов съм, ако има значение.

# 385
На мен ми казаха на десети ден от цикъла. При д-р Персенска съм.

# 386
Аз чакам вече месец и половина и се чудя това нормално ли е или да се обадя да питам.

# 387
  • Пловдив
Аз чакам вече месец и половина и се чудя това нормално ли е или да се обадя да питам.
Aко сте при доктор Стаменов е напълно нормално, след неуспешни трансфери винаги съм чакала между 2-4 месеца.

# 388
  • София
Ами не е нормално, но за съжаление това е положението....

# 389
И аз съм при Стаменов с неуспешен зет на ЕЦ в края на юни и вече два месеца си чакам, казах като се записвах че организма ми не е натоварен със стимулации, нужно ли е пак толкова чакане? Все едно нищо не казах, стандартна работа, отиваш в списъка и си чакаш реда. А и отпускарско време беше единия месец, та знае ли човек. Много е неприятно. Седиш в неведение, чудиш се как сам да си помогнеш, предписваш си разни добавки, за да нямаш чувството, че бездействаш.  Ама това е положението около три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт