Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 222
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
И двамата трябва да отидете на регистратурата. Отивате заедно, на него ще му дадат инструкции къде да отиде. Ако изследванията завирусология ви не са правени в лабораторията на болницата, носете актуалните резултати.

# 361
Моята пункция също я насрочиха, въпреки ниския естрадиол (повторих го, беше се вдигнал малко), за което много се радвам... Поне ще разберем дали ниския естрадиол е бил показателен! Остава и да извадим хубава Я 🙏
При предишната пункция ми казаха ММ да е около клиниката и като му звъннат да отиде да даде материал. Трябва актуална вирусология. Иначе за самата пункция на мен ми казаха първо да се регистрирам на касата и после пред 24 кабинет
Успех желая!!!

# 362
Мъжа чака пред кабинет 9, там където се правят и спермограмите,а може и да се разходи някъде. На нас ни казаха че след като мине пункцията ще му се обадят да го викнат да даде материал, за да се знае че не е дал материал напразно, хаха. А ако нямаш антигенен тест трябва да отидеш по-рано, за да ти направят там, предполагам са те питали дали ще го правиш там или на друго място.

# 363
Имаме антигенен и вирусология, само даването на материал не ми беше ясно. Благодаря ви!

# 364
Аз вчера минах последния преглед и в понеделник съм на пункция. Докторката е доволна как вървят фоликулите и хормоните. В манипулационната ми обясниха всичко за хориомона, пункцията, взимането на кръв за лекарството. Обаче никакви инструкции за мъжа - кога и къде да ходи да дава материал. Иначе с Чапанова сме говорили какво да е въздържанието и селекцията. А пък аз така се съсредоточих да си помня моите неща, че изобщо не се сетих да питам за него. Казаха ми направо пред 24 кабинет, нямало нужда да минавам на регистратура.
Първо минавате през каса,за да ви отбележат,че сте там..след това пред 24к-т,,а той изчаква някъде там ,7 ли, 9 ли к-т беше ,не помня точно..андрология -те ще му позвънят кога да даде..успех ви желая

# 365
Момичета, правили ли са ви едновременно хистероскопия и биопсия, и за колко време има резултат от тях?

# 366
В какъв смисъл резултат от хистероскопия? На мен повреме на самата процедура ми казаха какво ми правят, защо и т.н.

# 367
Здравейте, момичета!
Предстои ми първи преглед при генетик и имунолог- бихте ли ми разказали, как протичат тези прегледи? Дали изискват информация за заболявания при родители, стари изследвания и тн? Искам да се подготвя с необходимата информация предварително. Докторът ми се съмнява, че съм отключила автоимунно заболяване и търсим какво може да е.
Благодаря.

# 368
Идвам с отчет - от общо 15 извадени, 14 яйцеклетки са качествени. Ще комбинираме инвитро и икси, отделно ще се приложи и селекция на материала. Доволна съм!

# 369
Идвам с отчет - от общо 15 извадени, 14 яйцеклетки са качествени. Ще комбинираме инвитро и икси, отделно ще се приложи и селекция на материала. Доволна съм!
Чудесен резултат! Ще правите ли свеж трансфер?

# 370
Да и се надявам и да останат за замразяване. Предния път имахме само два ембриона от 16 яйцеклетки... В друга клиника, лекар, подход и безброй пропуски според мен.

# 371
При генетик е по-скоро консултация. Аз ходих с готови изследвания за тромбофилия предразположеност. Докторката първо ме пита фамилна история, след това разгледа изследванията и подробно коментира резултатите. Даде ми писмено заключение и как да се действа при стимулация и бременност. Включително какво последващи изследвания при бременност и в коя седмица. Каза ми какво друго може да се изследва - кариотип, но тогава ме посъветва да не го пускаме. В последствие поради още неуспешни опити, репродукт. АГ ми каза все пак да го пуснем. Та днес ходих да ми вземат кръв.
Здравейте, момичета!
Предстои ми първи преглед при генетик и имунолог- бихте ли ми разказали, как протичат тези прегледи? Дали изискват информация за заболявания при родители, стари изследвания и тн? Искам да се подготвя с необходимата информация предварително. Докторът ми се съмнява, че съм отключила автоимунно заболяване и търсим какво може да е.
Благодаря.

# 372
Утре трябва да ми вземат втора кръв за PBMC, обаче забравих да питам дали трябва да е на гладно и жадно. На вас разчитам 😁

# 373
  • София
Не е нужно на гладно и жадно.

# 374
Току що получих обаждане - 10 яйцеклетки са се активирали, т.е. оплодили доколкото ми разбира тиквата. От общо 14 мисля, че е чудесно. Казаха, че комбинацията от методите определено е правилният подход в нашия случай. Миналата година извадиха 16 и на първия ден само 5 се оплодиха, на втория още една и после заминаха. Само двечки оцеляха. Сега вървят по-добре нещата. Ново обаждане ще получа чак в четвъртък и ще уточним и час за трансфер на петия ден.

Общи условия

Активация на акаунт