Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 163
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Аз август месец платих 280 лева, сега го търсих в ценоразписа и го няма, иначе видях другите 2 лепила съответно по 60 и 70 лева.

# 511
  • София
Аз правих PBMC, вчера давах втора кръв и ми го "поставиха". Цената общо е 280 лв, като на първа кръв дадох 165 лв, а на втора 115 лв, общо 280. Ама този път не ми дадоха да платя накуп общо след второто даване на кръв, защото "не се знаело дали няма да има промяна в цената", така че си плащах при всяко даване на кръв и съответно не знам дали такава ще остане цената или съм "хванала промоцията" 😂 на все още тази цена. Засега е така, да знаете. Успех на всички!!! 🍀🤞❤️

# 512
Да. Очакват промяна. Същото и на моя приятелка казаха. Имунологията също скача, вливките също и биопсии
Аз правих PBMC, вчера давах втора кръв и ми го "поставиха". Цената общо е 280 лв, като на първа кръв дадох 165 лв, а на втора 115 лв, общо 280. Ама този път не ми дадоха да платя накуп общо след второто даване на кръв, защото "не се знаело дали няма да има промяна в цената", така че си плащах при всяко даване на кръв и съответно не знам дали такава ще остане цената или съм "хванала промоцията" 😂 на все още тази цена. Засега е така, да знаете. Успех на всички!!! 🍀🤞❤️

# 513
Дали и качеството рязко ще скочи? Satisfied

# 514
  • София
Момичета, моля за обратна връзка за Медрол след ЗЕТ! 🙏 Пили ли сте го и имате ли здраво родени бебета? Четох, че е противопоказен при бременност, че уврежда надбъбречната жлеза на плода (то не се знае дали въобще ще има такъв на тоя етап, но все пак....) Хвана ме много страх от тия хапчета, че са и два пъти по едно... Моля за съвет! 🙏

# 515
Моя близка е пила Медрол при първата си бременност. Сега има здраво 3-годишно момиченце. Аз също пия и ми е изписан до 12г.с., но вече спрях да чета листовките. В случая ползите са повече от рисковете, поне според мен.

# 516
Здравейте, Момичета.  След положителен резултат получих зацапване,  което в момента не мога да кажа, че е защото в много светло кафяво и беше моментно.  Преди 5 дни беше по силно и тъмно червено и тогава премина в кафяво за 1 ден.  Днес се обадих на док и казах за повторното зацапване и ми изписа всеки ден да слагам зарзио по едно отделение.  Някоя от вас слагала ли е всеки ден зарзио и до кога сте го слагали?

# 517
И аз пих медрол до 9-10 седмица, след това го спрях по схема. Изписват ни го слес трансфер, за да поддтиснат имунната система. И моето мнение е, че повече помага отколкото вреди.. иначе надали щяха да ни го дават. В момента съм в 13 седмица Simple Smile

# 518
Здравейте момичета,
Във връзка с мнението на Dalinda 953, че се е обадила на нейния лекар при възникналия проблем. Как става комуникацията с вашите лекари - директно се обаждате или чрез съобщение на Вайбър? По принцип прието ли е да им звъним? На мен комуникацията ми е малко трудна (само по Вайбър), но до сега не съм имала и спешна ситуация, тъй като не съм била бременна.

# 519
Аз имам личния номер на моята докторка. Винаги ми е казвала, че когато има нещо мога да и звъння или пиша на Вайбър.  До сега когато съм и звънняла и писала винаги е отговаряла.  Ако не след като го види тя отговаря.

Здравейте момичета,
Във връзка с мнението на Dalinda 953, че се е обадила на нейния лекар при възникналия проблем. Как става комуникацията с вашите лекари - директно се обаждате или чрез съобщение на Вайбър? По принцип прието ли е да им звъним? На мен комуникацията ми е малко трудна (само по Вайбър), но до сега не съм имала и спешна ситуация, тъй като не съм била бременна.

# 520
Зависи при кой лекар си.
Може и спешния телефон да ползвате

# 521
От спешния телефон няма голяма полза.
Скоро ми се наложи да звънна, ами първия ден звънях 8 пъти и никой не ми вдигна. На другия ден ми вдигнаха на седмото позвъняване.
Аз нямам номера на др Стаменов, макар, че съм от много време негова пациентка, не съм го и искала. Но друго си е да имаш номера лекаря си, човек се чувства по-спокоен и така може да се реагира бързо и адекватно при проблем.

# 522
Днес не успях да се свържа с манипулационната, май са имали проблем с телефоните. В 18ч писах на Вайбър на Чапанова и току що ми отговори.

# 523
Имали са технитечски проблем днес с телефоните. Писаха във фейсбук следобеда, че вече работят.
Днес не успях да се свържа с манипулационната, май са имали проблем с телефоните. В 18ч писах на Вайбър на Чапанова и току що ми отговори.

# 524
Разбрах за проблема. Казах го заради въпроса за връзка с лекаря. Това е едно от основните неща, с които ме спечели още при първата ни среща Чапанова.

Общи условия

Активация на акаунт