Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Аз чакам коментар при д-р Стаменов от 29.05.2021.Съгласих се на Viber консултация. Не са ми звъняли. Докторът е отпуска втората половина на юли. Надявам се през август да се обадят.

# 106
3 месеца не е ли твърде дълго чакането... Няма ли вариант за записване на час за коментар?

# 107
Здравейте, търся да купя спешно инжекции Пролутекс или Прогестан.
Моля ако някоя от вас има останал, да ми пише.

# 108
Здравейте, Момичета! Днес пуснах ТСХ и си е както беше преди,  1.81 . Макар, че почти цяла година съм приемала Естрофем.
Днес също ми звъннаха за резултатите от биопсията и всичко е Ок 🥰 ще се готвим за трансфер и ще ми слагат лепило РВМС , може ли някой да ми каже как се процедира с  взимането на кръв , защото миналия път имах обикновено лепило и ако някой знае цената каква е.? Благодаря!

# 109
Здравейте, Момичета! Днес пуснах ТСХ и си е както беше преди,  1.81 . Макар, че почти цяла година съм приемала Естрофем.
Днес също ми звъннаха за резултатите от биопсията и всичко е Ок 🥰 ще се готвим за трансфер и ще ми слагат лепило РВМС , може ли някой да ми каже как се процедира с  взимането на кръв , защото миналия път имах обикновено лепило и ако някой знае цената каква е.? Благодаря!
Здравей. Взема се кръв 2 пъти, първия път, ако не се лъжа, при мен беше два дни преди трансфер. После за второто вземане на кръв те викат 2 часа по-рано, за да я обработят и после ти поставят лепилото. А то е обработената ти периферна кръв, за по-добра среда на матката за бъдещото ембрионче/та. Струва 280 лв общо.

# 110
Благодаря ви за отговора!

Здравей. Взема се кръв 2 пъти, първия път, ако не се лъжа, при мен беше два дни преди трансфер. После за второто вземане на кръв те викат 2 часа по-рано, за да я обработят и после ти поставят лепилото. А то е обработената ти периферна кръв, за по-добра среда на матката за бъдещото ембрионче/та. Струва 280 лв общо.

# 111
3 месеца не е ли твърде дълго чакането... Няма ли вариант за записване на час за коментар?

Не е дълго ,защото ти така и така няма как да стартираш нов опит веднага след неуспешния (особено ако е бил със стимулация)Чакат се минимум 2/3 цикъла .Коментара е за да обсъдите как ще действате следващия път и евентуално да започнете новия опит .Поне аз така си го обяснявам.
Успех 🍀

# 112
Момичета, на кой тел. се обаждахме при отрицателен резултат след трансфер. Не са ми го записали този път, а аз имам доста телефони записани, но да не объркам процедурите. И има ли момичета, които правят опити при Стаменов на спонтанен цикъл, без стимулации, пак ли се чака толкова много време за коментар?

# 113
Здравейте!  На този телефон 0884700704 от 12 часа до 17 или 19:00 часа беше се звъни

Момичета, на кой тел. се обаждахме при отрицателен резултат след трансфер. Не са ми го записали този път, а аз имам доста телефони записани, но да не объркам процедурите. И има ли момичета, които правят опити при Стаменов на спонтанен цикъл, без стимулации, пак ли се чака толкова много време за коментар?

# 114
Благодаря ти Далинда за бързата реакция 🙂

# 115
След моя отрицателен тест, спрях всички лекарства (с изключение на фолиевата киселина) и се обадих на регистратурата  да си запиша час за коментар. Записаха ме в списък за чакащи за коментар. Часът ми беше след около 2 месеца след отрицателния тест. Simple Smile
На тези телефони звънях:
"За записване или отмяна на часове, проверка на графици на специалисти, информация за услугите, изследванията и леченията, предлагани в болницата, др.

Кол център: 02 441 79 70, 0882 193 970, без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа"

# 116
Благодаря за отговора.
Аз час за коментар си запазих също. Но от регистратура ми казаха да се обадя на манипулационна, за да ми кажат да спирам ли лекарствата. Обаче не мога да се свържа.  Ще ги спирам.

# 117
Здравейте,
Преди две седмици д-Цветков ми прави имунологична биопсия. Оказа се, че имам отклонение в някой от показателите и ми е назначен РВМС, а след него контролна биопсия. Бихте ли ми казали кой го поставя това лекарство-доктор, акушерка или някой друг? Докторът ще е в отпуск по това време и не спомена нито кой ще го замества, нито кой ще направи контролната биопсия.
Благодаря!

# 118
  • Варна
На картончето, което ми дадоха за дежурния телефон пише, че отговарят от 12 до 18 ч. в делнични дни, и от 12 до 16:30 ч. в почивни.

# 119
Благодаря ви! Успях да се свържа на 9-тото позвъняване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт