Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 277
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Цитат на: Radina79
...
Аз също я смених.
Крайно недоволна бях. С няколко момичета се изместихме

Съжалявам, но не считам, че е редно да се пише колко си недоволен от даден лекар ако не си му бил пациент.
Аз съм била при д-р Персенска и храня най-добри чувства към нея, разбирахме се чудесно, но съм длъжна да уточня, че като станах нейна пациентка беше ясно, че съм за ДЯ, така, че действахме в тази посока.
Съфорумки са споделяли, че не я харесват и аз уважавам тяхното мнение, всеки има различно усещане.
....началото не беше такъв д-р Цветков. Сега е различно. Негови пациенти във фейса споделят че и мнение на д-р Стаменов оборва и т.н
Това изказване също не ми допадна, не съм била пациент на д-р Цветков, но не виждам защо да не може да оборва мнение на д-р Стаменов, ако не е съгласен с него, нали и той е лекар ...

# 241
Абсолютно си права .
За оспорването. Записват те / поради отсъствие на лекар /., при д-р Стаменов и се прави план. Стигаш буквално до средата и се връща лекаря ти и казва това не е така. След година все пак стигаш до същия план...и Sad
А по повод д-р Пресенска. Два пъти съм била и ме отряза от раз. Тогава напуснах болницата и след години се върнах при друг.
...
Аз също я смених.
Крайно недоволна бях. С няколко момичета се изместихме

Съжалявам, но не считам, че е редно да се пише колко си недоволен от даден лекар ако не си му бил пациент.
Аз съм била при д-р Персенска и храня най-добри чувства към нея, разбирахме се чудесно, но съм длъжна да уточня, че като станах нейна пациентка беше ясно, че съм за ДЯ, така, че действахме в тази посока.
Съфорумки са споделяли, че не я харесват и аз уважавам тяхното мнение, всеки има различно усещане.
....началото не беше такъв д-р Цветков. Сега е различно. Негови пациенти във фейса споделят че и мнение на д-р Стаменов оборва и т.н
Това изказване също не ми допадна, не съм била пациент на д-р Цветков, но не виждам защо да не може да оборва мнение на д-р Стаменов, ако не е съгласен с него, нали и той е лекар ...

# 242
За мен най-важното е ти самият да си паснеш с лекаря. Колкото лекари има, поне 100 пъти толкова мнения за тях Simple Smile

# 243
Момичета, стана ми адски зле от Летрозола и го спрях. Трябваше да го пия пет дни 2 по 1 от втори ден на Ц но се чувствам ужасно. Гадене, световъртеж и голям дискомфорт, обилно изпотяване и болки в гърдите. Не съм уведомила Персенска, защото мисля, да се отказвам от нея и вече не ме интересува какво ще каже. Чудя се, дали ще са се образували Ф щом го пих само два дни? Усещам болки в яйчниците но не знам, дали ще има нещо. Да го отписвам ли този месец според вас или да си отида на прегледа и да преценя?

# 244
Мисля да идеш и да прецениш.За 2 дни едва ли ще направи нещо,но пък ако има тръгнали може нещо като ЕЦ да направите.

# 245
  • София
И според мен иди и виж. Аз бях със същите симптоми като ги пиех. така и не разбрах какво е станало. Трябваше да ми се прави снимка в същия месец, но кръвотечението ми продължи по-дълго и я отложихме. Така и не ме прегледаха и не знам дали изобщо имаше ефект от лекарствата и мъчението с тях. Сподели после какво е положението и дали е имало ефект. Успех.

# 246
Благодаря, момичета, ще споделя, разбира се. В понеделник на обяд съм на преглед. Наистина ужасно хапче е това. Ние май ще се насочим към Турция като приключим с този спонтанен цикъл. Вече изгубих доверие в Персенска. За Турция всеки съвет и мнение ще ми от полза.

# 247
Смените я с друг в болницата ?
Благодаря, момичета, ще споделя, разбира се. В понеделник на обяд съм на преглед. Наистина ужасно хапче е това. Ние май ще се насочим към Турция като приключим с този спонтанен цикъл. Вече изгубих доверие в Персенска. За Турция всеки съвет и мнение ще ми от полза.

# 248
IRusinova ние се насочихме към Турция също, на 20ти ни е консултацията с д-р Тургут. Пиши на лично ако са ти нужни повече детайли Simple Smile

# 249
  • София
Някой дали е наясно, при даден матриал за оплождане след пукция и не е извършено оплождане дали има спермограма на материала при андролозите.

# 250
Би трябвало да бъде унищожена щом не се е стигнало до оплождане.

# 251
  • София
То е ясно, че пробата е унищожена, но съхраняват ли се документите за м-ла
По принцип на всяка дадена проба се изготвя анализ /спермограма/ не зависимо за каква е - оплождане, замразяване, инсеминация и т.н.
Те стоят в Андролозите и при поискване ти дават по 1 екземпляр.
Защото и ние трябва все пак да знаем в какво състояние е м-ла.
Женските пък документи се взимат от информация.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 23:50 от pepita5

# 252
Да, наистина при последното оплождане на документа, който ми дадоха пишеше освен за яйцеклетките и за еякулата. Ноо честно казано не знам въобще дали ги изследват в случай, че не се стигне до оплождане. Питайте най-добре на информация. Simple Smile

# 253
Pepita5 да, има спермограма на материала. Поискайте си от андролозите. Другия вариант е с паролата за лабораторните резултати също става. Ние от там си я виждахме.

# 254
  • София
Много благодаря, не знаех, че и с паролата ня партньора става.
Ще си ги разпечатам колкото има, че ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт