Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 251
  • 755
  •   2
Отговори
# 285
    kupu ние с теб си пишем и в друга тема та знам, че имаш проблем с лигавицата. Четох също за ниски дози аспирин, по 100 мг. всекидневно, витамин Е - 6 месеца преди трансфер и естрофема не да се пие ами вагинално, било доказано, че така се постига най-добре растеж на МЛ. Имаше и още неща, но наистина трябва да го изровя това проучване, че бяха наименования на лекарства които нищо не ми говориха и не ги помня. Аз съм при Тихомирова и ще я питам за ПРП то въпреки че едва ли...аз съм с 2 неуспешни трансфера с ДЯ и лигавица с мнооого мъки добутвам до 8...

# 286
  • София
8 мм си е екстра, аз имам две бременности с такава лигавица, сега ако стигна 7 мм и се радвам.
Иначе при Персенска няколко пъти слагах глобули с естрофем и вит. Е без особен ефект и вит. Е съм пила, аспирин, Л аргинин .... чай от листа на малина, бабини зъби и само си раздразних стомаха, чак до гастроскопия стигнах.

# 287
Момичета, днес следобед трябва да ми е трансфера на 3 дневни ембриончета. Пуснах прогестерон и стойността е над 60ng/ml, леко съм шокирана, знам че трябва да е по-висок, но не е ли много тази стойност???След пункцията ч,която беше понеделник доки ми изписа циклогест вагинално 2*1...

# 288
Здравейте на мен точно със същата стойност ми направиха свеж трансфер.Никой не ме пита за хормони във деня на трансфера, самоинициатива беше.От жените с мен на свеж трансфер никоя нямаше хормони от деня на трансфера.Стискам палци всичко да мине добре при вас.

# 289
На мен доки ми го назначи прогестерона, като цяло го следяхме през цялата стимулация, ама от 0.71 малко преди пункцията днес гледам над 60 ии затова леко се шокирах. Relaxed
Здравейте на мен точно със същата стойност ми направиха свеж трансфер.Никой не ме пита за хормони във деня на трансфера, самоинициатива беше.От жените с мен на свеж трансфер никоя нямаше хормони от деня на трансфера.Стискам палци всичко да мине добре при вас.

# 290
  • София
Екстра е прогестерона, висока е стойността защото е свеж трансфер.

# 291
Аз да се похваля, че вчера започнахме стимулацията. Не ми направи добро впечатление това, че не получих никаква схема. В манипулационната ми показаха набързо как да си слагам сама инжекциите. Добре, че знам от предния път, че ако го виждах за първи път, нищо нямаше да запомня. Дадоха ми спринцовката с иглите в една кутийка. Не видях да има упътване, ако случайно имам затруднения. И нямах нищо, по което да се ориентирам за дозата. Помолих да ми запишат и ми дадоха хвърчащо лепящо листче... Ще се справя, щото съм жилава. Но за новобранец според мен би било излишно напрежение.

# 292
Tommy,мисля че в Надежда ти дават нужната дозировка, не е ти да си дозираш. Поне моята стимулация първо беше с готови инжекции, след това ми добавиха още една, която беше прах и разтвор и трябваше сама да смесвам непосредствено преди инжектирането.Акушерките в манипулационна бяха доста мили и ми показаха и мога да твърдя че като за новобранец се справих без проблем. Успех и дано извадите хубави Я. Simple Smile

# 293
На мен също ми беше за първи път и ми обясниха много подробно. Дори ги помолих аз да си сложа първата инжекция пред тях, за да ме поправят, ако има нещо. Има само една сестра в манипулационната, която е много "дръпната" и трябва да й вадиш думите с ченгел, вероятно тя не обяснява много. Останалите са доста по-мили.

# 294
Сега съм на Пурегон, а писалката е същата като на Гонал. Всичките дози са в нея, аз трябва да си я настроя преди всяко поставяне. Вчера си беше натоварено в манипулационната. Няма да описвам как ми забиха иглата от една ръка разстояние със засилка, без дори да хванат кожата докато бях права. Не, че болеше, ама се стреснах и подскочих. Отстрани изглеждаше все едно ще ме изкормят  Grin Като ходих  за блокиращата нямаше хора и жената беше много мила и обяснителна. Пак казвам, че вече съм вървяла по подобен път и не е нищо фатално за мен. Просто отбелязвам, че може да се направи малко по-удобно за пациентите.

# 295
  • София
Момичета, днес следобед трябва да ми е трансфера на 3 дневни ембриончета. Пуснах прогестерон и стойността е над 60ng/ml, леко съм шокирана, знам че трябва да е по-висок, но не е ли много тази стойност???След пункцията ч,която беше понеделник доки ми изписа циклогест вагинално 2*1...
jinchen, и на мен ми бяха такива стойностите на Прогестерона преди пункция и преди трансфер. Трансферът беше свеж и резултатът е положителен. Успех днес!

# 296
Eltigan, благодаря.

Tommy, сега им е отпускарски сезон още и работят по 1 в манипулазионна и аз като ходих да си взимам новите инжекции имаше около 10 човека чакащи, даже направих коментар единия път пред акушерката че трябва да направят поне още една манипулационна и тя тогава каза че е заради отпуските така. Иначе писалките са лесни за нагласяне - натискаш, завърташ на дозата (моята винаги беше максималната) и си я слагаш. Факт и на мен като ми я сложиха първия път седнала обаче ме заболя, после аз като си ги слагах явно съм била по-внимателна и почти не съм усещала нищо.

# 297
Да, на спонтанен цикъл, като първият път пих Кломифен, два Ф и една негодна Я. Сега трябваше да пия Фемара/Летрозол но пих само два дни, че много зле ми стана. Бяхо излезли два Ф и днес една Я  ама още не знам дали...или.... На естествен без нищо може би е най-добре, опитай и после да споделиш. Аз ако и сега не замразя казвам чао чао на Надежда. Ще видим!
[/b]
Si_Yana - ще дойде, няма къде да ходи. Успех на теб и на 🍀🌼Desire 🌼🍀, а пък аз съм утре на пункция. Стискайте палци!
Благодаря!
Мернала съм в коментарите някъде, че сте по фонда на ЕЦ - ако бъркам ме извини! На напълно естествен ли опитвате или има лека стимулация? Ние започваме опит да извадим Я без стимулация, но АМХ ми е 0.6 и не съм сигурна, че без нищо ще успеем защото не отговорих и на по - тежката... Успех🍀

# 298
Аз утре съм на лекар за стартиране на стимулация и дай боже да стигна до трансфер. Може ли някой да ми каже в какви случай изписват стимулация с Елонва?

# 299
Започнах днес с Летрозол пък да видим... В аптеката попитах за странични ефекти и казаха, че нямат 🤔
Si_Yana не зная за Елонва, не ми е предписван. Успех и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт