Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 247
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета,

В сайта на Надежда пише, че ваксинацията срещу корона би отложила процедурата с най-много 2 месеца. Информацията е от февруари. Някоя ако може да се включи с актуално инфо ще съм благодарна Nature Sunny

Поздрави!

# 316
Привет, някоя дама, която е правила биопсия и имплантационен прозорец може ли да каже как минава. Бързо ли е, има ли нужда от упойка, и колко пари им е струвало. Благодаря!

# 317
Привет, някоя дама, която е правила биопсия и имплантационен прозорец може ли да каже как минава. Бързо ли е, има ли нужда от упойка, и колко пари им е струвало. Благодаря!
Аз правих миналата събота.без упойка е..за секунди е болката.230лв

# 318

Привет, има болка, но не е непоносима. Не се налага упойка. Копирам плащането, което съм направила. Simple Smile
Успех!

11.12.2020 -13:42-   - 460 лв.   Ендометриална биопсия за имунологично изследване; Имплатационен потенциал

# 319
При вземането на биопсията усетих леко щипване,НО след това ме заболя корема(силна болка при цикъл) и ми прилоша(добре,че беше в кабинета).Мокрихаме с вода и ми вдигнаха краката нагоре,стреснах сестрата и лекарката,Явно имам нисък праг,НО със сигурност,не е страшно.

# 320
А след това почивахте ли до края на деня или се върнахте на работа. Чудя се дали да си взема отпуска/болничен или дали въобще дават за такава процедура.

# 321
Болничен не дават за тази процедура.
Ако сте от София и работата ви не е тежка, може да се върнете на работа или да си вземете половин ден отпуск.

# 322
11.12.2020 -13:42-   - 460 лв.   Ендометриална биопсия за имунологично изследване; Имплатационен потенциал
На следващ МЦ ли ще правите трансфер или може да се пропусне 1 цикъл, ако не се наложи лечение заради имунологичната биопсия, разбира се?

# 323
Здравейте,някой правил ли е рвмс два последователни месеца ?

# 324
Момичета, нормално ли е според вас два часа след поставянето на Циклогест да изтече половината? Толкова беше на салфетката.
След поставянето му лежах около половин час.
Това какво ще рече, че не усвоявам прогестерон ли?

Sandra3,  два последователни трансфера ли правиш? Ако не се бъркам действието на лепилото е около 15-20 дни.

# 325
Момичета, нормално ли е според вас два часа след поставянето на Циклогест да изтече половината? Толкова беше на салфетката.

Според мен е напълни нормално да изтече, все пак то съдържа освен прогестерона помощни вещества като мас( поне аз така го разбирам). Аз лежа около час и после като отида до тоалетна имам чувството, че всичко се изтича.

# 326
Според мен е нормално, аз също съм на Циклогест и цял ден си го пишкам и има следи в урината от него, ама като лежиш и станеш е нормално насъбралото се да изтече...

Sandra3,  два последователни трансфера ли правиш? Ако не се бъркам действието на лепилото е около 15-20 дни.

# 327
  • София

Абсолютно нормално е, това което изтича са помощните вещества, а не прогестеронът. Спокойно!

# 328
Аз слагам вечер преди лягане и много рано сутрин (около 06:00). Спя до 08:00, понякога до 09:00. Въпреки че лежа 2-3 часа след като сложа Циклогеста после винаги се изтича понякога накуп, понякога по цял ден. И аз съм се чудила, но док. каза, че е достатъчно да полежа 30-40 минути. За това време се разтваря и каквото и да изтече след това няма значение.

# 329
Здравейте, дами,
Дали преди хистероскопия са ви правили контрола на микробиология за всеки случай. Лекувах инфекция този месец и се разбрахме след следващия ми цикъл да направя хистероскопия, но не ми казаха да е необходима нова микробиология преди нея. Дали има риск от усложнения от хистероскопията, в случай, че не съм се изчистила от бактериите?

Общи условия

Активация на акаунт