Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 234
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
11.12.2020 -13:42-   - 460 лв.   Ендометриална биопсия за имунологично изследване; Имплатационен потенциал
На следващ МЦ ли ще правите трансфер или може да се пропусне 1 цикъл, ако не се наложи лечение заради имунологичната биопсия, разбира се?

Привет, резултатът се забави поради коледните празници. Пропуснахме един цикъл. Не знам дали по принцип така се процедира. Не се наложи лечение при мен, нямаше проблем. Simple Smile

# 331
При положение че сте с мъжки фактор, защо въобще сте правили 2 инсеминации, а не сте се насочили директно към инвитро...? То ако нямаше проблем при мъжа и при нормален секс щеше да се получи, а някак ми се вижда безсмислено цялото мъчене и хвърляне на пари за тия инсета. Ние сме с мъжки фактор и ни насочеха директно към инвитро. Не знам колко ви е лоша спермограмата, но е хубаво да направите наистина Макс селекция, а и да си доплатите за ИМСИ, двете струват 400лв
Здравейте момичета, желая успех на всички! Пиша за първи път тук, с надеждата да науча повече относно опита ви спрямо инвитро при мъжки фактор. Имам две инсеминации на естествен цикъл, за съжаление днес при кръвен тест Чхг е 1.44... Пациентка съм на доктор Персенска, която ме насочи към инвитро процедура в деня на инсеминацията ми (спермограмата не беше добра). Въпроса ми е добре ли е да изчакам известно време след процедурите (двете инсеминации бяха последователни) или мога да започна с процедурата?
      Имаме отклонение и в трите показатели (морфология, подвижност, обем). Мъжа ми започна лечение след първата спермограма и преди самия преглед при Персенска (който беше месец след първата спермограма), направихме още една, чийто показатели бяха много по-добри. След разговор с лекарката решихме да опитаме с инсе, тъй като тя каза, че и така има възможност да стане. Но уви не се получи. Благодаря и на теб за съвета, късмет!!

# 332
Здравейте отново,
Предстои ми следващите дни да направим биопсия. На вас кога ви звъннаха за потвърждение или за час, тъй като до сега никой не ми е звънял. Притеснявам се все пак каква е организацията, в колко часа е горе долу. Все пак ходя и на работа, трябва да предупредя, а не да стане от днес за утре. Тези хора не мислят ли, че по-раничко трябва да се дава информация. Малко организацията започва да ме изнервя, защото се чувствам като притисната да стана и да тръгна, независимо какви планове имам за деня.
Момичета, при вас кога звъннаха, сутринта ли беше процедурата?

# 333
При кой лекар сте ?
Биопсия се прави по всяко време на деня. Ако сте при доктор Стаменов предишния ден ви звънят

# 334
Аз си запазих час за биопсиите. Бяха имунологична и микробиология, ако има значение

# 335
Здравей, Asya93.
Аз правих две биопсия-имунологична и за имп.прозорец. Записах си стандартен час за преглед за този ден, който беше определен от лекуващият ме доктор Цветков. Трябва да се обсъдили предварително с лекаря кой ще е този ден в зависимост дали има прием на лекарства или не. Манипулацията се извършва в кабинета на доктора, поне при мен беше така. Часът ми беше за 10ч.  Прави се на пълен мехур, поне аз бях така.

# 336
Биопсията се прави в кабинета на съответния лекар и може да се направи по всяко време. Аз за моята запазих час за преглед, когато ме попитаха за какво е прегледът, уточних, че ще правим биопсия. Не си спомням, обаче, май беше на чист ден, но не помня точно в кой момент от МЦ

# 337
Благодаря ви, момичета!
Аз обаче малко взех да бъркам процедурите. Simple Smile)
Биопсия за имплантационен прозорец и  хистероскопия са две различни неща, но и двете ли се правят в кабинета. Не знам дали док ще се съгласи направо да направим и двете. Grin

# 338
Здравейте , момичета ! Simple Smile
За първи път пиша в тази тема , както и за пътви път ще бъда пациент на “ Надежда “
Запазих си час при Др. Павлова , може ли мнение , ако някоя от вас е при нея ?
Хубав ден ! ☀🌷

# 339
Офис хистероскопия или обикновена хистероскопия?

Благодаря ви, момичета!
Аз обаче малко взех да бъркам процедурите. Simple Smile)
Биопсия за имплантационен прозорец и  хистероскопия са две различни неща, но и двете ли се правят в кабинета. Не знам дали док ще се съгласи направо да направим и двете. Grin

# 340
На мен вчера ми правиха хистеро и не беше в кабинета. Подготвят те като за операция и те качват горе. Приключи за 10-15 мин и веднага си тръгнах.

# 341
На мен вчера ми правиха хистеро и не беше в кабинета. Подготвят те като за операция и те качват горе. Приключи за 10-15 мин и веднага си тръгнах.

Офис хистероскопия ли ти правиха. Предполагам без упойка.
Тъкмо четях в сайта им за двата вида хистероскопия.

# 342
Трябва да призная, че не знам каква беше.. Предполагам офис. Беше записана като диагностична пък махна доста голям полип докторът. Беше без упойка.

# 343
Трябва да призная, че не знам каква беше.. Предполагам офис. Беше записана като диагностична пък махна доста голям полип докторът. Беше без упойка.

Офис би трябвало да е била. Значи при мен е записан час в кабинета на док, така че ще се размина с хистероскопията. Ще питам за допълнителен час за хистеро. Искаше ми се наведнъж да се направи всичко. Simple Smile

# 344
Здравейте , момичета ! Simple Smile
За първи път пиша в тази тема , както и за пътви път ще бъда пациент на “ Надежда “
Запазих си час при Др. Павлова , може ли мнение , ако някоя от вас е при нея ?
Хубав ден ! ☀🌷

Д-р Павлова е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт