Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 035
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
След пункцията изписват фолиева по 2 таблетки на ден. Лигавицата според мен я мерят заедно с фоликулите, вече друг е въпроса дали разбираш колко ти е...Моята на 5 ден е била 5.5мм,а на 8ми 9.5мм
Момичета, фолиевата киселина след ЗЕТ, 2х1 т. ли я пиете или само веднъж на ден? На рецептите пише 2х1. Доколкото знам,  препоръчителната доза беше 400 микрограма дневно.
И друго искам да питам, от чисто любопитство - мериха ли ви лигавицата точно преди трансфера и колко беше тя? При мен единственото мерене беше на 9-ти ден от МЦ и беше 7 мм. След това не ми е мерена.

# 691
Момичета ,предложете ми хотел в близост до Надежда?В Неделя ми предстои поставяне на РВМС ,но понеже ще пътувам от Варна сама и ще шофирам  ,ми се иска да тръгна в Събота през деня и да нощувам там .

# 692
Най-близо е хотел Симона,цените не са от най -ниските,но има преференциални цени за пациенти.Данни от мин година

# 693
Момичета как е по-добре да поискам смяна на доктора, по телефон или на място? Някой скоро прехвърлял ли се е при д-р Цветков?Колко се чака? Кой според вас е най-подходящ за нестандартните случаи(изключвам д-р Стаменов)? Ще съм ви много благодарна за мненията!

# 694
Аз съм при доктор Цветков и съм меко казано очарована от него. Казва всичко точно, кратко и ясно. Отговаря на всички въпроси. За коментар след трансфер не се чака с месеци, а най-много седмица. Обяснява ти причините за отрицателен резултат на разбираем език и казва какво според него не е добре. Само след един разговор с него реших да направя лапароскопия и не съжалявам за това.

Момичета как е по-добре да поискам смяна на доктора, по телефон или на място? Някой скоро прехвърлял ли се е при д-р Цветков?Колко се чака? Кой според вас е най-подходящ за нестандартните случаи(изключвам д-р Стаменов)? Ще съм ви много благодарна за мненията!

# 695
На нас Симоната не ни хареса (малки стаи, някак потискащи и без тераси). Закуската беше вкусна но са омлет, сандвич и принцеса с кайма, а не блок-маса. Хотел "Форум" същата работа (още по-малки стаи и без тераси, а телевизора с микроскоп да го търсиш), там не сме закусвали, защото имах процедура на сутринта. Най-много ни допадна хотел "Женева", там са големи стаи и огромни бани с вани и големи тераси. Квартала е тих и наблизо има много неща за хапване, има Билла и ЦБА, аптека, Еконт, църква и парк за разходки. Аз останах там една седмица за стимулацията през пролетта и понеже бях сама исках оферта за повече дни и със закуската ми излезе 55лв., което е супер евтино за София. Закуската е блок-маса на корем. Дано съм била полезна.
Момичета ,предложете ми хотел в близост до Надежда?В Неделя ми предстои поставяне на РВМС ,но понеже ще пътувам от Варна сама и ще шофирам  ,ми се иска да тръгна в Събота през деня и да нощувам там .

# 696
  • Пловдив
На нас Симоната не ни хареса (малки стаи, някак потискащи и без тераси). Закуската беше вкусна но са омлет, сандвич и принцеса с кайма, а не блок-маса. Хотел "Форум" същата работа (още по-малки стаи и без тераси, а телевизора с микроскоп да го търсиш), там не сме закусвали, защото имах процедура на сутринта. Най-много ни допадна хотел "Женева", там са големи стаи и огромни бани с вани и големи тераси. Квартала е тих и наблизо има много неща за хапване, има Билла и ЦБА, аптека, Еконт, църква и парк за разходки. Аз останах там една седмица за стимулацията през пролетта и понеже бях сама исках оферта за повече дни и със закуската ми излезе 55лв., което е супер евтино за София. Закуската е блок-маса на корем. Дано съм била полезна.
Явно заради пандемията в Симона са променили закуската,защото когато аз го посещавах до 2019 последно беше на блок маса закуската,и понеже ми беше най удобен винаги отсядах там,но никога ме съм отсядала за повече от един ден.

# 697
Здравейте, скоро имам назначен първичен преглед в Надежда, и ме интересува каква е процедурата по местене на заповед от ЦАР от друга болница в тази. Отново ли се кандидатства и се чака комисия и нова заповед, или преместването става служебно и по-бързо?

# 698
Здравейте, скоро имам назначен първичен преглед в Надежда, и ме интересува каква е процедурата по местене на заповед от ЦАР от друга болница в тази. Отново ли се кандидатства и се чака комисия и нова заповед, или преместването става служебно и по-бързо?
Подават се наново документи и се чака за одобрение, при нас беше месец и половина. Срокът на новата заповед е до края на старата.

# 699
Издават ти документ, че си техен пациент и ти дават другите документи, които трябва да попълниш. Плащаш 60лв и изпращаш до ЦАР. За месец- месец и половина (както предишния път) разглеждат документите, смяна на клиника са с приоритет и май първо изпращат тези заповеди. Срокът на заповедта не се удължава, а остава 1г от издаването на първоначалната заповед. Нищо сложно и нищо бавно няма, не го мисли.

# 700

Аз съм доволна от хотел Форум.Бяхме в апартамент който не беше никак малък!Все пак зависи и от изискването на човека за хотел .

# 701
Iris36-винаги съм търсили двойни стаи и имам поглед само за тях. Ще го имам предвид ако отсядам пак в София и в Женева нямат места.

# 702
Аз съм отсядала в Симона и в Женева. Женева със сигурност не отговаря на 4 звезден хотел. Много е далеч от това. Ние бяхме за 2 нощувки. Стаята беше със споделена тераса и до нас хората си правеха парти до 3 през нощта. Аз бях на пункция на следващата сутрин. Беше доста неприятно. Ако не беше това, щях да кажа, че за 1 нощувка става.

# 703
Дами, нещо давали ли са ви за подобряване на лигавицата освен естрофем. Някакви тип добавки или нещо такова. Аз съм си ежемесечно на естрофем и лигавицата ми е все 8мм.. Искам поне 9-10 да стане. Confused

# 704
  • София
Пробвай успоредно с Естрофем и климара, но има и добавки МВИ, шатавари, мака и др

Общи условия

Активация на акаунт