Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 490
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Аз смятам, че за всяко нещо си има време. Нека изживеят в безгрижни игри поне първите няколко годинки....А на тези елементарни неща, ако толкова държим,  и ние можем да ги научим Laughing

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 23:46 от Небесна

# 151
  • гр.София-Красна поляна
Аз смятам, че за всяко нещо си има време. Нека изживеят в безгрижни игри поне първите няколко годинки....А на тези елементарни неща, ако толкова държим,  и ние можем да ги научим Laughing
Подкрепям  Peace

# 152
На тази възраст едва ли можем да предложим каквото и да било различно от игра дори когато става дума за обучение, т.е. не мисля, че би се нарушило безгрижното им детство с друга форма на игра, а не с обичайната.

# 153

Майчета, докато спорим ЗА и ПРОТИВ ранното езиково обучение, моята дъщеря стигна до TOEFL. Joy
Хайде да сложим точка на спора!  Hug

# 154
  • гр.София-Красна поляна
Хайде да сложим точка на спора!

Peace Peace Peace

# 155
  • София
и аз мисля че е време:)

# 156
...приятели...... Hug Heart Eyes

# 157
Здравейте  Laughing
В този прекрасен слънчев ден с Руми днес напълнихме една чанта с коледни играчки (китайски, пластмасови и най-важното нечупливи) - много съм щастлива и вече с новогодишно настроение - нищо, че вън е като пролет Simple Smile. Решила съм тази година да не вадя стъклените играчки, че са ми спомен от първите три стипендии в университета - дадоха ни ги за Рождество накух и аз ги превърнах в играчки и лампички, та не ми се иска Руми да им види сметката Simple Smile.

Много приятен и весел слънчев ден ви пожелавам.
Румена се събуди току-що и смятам след като закуси да я водя в парка, та ако някой ходи към Борисова градина, може да ни види на кръглата площадка Simple Smile
Чао Simple Smile

# 158
Здравейте,здравейте......ей най-после мир.....!!!!

Днес ходихме до пътеките и взехме едно много хубаво шарено влакче. Таткото ми харесал ботушки, та това отнесе мама от пазара. Simple Smile

Тони и аз съм вече на коледна вълна, но подготвям материали да сътворя нещо вкъщи сама. Не знам дали ще стане, защото съм от отбора Пречат ми ръцете. Но виж мъж ми вчера какви фигурки сътвори от пластелин-Елена много им се радва и искаше да ги гушка. Та може в краен случай той да завърши започнатото от мен. Simple Smile

Миме, такива влакчета, каквито Небесна описа, не видях, но Ели  и на този се радва.

# 159
  • София
Веселка какво си започнала да правиш собственоръчно за Коеда
Събирам всякакви идеи:)

# 160
Мила, за сега съм измислила да правя картички, да опаковам различни по големина кутии....и една екскурзия до Чепеларе,която току-що уредих Simple Smile

# 161
  • Canada
Брей какъв дебат съм пропуснала ooooh!

Светлана, много е сладка малката с у4ебника....
Сигурно и мен ще ме обхване скоро коледно настроение и няма как да не стане като навсякаде ве4е е украсено за Коледа и магазините пращят от коледни джунджурийки....
Само из4акаха да мине Halloween и за една ве4ер смениха интериора с коледен.....
Ние още си 4акаме снимки от детската градина Close, но ще ви пусна малко от тези, който аз й направих с нейни приятели, моля на който му е интересно  Hug

# 162
Yoni bonboni много са ви хубави снимчиците и дечицата, особено малката с тези червени бузки, толкова е сладка-да ви е жива и здрава!

# 163
  • Sofia
Йони, разкошни са ви снимките  Hug
Много красива госпожица си имате   bouquet

# 164
  • гр.София-Красна поляна
Yoni bonboni много са ви хубави снимчиците и дечицата, особено малката с тези червени бузки, толкова е сладка-да ви е жива и здрава!
И аз да се присъединя. Embarassed  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт