Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 43 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Тези"неща"да си винаги там Simple Smile
Ако няма болка и зачервяване ня а никакъв проблем

# 376
Момичета имам един глупав въпрос от събота имам болки като при цикъл когято лежа кръста и корема ма много леки бях на док за контракциите,апарата за тонове не отчете матката да контрахира,тоест боли ме тъпо без да имам стягане...възможно ли е самите контракции да са без стягане на корема? Благодаря! При док нищо не се видя освенче шийката не мърда и че уж няма матопна активност.

# 377
  • София
Склонна съм да вярвам , но веднъж един гинеколог мен ме лекува с дифлукан при положение че му бях казала че имам алергия към мико макс и флуконазол той ми каза те са разлечни , естествено аз му повярвах ,без да се информирам допълнително ,все пак той е.лекар и си платих 280 лв за тоя преглед . Точно след 3 часа алергията ми се активира , станах цялата в мехури , няма да ви обеснявам каква станах , почна и да ме задушава . Когато му се обадих ми вика , ааа ила да ти бия един урбазон . Да ама това беше брутално , очите ,устата ,ръцете ми вътре в носа ми бях с МЕХУРИ!!!
ТАКА ЧЕЕЕ , аз съм малко с недоверие и питам по 1000000 пъти от там нататък като трябва да ме лекуват.
Това се случва, защото повечето лекари си работят с лекарствата на представителите, които ги посещават, и реално нямат никаква идея какви са и какво съдържат останалите лекарствени продукти по аптеките. В някои случаи, като вашия, даже ги мързи и да проверят. Затова моят съвет е, когато лекар ви изпише нещо и имате съмнения било то за съставка, било за алергия, да се допитате до фармацевта в аптеката си. На нас ни е работата да познаваме лекарствата, учим мноооого повече фармакология от лекарите. Една консултация с фармацевта няма да ви струва и лев, а може да предотврати грешки и усложнения...

# 378
  • омъжена
Здравейте. Мина ми прегледа Бебчето е 1.200 кг. Имаше бузета всичко. ♥️♥️♥️♥️👶🏻 Само не мога да разбера това коя седмица съм . Едното сигурно бебето отговаря ,а другото коя седмица съм аз . Ако някой може да ми каже.

# 379
  • au bout du monde
sunshine1992, 27 седмица

# 380
  • омъжена
.ок мерси. Ей сега и аз намерих . Значи по размери там измерено  е 27+4 иначе реално от дата на последната м. Е 27 г.с.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:47 от sunshine1992

# 381
Тук показва 27w4d  тоест 27 седмица и 4 дни , имаш само 2 дни разминаване.
Супер вече се оформят бебочетата .

# 382
И аз бях на преглед, оформя се голямо бебе засега, 1300гр, 36см,аз съм в 27гс. Пак беше застанало седалищно, мисля си, че се върти, защото започнах да го усещам на доста места понякога.

# 383
.ок а на приложението на телефона ми показва 27+2 . Нищо не е фатално
Гледам, че си с термин 6.10, т.е както АГ е изчислил си в 27г.с, бебчо явно отговаря на 27г.с и 4дни. Кое приложение използваш, аз съм 27г.с и 2дни и термин 4.10

# 384
  • омъжена
.ок а на приложението на телефона ми показва 27+2 . Нищо не е фатално
Гледам, че си с термин 6.10, т.е както АГ е изчислил си в 27г.с, бебчо явно отговаря на 27г.с и 4дни. Кое приложение използваш, аз съм 27г.с и 2дни и термин 4.10
pregnancy  ще споделя снимка. И менструалния календар,който си ми беше съм сложила режим бременност.
Моника моето също вече два пъти гледат е седалищно беше напречно. И със сигурност ще бъде секцио. Е Да споделим после хубави емоции и радостни моменти . Другото е без значение.

# 385
  • САЩ
И аз бях на преглед, оформя се голямо бебе засега, 1300гр, 36см,аз съм в 27гс.
И моето в 27ма беше точно 1300гр, много се радвам че върви големичка. Резултатите от обременяването с глюкоза са добри, само хемоглобина ми излезе нисък и ще трябва да пия желязо.

# 386
Яренце, Caboo нали е еластичен и наистина го дават и за новородени. Попитах и в темата за бебеносене, където потвърдиха. На мен ми изглежда много добър вариант на слинга. По принцип аз лично, няма да се изсилвам да нося точно в началото.

Имам въпрос към момичетата, които са ползвали ергономични раници и слингове. Сега разглеждах слинг Caboo и ергономична раница ergo baby adapt. По описанието разбирам, че и двете са подходящи за новородени, въпроса е как да се ориентирам кое да избера? Кое е по-лесно за слагане, за носене и тн?
И двете категорично не стават за новородено (независимо какво е написал производителят в описанието).
За новородено може само и единствено еластичен слинг или тъкан ринг слинг. Това е.

*Имам 4 носилки, сред които Caboo и Ergobaby. За всички съм ходила да си говоря с консултант, тъй че гарантирам информацията си.

Caboo- след 1вия месец.
Ergobaby- след минимум 4тия.

# 387
  • София
Caboo- то не е точно еластично... А и се води хибридна носилка. По-късно ще потърся повече инфо, че се успах днес... Grinning
Каката писука, закуска няма, кафе няма.. Close

# 388
  • София
Момичета знаете ли дали в Сердика център иам къси дънки за бременни? И на какви цени са?

# 389
  • София
Момичета знаете ли дали в Сердика център иам къси дънки за бременни? И на какви цени са?

В H&M има къси панталони ( вкл. и дънкови). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт