Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 43 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • омъжена
Стаси да действа хубаво само дето към 6.00 стана кучи студ и влага иначе и изгрева какъв беше розов прекрасен Бебо от там ме ритка много сигурно чистия въздух дава повече приток и кислород много съм happy. Еми те и на мен това обременяване ми го направиха, защото ме видя,че съм качила повече кг.мисля.първата се роди нормална 3.300 втората много малка под нормата ,а сега май ще е едро. При мен лично не е наследствено аз също съм била под нормата. 2.500която е. Да са ни живи и здрави!  Дали е пухкаво или слабичко ще си го отгледаме.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:28 от sunshine1992

# 211
Момичета, ето и резултатите ми от обременяването с глюкоза. Аз мисля, че са си супер ок, но да видим и какво ще кажат докторите 😊

# 212
Днес пусках Пкк . Тъй като е почивен ден няма да притеснявам моята АГ за коментар, но случайно някоя от вас ако в наясно ,би ли ми казала има ли за какво да се притеснявам?

# 213
Днес пусках Пкк . Тъй като е почивен ден няма да притеснявам моята АГ за коментар, но случайно някоя от вас ако в наясно ,би ли ми казала има ли за какво да се притеснявам?

Освен хемоглобина не виждам нещо притеснително. За хемоглобина е нормално и той да пада, най-вероятно ще ти изпишат желязо

# 214

Освен хемоглобина не виждам нещо притеснително. За хемоглобина е нормално и той да пада, най-вероятно ще ти изпишат желязо

Благодаря ти 😊😘

# 215

Повишени са левкоцитите, мисля че може би са знак за инфекция или гъбички.Правили ли сте микробиология?
Все пак нека ги види и доки

# 216

Повишени са левкоцитите, мисля че може би са знак за инфекция или гъбички.Правили ли сте микробиология?
Все пак нека ги види и доки
[/quot

Да , микробиологията е чиста.

# 217

Аз бих пуснала стерилна урина за изследване, защото с подобни резултати при мен се откри бактерия, която може би е допринесла за скъсяването на шийката.

Надявам се в този случай, да не е така, просто изказвам опит..

# 218
От лекар знам че завешени левкоцити до 9 или 10 беше е нормално при бременност

# 219
От лекар знам че завешени левкоцити до 9 или 10 беше е нормално при бременност

За някой лекари всичко е нормално по време на бременност(за съжаление)
И според мен пусни стерилна урина!

# 220
Аз напоследък все по-често се замислям как се е износвало бебе и как са раждали жените преди 50-100 и повече години. Сега всичко се следи и контролира - нисък хемоглобин, високи левкоцити, витамин К, Д, фолиева киселина... Какво ли не! Видеозоните, феталната морфология и разните там пренатест и амниоцентезата да не ги споменавам. Не искам да прозвучи като "баба ти едно време само киноа е яла", но замисляли ли сте се и вие колко сме облагодетелствани ние днес?
Едната ми прабаба е родена през 1910г! и е погребала 5 невръстни дечица, кое се е родило мъртво, кое е поживяло седмица-две, няколко месеца... Надявам се не ви разстройва, че споделям това с вас, все пак от тогава са изминали 80-90 години. Просто наистина често се хващам, че разсъждам по тези теми 🤔

# 221
Аз съм от малкото да не кажа единствената тук, която не е пуснала изследвания за вит. К, д ...не съм правила даже фм, не пия витамини, избрала съм този АГ, който му се доверявам  на 100%. Много от изследванията за мен са ненужни,  колкото повече се изследваш,  все нещо излиза извън норма. Лично аз се натоварвам психически,  знам го от личен опит от предишните 2 бременности.  Имам левкоцити в урината,  нормално,  имам бяло течение, което лекувам,  най вероятно няма да има ефект дълготраен, знам от придишната бременност както и АГ ми го каза. Единствено пия магнерот,  защото имам контракции,  а още е рано. Моя съвет е да не се шашкате за най малкото, ако сте сигурни във вашия АГ той ще знае най добре как да процедира. Разбира се, всеки сам си преценя

# 222
Аз много отдавна съм го осъзнала това за което говориш.Което оцеляло, оцеляло.Затова са правели по една камара деца.Същото и с родилките, която няма проблеми ражда , другата сещате се.Аз самата от дете съм лекувана няколко пъти в болница.Ако не е била медицината  да не съм доживяла до 30, нито пък щях да забременея, че изобщо и бременност да ми следят.Живота се променя, сега се борим за оцеляването на всички, включително и точиците в корема ни от първия път, когато ги видим😍

# 223
Аз също си мислех, че съм ок, но док каза, че на втория час нормата ми е завишена. Та обременяването не ми е ок 🙄 Каза диета-без бял ориз, картофи, бяла захар, бяло брашно и никакви опаковки, както аз ги наричам. Мога да ям пълнозърнести или от елда, просо и тн макарони и хляб и това е. Ще на лягам на тиквички и чушки, така или иначе са сезонни. Утре ще правя пълнени чушки с ориз и кайма за домашните, а за себе си ще напълня с яйца и извара 🙃 Труднично ще е, но това е положението.

# 224
Аз съм от малкото да не кажа единствената тук, която не е пуснала изследвания за вит. К, д ...не съм правила даже фм, не пия витамини, избрала съм този АГ, който му се доверявам  на 100%. Много от изследванията за мен са ненужни,  колкото повече се изследваш,  все нещо излиза извън норма. Лично аз се натоварвам психически,  знам го от личен опит от предишните 2 бременности.  Имам левкоцити в урината,  нормално,  имам бяло течение, което лекувам,  най вероятно няма да има ефект дълготраен, знам от придишната бременност както и АГ ми го каза. Единствено пия магнерот,  защото имам контракции,  а още е рано. Моя съвет е да не се шашкате за най малкото, ако сте сигурни във вашия АГ той ще знае най добре как да процедира. Разбира се, всеки сам си преценя
И аз съм така, правих само фм и задължителните изследвания по каса. И предния път бях така и също имам на 100% доверие на следващия ме АГ. С тази бременн определено имам повече притеснения, И без допълнителни изследвания успявам да намеря за какво да се притеснявам. Първия път не знаех нищо, сега съм наясно с много неща и все ги мисля, така, че понякога колкото по-малко знаем по-добр е

Общи условия

Активация на акаунт